• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Merhaba beni de ekler misiniz .Yumurta tembelliğim var, 6 temmuzda 3.aşılamamı oldum. İlk kez çip bebek yöntemi kullanıldı

Eşim hamıleymısım gibi davranıyor bakkala bile yurumuyom ewde ıs yaparken hamile gibi iki yapıp oturuyom. Kan bakmaya hastane uzakta ama götürmez sağlık ocağı evımın yakınında orda baktırrız der
Ya inş vardır canım ikimizde de :/ benim ağrım var senin ??? Evet canım yorma kendini dinlen ben de izinliyim çok iyi oldu annemler de burda

Ya inş vardır canım ikimizde de :/ benim ağrım var senin ??? Evet canım yorma kendini dinlen ben de izinliyim çok iyi oldu annemler de burda
Agrı öğlen var gibiydi. Şimdi ıyım ya bide özür dilerim vajina hassas gibi adet öncesi olur ya öyle umdum basıma gelmese. İnşallah hamıleyızdır cnm aşılama günümüzde aynı doğuma kadar haberlesırız ayy ne güzel olur ya Rabbim inş nasıp eder. Hamile arkadaşlar bizede dua edin lütfen

Agrı öğlen var gibiydi. Şimdi ıyım ya bide özür dilerim vajina hassas gibi adet öncesi olur ya öyle umdum basıma gelmese. İnşallah hamıleyızdır cnm aşılama günümüzde aynı doğuma kadar haberlesırız ayy ne güzel olur ya Rabbim inş nasıp eder. Hamile arkadaşlar bizede dua edin lütfen
Evet canım aynen öyle iste benim de bi tuhaf orası

Eklentiler

• Screenshot_20180712-232606_Chrome.jpg
    Screenshot_20180712-232606_Chrome.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 39
Eee asılamadan bı tık daha iyi çünkü içeriye hep sagkıkkılar gıdıo peki doktor kar niye bunu değil de bı alt seviyedeki asılamayı yaparlar anlamıım ztn 3 hakkımız var
Çünkü her yerde yapılmıyor bu yöntem. Hele devlette hiç duymadım ben bunu

Back