Özel hastaneler haftasonu yapmıyor muAynn yarım tutarsam kendimi yapmassam pazartesi ne kalır o zaman kadar da adet olmasam tabı inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel hastaneler haftasonu yapmıyor muAynn yarım tutarsam kendimi yapmassam pazartesi ne kalır o zaman kadar da adet olmasam tabı inş
O yöntem nedir cnm anlatsana bılgılenelımMerhaba beni de ekler misiniz .Yumurta tembelliğim var, 6 temmuzda 3.aşılamamı oldum. İlk kez çip bebek yöntemi kullanıldı
Spermlerin dna sı iyi olanları, hızlı olanları, düzgün olanları filan ayıklanıyorO yöntem nedir cnm anlatsana bılgılenelım
Eşim hamıleymısım gibi davranıyor bakkala bile yurumuyom ewde ıs yaparken hamile gibi iki yapıp oturuyom. Kan bakmaya hastane uzakta ama götürmez sağlık ocağı evımın yakınında orda baktırrız derÖzel hastaneler haftasonu yapmıyor mu
Asılamadada aynısı yapılıyo çip bebek dediğin nasıl pekıSpermlerin dna sı iyi olanları, hızlı olanları, düzgün olanları filan ayıklanıyor
Ya inş vardır canım ikimizde de :/ benim ağrım var senin ??? Evet canım yorma kendini dinlen ben de izinliyim çok iyi oldu annemler de burdaEşim hamıleymısım gibi davranıyor bakkala bile yurumuyom ewde ıs yaparken hamile gibi iki yapıp oturuyom. Kan bakmaya hastane uzakta ama götürmez sağlık ocağı evımın yakınında orda baktırrız der
Hayır normal aşılamada spermler yıkanıp gönderiliyor ayrılmıyorAsılamadada aynısı yapılıyo çip bebek dediğin nasıl pekı
Agrı öğlen var gibiydi. Şimdi ıyım ya bide özür dilerim vajina hassas gibi adet öncesi olur ya öyle umdum basıma gelmese. İnşallah hamıleyızdır cnm aşılama günümüzde aynı doğuma kadar haberlesırız ayy ne güzel olur ya Rabbim inş nasıp eder. Hamile arkadaşlar bizede dua edin lütfenYa inş vardır canım ikimizde de :/ benim ağrım var senin ??? Evet canım yorma kendini dinlen ben de izinliyim çok iyi oldu annemler de burda
Aaa bende yıkandıktan sonra yarı yarı düşüş yaşıyor ya saglıksızları ayırıyorlar sanmısdımHayır normal aşılamada spermler yıkanıp gönderiliyor ayrılmıyor
Evet canım aynen öyle iste benim de bi tuhaf orasıAgrı öğlen var gibiydi. Şimdi ıyım ya bide özür dilerim vajina hassas gibi adet öncesi olur ya öyle umdum basıma gelmese. İnşallah hamıleyızdır cnm aşılama günümüzde aynı doğuma kadar haberlesırız ayy ne güzel olur ya Rabbim inş nasıp eder. Hamile arkadaşlar bizede dua edin lütfen
Hakkımızda hayırlısı bakalım.Evet canım aynen öyle iste benim de bi tuhaf orası
Bu yöntemle yaptırdım bakalım sonuç ne olacakAaa bende yıkandıktan sonra yarı yarı düşüş yaşıyor ya saglıksızları ayırıyorlar sanmısdım
Eee asılamadan bı tık daha iyi çünkü içeriye hep sagkıkkılar gıdıo peki doktor kar niye bunu değil de bı alt seviyedeki asılamayı yaparlar anlamıım ztn 3 hakkımız varBu yöntemle yaptırdım bakalım sonuç ne olacak
Değerim çok mu düşük ya baktım da 11. Gün iğne etkisi vardır diyorlarHakkımızda hayırlısı bakalım.
Çünkü her yerde yapılmıyor bu yöntem. Hele devlette hiç duymadım ben bunuEee asılamadan bı tık daha iyi çünkü içeriye hep sagkıkkılar gıdıo peki doktor kar niye bunu değil de bı alt seviyedeki asılamayı yaparlar anlamıım ztn 3 hakkımız var
Özele gidiyorum duymadım yanı bana sıkıntı yok aşılama deyip durdular bana yol denemedilerÇünkü her yerde yapılmıyor bu yöntem. Hele devlette hiç duymadım ben bunu
Sana msj attım özelden bı bak cnmDeğerim çok mu düşük ya baktım da 11. Gün iğne etkisi vardır diyorlar
Bilmiyorum bende fitili yapip yatiyordum 10 dk falan bana bisy dememisti doktor sadece kasinti olur demistiEvet ilacı verirken en az ondakka yurumelısın ilaç yayılsın demısdı bugün az yürüdüm dedım gibi pütür pütür katılasmısdı
Olsun canim ciksin Allahtan umit kesilmez kan testi ne zaman yapcaksinSu sivilceleri görene kadar çok rahat tım ama