- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
ben çatlatma iğnesinin 12.günü idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı 3 gün sonra adet oldum. inşallah seninki hamileliktir canım.Değerim çok mu düşük ya baktım da 11. Gün iğne etkisi vardır diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çatlatma iğnesinin 12.günü idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı 3 gün sonra adet oldum. inşallah seninki hamileliktir canım.Değerim çok mu düşük ya baktım da 11. Gün iğne etkisi vardır diyorlar
Evet canım çok heveslenmiyorum ben deben çatlatma iğnesinin 12.günü idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı 3 gün sonra adet oldum. inşallah seninki hamileliktir canım.
Gecen haziranın 22 sinde kan testi yapmısdım belki olmuştur normal diye yoktu şimdi bu seferde yapmak ıstemıom pazartesi ne kesin herşey belli olacak bende beklıcemOlsun canim ciksin Allahtan umit kesilmez kan testi ne zaman yapcaksin
Umudu kesmıyoruz ama çok da heveslenmeden bekliyoruz cnm. Gece boyu hep dua ettim inş hamıleyızdır dıyeEvet canım çok heveslenmiyorum ben de
Her özelde de yok açıkçası. Bana denk geldi yaptırdım.Özele gidiyorum duymadım yanı bana sıkıntı yok aşılama deyip durdular bana yol denemediler
Tekrar test yap ben öyle yapıyordum her gün koyulasiyordu. Öyle olursa anlaki değerin artiyorEvet canım çok heveslenmiyorum ben de
Tekrar test yapsana cnmUmudu kesmıyoruz ama çok da heveslenmeden bekliyoruz cnm. Gece boyu hep dua ettim inş hamıleyızdır dıye
Yapacam cnm dun beş gibi yaptım bugünde Bea gıbıyı beklıomTekrar test yapsana cnm
Asılamadan sonuç alamadınmı cnmKızlar birbirimize dua edelim tüp bebek tedavisine başladım bu gün nasıl süreç işliyor Bilgisi olan varmı?
İlk idrarinla yapsaydın keskeYapacam cnm dun beş gibi yaptım bugünde Bea gıbıyı beklıom
Cnm sen naptın durumun nasil189 çıktı değerim çok şükür artmış
Maalesef cnm adet olunca doktorum zaman kaybı olmasın yeterince bekledin tüp bebek tedavisi başlayalım dedi bu gün başladık hayırlısı olsunAsılamadan sonuç alamadınmı cnm
Hanı biraz zaman gecsınkı belki koyu çıkar dedımİlk idrarinla yapsaydın keske
Yok ya ben öyle beklememistimHanı biraz zaman gecsınkı belki koyu çıkar dedım
Maalesef cnm adet olunca doktorum zaman kaybı olmasın yeterince bekledin tüp bebek tedavisi başlayalım dedi bu gün başladık hayırlısı olsun
Daha yeni yaptım cnm dünkü çıkan çizgide yok yani benim olmadıYok ya ben öyle beklememistim
Simdimi yaptın cnmDaha yeni yaptım cnm dünkü çıkan çizgide yok yani benim olmadı
aynn şimdi yaptım dünkü hafiften gördüm bile yoktur hakkımızda hayırlısı üçünü asılamayı hemen yaptıramayacam benSimdimi yaptın cnm
aynn şimdi yaptım dünkü hafiften gördüm bile yoktur hakkımızda hayırlısı üçünü asılamayı hemen yaptıramayacam ben