• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Ya çok hastaneye gittim kan testti için önceleri hepsi negatif çıkınca şimdi eşimde bende gitmek istemiyoruz dün evde test yaptım fakat ilk 20 dakika teste hiç bişey çıkmadı normalde tek çizgim çıkardı oda çıkmadı test bozuk die çöpe atmıştım sabah çay koyarken bi farkettim çift çizgi olmuş sanırın bekledigi içindir die düşünüyorum
Kaçıncı aşılaman senin canım? Bu arada o çift çizgiyi görüp de başka bir test yapmadan nasıl durdun nasıl :)
benim 1. Aşılamamda yaptığım test günlerce durdu gene tek çizgiydi , senin o çift çizgi inşallah sağlamdır canım

Evde test yoktu başka bende aldırmadım birdaha eşim yalvardı resmen ama aldırmadım onun yanında üzülmek istemiyorum çok farklı bi psikolji yaaaa çok zormuş bu beklemek
Hem sonucu görmek istiyorsun için içini yiyor, hem de olumsuzsa diye erteliyorsun ah ah ah nasıl bir duygudur bu , resmen manyaklaşmıştım ilk aşılamamda :)

Kaçıncı aşılaman senin canım? Bu arada o çift çizgiyi görüp de başka bir test yapmadan nasıl durdun nasıl :)
benim 1. Aşılamamda yaptığım test günlerce durdu gene tek çizgiydi , senin o çift çizgi inşallah sağlamdır canım
Birinci aşılamam canım iki tane saglam yumurta vardı

Eşimde sperm hareketligigi azdı yüzde 40la girdik alılamaya bendede yumurta büyümüyo çok var ama kendiliginden büyümüo
Hakkında hayırlısı olsun canım gene şükür eşinin oranı yüksek. Ileri hareket yüzde 8 ile aşılama yaptılar bana. Eşimin bütün değer leri hiç bi sıkıntısı yok fakat bi türlü hareketini artıramadık yapmadığımız şey kalmadı

Back