- 26 Temmuz 2016
- 1.313
- 526
- 123
Hala umud edip inşallah geç dollenmısdır yok test bozukdur diye hala umud ediyorumHayırlısı olsun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala umud edip inşallah geç dollenmısdır yok test bozukdur diye hala umud ediyorumHayırlısı olsun cnm
Kiyamam ya Allah'ım inşallah öyle biseydir inşallah hamilesindirHala umud edip inşallah geç dollenmısdır yok test bozukdur diye hala umud ediyorum
Kiyamam ya Allah'ım inşallah öyle biseydir inşallah hamilesindir
Cnm sen naptın durumun nasil
Bende pazartesi keseyi görmeye goricem inşallahCanım benim bugün en son 1332 çıktı pazartesi ultrason inşllah. Ya sende durumlar nasıl
Bnde kendı haline kalıcam bı sure. İncir kuru ve havuç kurumu okudum onları denemeyi düşünüyorum esime de keçi boynuzuDerken 1 cuma 2 ci asilama 3 cuma adet oldum yani bugün. Ben hos test yapmistim saliydi galiba mis gibi negatifti
Yazin tahtaya beni arminch 2 aşılama negatif
3 aşılamayi düşünmüyorum Kendi alemine birakmaya karar verdim bir süre.
Canım sen testini tekrarla bugünEvet canım çok heveslenmiyorum ben de
İncir ve havuç kurunu de eşimize yapmıyor mydukBnde kendı haline kalıcam bı sure. İncir kuru ve havuç kurumu okudum onları denemeyi düşünüyorum esime de keçi boynuzu
Bnde kendı haline kalıcam bı sure. İncir kuru ve havuç kurumu okudum onları denemeyi düşünüyorum esime de keçi boynuzu
İncir yumurta sayısını artırıyomus havuç çatlaması içinmiş bu ay denıcem keçi boynuzu nu ilk asılamada denemısdık normalde eşimin spermi 112 mılyonken o ay 204 milyona cıkmısdı doktor çok iyi demısdı adet olunca bı körlere baslıcam hayırlı sı artık sızın sorun neBen eşine keçi boynuzu ozu pekmezi iciriyrm birde her aksam keten tohumu yagi sperm hizlandiriyr diyorlar ama bakalim
ileri hız 0 bide sperm sayisi azİncir yumurta sayısını artırıyomus havuç çatlaması içinmiş bu ay denıcem keçi boynuzu nu ilk asılamada denemısdık normalde eşimin spermi 112 mılyonken o ay 204 milyona cıkmısdı doktor çok iyi demısdı adet olunca bı körlere baslıcam hayırlı sı artık sızın sorun ne
Prolaktin sorununuz varsa incir kuru yapmamalisinizBnde kendı haline kalıcam bı sure. İncir kuru ve havuç kurumu okudum onları denemeyi düşünüyorum esime de keçi boynuzu
Hormonlarla sıkımtım yok cnm hepsi normalProlaktin sorununuz varsa incir kuru yapmamalisiniz
Allahim insallah vardir sende hayirlisindan bir evlat dualarim tum isteyenlerle insallah bende pazartesi kontrole gidecem yumurtama bakacak buyudumu diye benim bi asilamamda anlamadim goguslerim cok agriyor bide migdem bulaniyor ilk yaptigimda boyle olmamisti bide asilama yapildiktan bir kac gun sonra ucaga binsem sizce sorun olurmu doktora sorcam ama bide size sormak istedim benim doktor asilama yapiyor aninda ayaktasin hic yatirmiyor gunluk hayatina hemen donebilirsin diyorGecen haziranın 22 sinde kan testi yapmısdım belki olmuştur normal diye yoktu şimdi bu seferde yapmak ıstemıom pazartesi ne kesin herşey belli olacak bende beklıcem
Allahim insallah vardir sende hayirlisindan bir evlat dualarim tum isteyenlerle insallah bende pazartesi kontrole gidecem yumurtama bakacak buyudumu diye benim bi asilamamda anlamadim goguslerim cok agriyor bide migdem bulaniyor ilk yaptigimda boyle olmamisti bide asilama yapildiktan bir kac gun sonra ucaga binsem sizce sorun olurmu doktora sorcam ama bide size sormak istedim benim doktor asilama yapiyor aninda ayaktasin hic yatirmiyor gunluk hayatina hemen donebilirsin diyor
Hayırlısı cnm senin kaçıncı asılamandı sıkıntın ne benimde negatif hasta olacamBugun aşılamamın 10.günü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Hayırlısı olsun. işimi Allah’a bıraktım O ne derse o.
Bizimki sebepsiz infertilite ikimizde de bir sorun yok. İlk aşılamamdı mart ayında bir kimyasalım oldu bu ay umutluydum ama nasip.Hayırlısı cnm senin kaçıncı asılamandı sıkıntın ne benimde negatif hasta olacam
Hayırlı sı cn m ya bizde aynı sebep yok iki yıl olacak ekimde denıyoz olmuyor bu ay kur denıcem bakalımBizimki sebepsiz infertilite ikimizde de bir sorun yok. İlk aşılamamdı mart ayında bir kimyasalım oldu bu ay umutluydum ama nasip.