Kaçıncı aşılaman senin canım? Bu arada o çift çizgiyi görüp de başka bir test yapmadan nasıl durdun nasıl :)Ya çok hastaneye gittim kan testti için önceleri hepsi negatif çıkınca şimdi eşimde bende gitmek istemiyoruz dün evde test yaptım fakat ilk 20 dakika teste hiç bişey çıkmadı normalde tek çizgim çıkardı oda çıkmadı test bozuk die çöpe atmıştım sabah çay koyarken bi farkettim çift çizgi olmuş sanırın bekledigi içindir die düşünüyorum
Tekrarlasaydın keşke testi canım evet bozuktur ozaman inşallah vardır :)Bende hiç bişey çıkmadıgı için üzülmedimde sevinmedimde kuzum test bozuk dedik :)))
İğne klomenden daha etkili ya bence yarın ki iğneden sonra 12 olan da büyür pazartesiye kadarO 12m olanda büyüse iyi olurdu canım tutma ihtimali yukselirdi ama nasip
Evde test yoktu başka bende aldırmadım birdaha eşim yalvardı resmen ama aldırmadım onun yanında üzülmek istemiyorum çok farklı bi psikolji yaaaa çok zormuş bu beklemekTekrarlasaydın keşke testi canım evet bozuktur ozaman inşallah vardır :)
Hem sonucu görmek istiyorsun için içini yiyor, hem de olumsuzsa diye erteliyorsun ah ah ah nasıl bir duygudur bu , resmen manyaklaşmıştım ilk aşılamamda :)Evde test yoktu başka bende aldırmadım birdaha eşim yalvardı resmen ama aldırmadım onun yanında üzülmek istemiyorum çok farklı bi psikolji yaaaa çok zormuş bu beklemek
İlk aşılamadan sonra kaçıncı gün hasta oldun canım birde hangi ildesin ben konyaHem sonucu görmek istiyorsun için içini yiyor, hem de olumsuzsa diye erteliyorsun ah ah ah nasıl bir duygudur bu , resmen manyaklaşmıştım ilk aşılamamda :)
Birinci aşılamam canım iki tane saglam yumurta vardıKaçıncı aşılaman senin canım? Bu arada o çift çizgiyi görüp de başka bir test yapmadan nasıl durdun nasıl :)
benim 1. Aşılamamda yaptığım test günlerce durdu gene tek çizgiydi , senin o çift çizgi inşallah sağlamdır canım
Siirtteyim canım ben bana yakınsan vallahi beklerim kapım her zaman açıkPazar da beni çağır kız :) son günler hiç geçmiyordur neyle oyalanacağını şaşırıyor insan :)
Kızlar aşılamalarınızdan sonra ananas ve yumurtanın beyazına agırlık verin
Kaç m canım yumurtalarBirinci aşılamam canım iki tane saglam yumurta vardı
Neden ananas yedinAynen canım bende ananas yedim hep aşılama sonrası
İnşallah canım söyler demi doktorİğne klomenden daha etkili ya bence yarın ki iğneden sonra 12 olan da büyür pazartesiye kadar
Biri 19 biri 21di bitane kçük 16 vardı onu saymıom ayrıca büssürüde küçük vardıKaç m canım yumurtalar
Anladım canım güzel büyümüş yumurtalar aşılama yapma sebebiniz neydi acabaBiri 19 biri 21di bitane kçük 16 vardı onu saymıom ayrıca büssürüde küçük vardı
Bana doktor söyledi ye diye bende gruplardan yazdım hep o yüzdendir tutunma özelligi varmışNeden ananas yedin
Ya bende alıyımBana doktor söyledi ye diye bende gruplardan yazdım hep o yüzdendir tutunma özelligi varmış
Eşimde sperm hareketligigi azdı yüzde 40la girdik alılamaya bendede yumurta büyümüyo çok var ama kendiliginden büyümüoAnladım canım güzel büyümüş yumurtalar aşılama yapma sebebiniz neydi acaba
Yıkama sonrası kaçtı peki sperm sayınızEşimde sperm hareketligigi azdı yüzde 40la girdik alılamaya bendede yumurta büyümüyo çok var ama kendiliginden büyümüo
Hakkında hayırlısı olsun canım gene şükür eşinin oranı yüksek. Ileri hareket yüzde 8 ile aşılama yaptılar bana. Eşimin bütün değer leri hiç bi sıkıntısı yok fakat bi türlü hareketini artıramadık yapmadığımız şey kalmadıEşimde sperm hareketligigi azdı yüzde 40la girdik alılamaya bendede yumurta büyümüyo çok var ama kendiliginden büyümüo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?