• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
BUgn aşılamamın 14günü kızlar iki gündür kasık agrısı adet sancısı gibi gögüs sırt agrısı çekiyorum varmı benim gibi olan önceki aşılamalarında bunu yaşıyanlar

BUgn aşılamamın 14günü kızlar iki gündür kasık agrısı adet sancısı gibi gögüs sırt agrısı çekiyorum varmı benim gibi olan önceki aşılamalarında bunu yaşıyanlar

Benim 1. Aşılama sürecimde yaşadıklarım
6 ocak cumartesi ; aşılamam yapıldı. Tutunmayı kolaylaştırması için estrofem ve crinone jel verdi.
2-3 gün kasık ağrım oldu, ara sıra hafifledi bazen arttı,
5.-6. Güne doğru bel ağrılarım oldu, akıntı devam ediyor
7. Günden sonra göğüslerim hassaslaşmaya ve büyümeye başladı. Kasık ağrılarım yok oldu, bel ağrım geçti. Akıntı devm
9. Gün; şiddetli bi kasık ağrım oldu, adet olacam diye korktum.akıntı devam
10. Gün ; çamaşırıma pembe bi leke gelmişti, sevincimden zıpladım , internette yerleşme kanamsı 10. Günden sonra başlar ve rengi genelde pembedir diyordu. Sonrasında arkasından herhangi bir leke kanama hiçbişey olmadı. Kasık ağrısı da geçti.
12. Gün hafif hafif kasık ağrılarım oldu, geçti, oldu geçti. Ama arkasından adet gelmedikçe umutlandım. Akıntı devam
13. Gün , idrar testi yaptım. Sonuç tek çizgi
14. Gün; kanama yok ağrı yok
15. Gün ağrı yoktu ama kanamam başladı
Adet olacakmış gibi olan o kasık ağrısı 14 gün boyunca sürdü benim ara ara, bi geçti, bi durdu

Estrofem göğüs büyümesi yapıyormuş meğerse ama bilmeyince insan zannediyor ki acaba ? Crinone jel de belki akıntının artmasına sebep oldu.

Benim 1. Aşılama sürecimde yaşadıklarım
6 ocak cumartesi ; aşılamam yapıldı. Tutunmayı kolaylaştırması için estrofem ve crinone jel verdi.
2-3 gün kasık ağrım oldu, ara sıra hafifledi bazen arttı,
5.-6. Güne doğru bel ağrılarım oldu, akıntı devam ediyor
7. Günden sonra göğüslerim hassaslaşmaya ve büyümeye başladı. Kasık ağrılarım yok oldu, bel ağrım geçti. Akıntı devm
9. Gün; şiddetli bi kasık ağrım oldu, adet olacam diye korktum.akıntı devam
10. Gün ; çamaşırıma pembe bi leke gelmişti, sevincimden zıpladım , internette yerleşme kanamsı 10. Günden sonra başlar ve rengi genelde pembedir diyordu. Sonrasında arkasından herhangi bir leke kanama hiçbişey olmadı. Kasık ağrısı da geçti.
12. Gün hafif hafif kasık ağrılarım oldu, geçti, oldu geçti. Ama arkasından adet gelmedikçe umutlandım. Akıntı devam
13. Gün , idrar testi yaptım. Sonuç tek çizgi
14. Gün; kanama yok ağrı yok
15. Gün ağrı yoktu ama kanamam başladı
Adet olacakmış gibi olan o kasık ağrısı 14 gün boyunca sürdü benim ara ara, bi geçti, bi durdu

Estrofem göğüs büyümesi yapıyormuş meğerse ama bilmeyince insan zannediyor ki acaba ? Crinone jel de belki akıntının artmasına sebep oldu.
Tşk ederim canım desene bu ayda olmadı hayırlısı ne yapalım

Tşk ederim canım desene bu ayda olmadı hayırlısı ne yapalım
Sen hiç benim belirtilere bakma, kişiden kişiye okadar değişiyorki herşey. Ben de çikolata kisti var canım adetlerim çok ağrılı olur benim, bu süreçtede rahim filmi çekildi, alttan muayene oldu birkaç kez yumurtalar için. O yüzden aşılamadan sonra benim orası ağrı yaşadı. Çok kurcalandığı için :) bazen hiç belirti yaşamayıp hamile kalan var, aşılamadan sonra ilaç vermiş miydi sana doktor?

Sen hiç benim belirtilere bakma, kişiden kişiye okadar değişiyorki herşey. Ben de çikolata kisti var canım adetlerim çok ağrılı olur benim, bu süreçtede rahim filmi çekildi, alttan muayene oldu birkaç kez yumurtalar için. O yüzden aşılamadan sonra benim orası ağrı yaşadı. Çok kurcalandığı için :) bazen hiç belirti yaşamayıp hamile kalan var, aşılamadan sonra ilaç vermiş miydi sana doktor?
Progeston kullanıyorum canım inş dedigin gibi olur kuzum yaa

Progeston kullanıyorum canım inş dedigin gibi olur kuzum yaa
Progesteronun yan etkileri ; hafif mide bulantısı, mide krampları, ishal, şişkinlik, baş ağrısı, baş dönmesi, göğüs ağrısı veya göğüslerde hassasiyet, kas ağrısı, akne, tüylenme, kas ağrısı, ani kilo değişiklikleri, vajinal kaşıntı, vajinal akıntı ve asabiyet ,hissizlik ve uyuşukluk, ani baş ağrıları, net düşünememe, gözlerin arka kısmında ağrı, denge problemi, mide ağrısı, gözlerde ve vücutta sararma, depresyon, gri renkli dışkı ve sarı renkli idrar.
Çatlatma iğnesinin var yan etkileri, tutunma ilaçlarının var yan etkileri, ve bu etkiler hamilelik belirtileriyle ölçüşüyor, bazılarında adet olmadan önce yukardaki belirtiler olabiliyor. Yani belirtiler herşeye işaret edebiliyor :) ayırt etmek zor. Doktorlar bile net bişey diyemediği için hep adet gününü bekliyor :) adet gününü bekledikten sonra ben de bilirim aşılamanın tutup tutmadığını dimi :) tıp ilerlememiş arkadaşım :)
Çok güzel bir dönemdesin , sabretmen gereken az bir zaman kalmış :) 1-2 gün geçti mi umutlanabiliriz :halay::halay::halay: bize güzel haber veririsn inşallah bize de umut olursun amin allahım inşallah dua edelim

Kızlar aşılamanın 7. Günündeyim ve akıntım devam ediyo daha. Siz ne durumdasınız olmuş muydu akıntınız

Canım ne zaman test yapıcaksın doktorum bana 12. Gün test demişti

Benim 4.günüm bel ağrısı ve akıntım var biraz, herhangi bir ilaç vermedi doktorum hatta sordum gerek yok dedi
Benim de doktorum bi ilaç vermedi canım hadi yumurtlama desem bu vakte kalmaz bitmiştir ilaçların etkisi olsa gerek diye düşünüyorum

Arkadaşlar benim çatlatma iğnem 12.gün aşılamamda 13.gün yapıldı. iğnenin yapıldığı günden beri ovulasyon(yumurta çat.testi) yapıyorum, aşılamaya gittiğim gün koyu renkti hatta daha önce paylaştım burda ama üzerinden günler geçti aşılama yapılalı 4 gün oldu hala renk koyu. Var olan başka yumurtalar mı çatlıyor acaba? Çatlatma iğnesi dışında hiçbir ilaç kullanmadım onun etkisi mi yoksa

Eklentiler

• 70F752F7-5723-47F8-9289-80D14DF57DD4.jpeg
    70F752F7-5723-47F8-9289-80D14DF57DD4.jpeg
    41,6 KB · Görüntüleme: 64
Arkadaşlar benim çatlatma iğnem 12.gün aşılamamda 13.gün yapıldı. iğnenin yapıldığı günden beri ovulasyon(yumurta çat.testi) yapıyorum, aşılamaya gittiğim gün koyu renkti hatta daha önce paylaştım burda ama üzerinden günler geçti aşılama yapılalı 4 gün oldu hala renk koyu. Var olan başka yumurtalar mı çatlıyor acaba? Çatlatma iğnesi dışında hiçbir ilaç kullanmadım onun etkisi mi yoksa
Orda 12. Gün dediğin aşılamanın üstünden geçen 12. Gün mü?

Yok canım adetin 12.günü iğne 13.günü aşılama yapıldı.
Son adetİn 12. Günü yani, adetin kaçıncı gün olduğu bunu etkiler mi ? Çatlatma iğnesinden itibaren 10 gün içinde pozitif çıkan bu test miydi , idrar testi mi kafam karıştı :KK33:
Çatlatma iğnesinden 6 gün falan geçmiş herlade dimi? İğnenin içinde hormonun etkisi olabilir sanırsam

Yumurtaların çatlıyo olabilir canım çünkü bana ebe gün aşırı ilişki kalan yumurtların çatlayabilir belki aşılama ile değil de kalan yumurtaların çatlaması ile hamile kalırsın demişti

Kızlar benim bugün sağ göğüs kafesim batıyor böyle sanki çok yol koştum da sıkışmış gibi 3 defa yaşadım bunu bugün...

Bu da mı iğne etkisi?? İğnenin üzerinden 11 gün geçti....:/

Kızlar benim bugün sağ göğüs kafesim batıyor böyle sanki çok yol koştum da sıkışmış gibi 3 defa yaşadım bunu bugün...

Bu da mı iğne etkisi?? İğnenin üzerinden 11 gün geçti....:/
Allah Allah :işsiz: neden olabilir acaba canım hiç bi bilgim yok inan ki. Allah hayretsin kısa sürede geçer InsAllah

Yumurtaların çatlıyo olabilir canım çünkü bana ebe gün aşırı ilişki kalan yumurtların çatlayabilir belki aşılama ile değil de kalan yumurtaların çatlaması ile hamile kalırsın demişti
Evet benimde hep içimden bu geçiyor, neyse artık nasip :) ay sonunda yüzümüz güler inşallah

Back