- 11 Aralık 2017
- 281
- 105
- 18
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktoru aradım canım doktor çatlatma iğnesinin etkisi dedi vücut hemen atmaz onu dediHamilesin cnm niye öyle yapiosun ay çok negatifsin ya böyle olmazki. Çok normal öyle çıkması 10 gün böyle çıkması çok çok normal benimki 12 de 76 çıkmıştı iki gün sonra bı daha baktır ikiye katlanması lazım ama.suan var yani
Hamilesin cnm niye öyle yapiosun ay çok negatifsin ya böyle olmazki. Çok normal öyle çıkması 10 gün böyle çıkması çok çok normal benimki 12 de 76 çıkmıştı iki gün sonra bı daha baktır ikiye katlanması lazım ama.suan var yani
Sen ona bakma cnm yaDoktoru aradım canım doktor çatlatma iğnesinin etkisi dedi vücut hemen atmaz onu dedi
Canım kimyasal falan olabilir düşük yanı çok 11. Gün bugünCanım neden ızgunsun hamılesın
Deger mı düşünmüşCanım kimyasal falan olabilir düşük yanı çok 11. Gün bugün
Oyle bişey yok inanma sen biraz pozitif olmve iki gün sonrası bekle yada merak ediyorsan eğer yarın tekrar idarar yap koyulasirsa var demektir gDoktoru aradım canım doktor çatlatma iğnesinin etkisi dedi vücut hemen atmaz onu dedi
Gidip ben dovecem onu ha. Kanda da değeri yakaladın dur bı değerde katlanarak giderse tmm dır ya madem 11. Gündemi değer düşük niye ozaman bize 15 gün kan bakın dıolar demekkı 15 deki gün kesin. Ya geç dollendıyseBu kadar.negatif olmayın lütfen
Evet canım haklısınız iki gün sonra tekrar baktırayım ama ağrım varyaGidip ben dovecem onu ha. Kanda da değeri yakaladın dur bı değerde katlanarak giderse tmm dır ya madem 11. Gündemi değer düşük niye ozaman bize 15 gün kan bakın dıolar demekkı 15 deki gün kesin. Ya geç dollendıyse
Cnm ağrılar normal zaten kötüyü cagrma bekle sen iki gün sonra katlanirsa tmmdirEvet canım haklısınız iki gün sonra tekrar baktırayım ama ağrım varya
Takma düşünme iki GÜM sonra katlanmasına bak cnmEvet canım haklısınız iki gün sonra tekrar baktırayım ama ağrım varya
Sen naptin hadi sen de bakTakma düşünme iki GÜM sonra katlanmasına bak cnm
Canım sence artar mi yaCnm ağrılar normal zaten kötüyü cagrma bekle sen iki gün sonra katlanirsa tmmdir
Kızlar sizce iğnenin etkisi olabilir mi?Cnm ağrılar normal zaten kötüyü cagrma bekle sen iki gün sonra katlanirsa tmmdir
Sen yaptinmi testTakma düşünme iki GÜM sonra katlanmasına bak cnm
Yanı test çok silik deil bu sonuca göre yüksek çıkmaz miydi sizce ?Sen yaptinmi test
Cnm sen iki gün sonra tekrarlatYanı test çok silik deil bu sonuca göre yüksek çıkmaz miydi sizce ?
Düşük dimi çokCnm sen iki gün sonra tekrarlat