- 26 Temmuz 2016
- 1.313
- 526
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm 11 güne göre düşük fegilDüşük dimi çok
Net çeksene cnmKızlar ben dedım bende tutmadı diye tutmadı karnında ağrıyı hasta olacam ben
Tekrar denim cnm tel suya düştüğü için kamera sıkontılıNet çeksene cnm
Canım sanki gölge ya çok silik var gibi dimiCanım silik ikinci çizgi belli bellısız dikkat edince ıyıcee anca belli oluyo
Kameraman sıkıntılı ama ben gördüm ikinci çizgi yu esımede gösterdim gördüm dedi hatta yeni test açtık acaba o çizgi hep varmı diye yoktu. Yanı önceden çizgi var mı dıye ama yoktubakalım kısmet gün gün test yapacam kızlar ztn pazar adet günümCanım sanki gölge ya çok silik var gibi dimi
Ya fotoda tam belli olmuyor canım benimki de öyle elimde daha net ayyy varsa oyle güzel ki ikimizde de varsaaaaKameraman sıkıntılı ama ben gördüm ikinci çizgi yu esımede gösterdim gördüm dedi hatta yeni test açtık acaba o çizgi hep varmı diye yoktu. Yanı önceden çizgi var mı dıye ama yoktubakalım kısmet gün gün test yapacam kızlar ztn pazar adet günüm
Ben bile dikkat edince gördüm ama gordumYa fotoda tam belli olmuyor canım benimki de öyle elimde daha net ayyy varsa oyle güzel ki ikimizde de varsaaaa
Aynen cnm ya hamıleysek super olur yaaa. Benim aşılama yaptım gün doktor yumurtanın aksam çatlar demıadı geç catladıysa geç donllenmıs olup oyuzden az belli olmuş olabilir inşallah umudumuz gibi dırCanım sanki gölge ya çok silik var gibi dimi
Canım ben Mayıs'ta klomensiz ovitrelle vuruldum 10 gün sonra erken gebelik testinde hiç hiç bi şey çıkmamıştı çok iyi hatırlıyorum iğne etkisi olmadığını düşünüyorumAynen cnm ya hamıleysek super olur yaaa. Benim aşılama yaptım gün doktor yumurtanın aksam çatlar demıadı geç catladıysa geç donllenmıs olup oyuzden az belli olmuş olabilir inşallah umudumuz gibi dır
Igne etkisi değildir cnm ovıtrelle yı ne kadar aldınız peki aşılama olmazsa eğer aklımda olsunCanım ben Mayıs'ta klomensiz ovitrelle vuruldum 10 gün sonra erken gebelik testinde hiç hiç bi şey çıkmamıştı çok iyi hatırlıyorum iğne etkisi olmadığını düşünüyorum
87 canımIgne etkisi değildir cnm ovıtrelle yı ne kadar aldınız peki aşılama olmazsa eğer aklımda olsun
Raporlumu raporsuznu inş buna ihtiyaç duymaz hamısızdır87 canım
Canım sen test yaptırdığında kaçtı değerin nasıldıRaporlumu raporsuznu inş buna ihtiyaç duymaz hamısızdır
11. Günde 8.60 dı calısıyodum 6gun sonra 163.60 cıkmısdı sonra sı malumCanım sen test yaptırdığında kaçtı değerin nasıldı
Canım sen test yaptırdığında kaçtı değerin nasıldı
Ay canım yaptırma varsa bile şimdi azdır ve insan kafayı yiyor var mi diye :/Kan testi yapmıcam beklıcem ben gecen ay kan verdim ya hayırdır diyip kovacaklar beni.
Aynn yarım tutarsam kendimi yapmassam pazartesi ne kalır o zaman kadar da adet olmasam tabı inşAy canım yaptırma varsa bile şimdi azdır ve insan kafayı yiyor var mi diye :/