Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
İniallah tatlım aramızda bir gün var ya bakalım yarın sana da olacak mı?

Burada hamile bir arkadaşım var o hamile oldupunu öğrenmeden önce yaşamış böyle bir batma...

Yanş anlamadığım iğnenin etkisi gündem güne azalacağına artıyor...?

Aslında iğne olalı 10 günü geciyo dediğin gibi etkisi artık azalması lazım. O zaman geniştendir kesin o bebiş bebiş

Ah kuzum inş
Senin Nasıl gidiyor?
Ben pazartesi test yaptırcam
Iyiyim şükür canım çok yorulmaya gelmiyo kasıklarına ağrı giriyo. Akıntım devam ediyo bide onun dışında bişey yok bende salı günü test yaptırıcam InşAllah

Iyiyim şükür canım çok yorulmaya gelmiyo kasıklarına ağrı giriyo. Akıntım devam ediyo bide onun dışında bişey yok bende salı günü test yaptırıcam InşAllah
Aynen Can'ım ya :) hiç iş yapmakta gelmiyor :)

Benim Can'ım hep de limon istiyor biliyor mısın? Her gün tuzlayıp tuzlayıp yiyorum ya
Başka şeyler de istiyor Can'ım ama bastırabiliyorum

15güne girdim :))yapmayı düşünmüyorum korkudan
Cesaretini topla yap bence canım. Benim fikrim de adetim gecikirse o zaman test yaptırmaktı ebe dedi ki aşılama da kimyasal gebelik olaylarına sık rastlıyoruz 12. Gün kan testi yaptır ki diğer günler de değerlerini takip edelim kimyasal gebelik varsa ona göre önlemimizi alalım dedi.

Kızlarr şimdi hastaneden geldım solda 16m ve 12 ml yumurtam olmuş ptesi aşılama yapıcaz dedi normalmi bu adetin 10.gunune denk geliyor

Benim doktorum adetini bekle dedi o yüzden duruyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…