• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba aşılamanın 5 günü çatlatma iğnesi inde 7 günü ben herzamanki gbi merakima yenik düşüp test yaptım pozitif çıktı acaba iğneden olabilirmi tek bı tane ovitrella iğne vurmustum
Cnm iğneden tabi ki iğnenin etkisi geçsin 15.gün test yap 14.gün de olabilir ama 9ncesi seni yanıltır boşuna uzer inş pozitif olur bizle de paylas

Cnm iğneden tabi ki iğnenin etkisi geçsin 15.gün test yap 14.gün de olabilir ama 9ncesi seni yanıltır boşuna uzer inş pozitif olur bizle de paylas

Bazı arkadaşlar 5 günü yapmış ama tek çizgi çıkmış ondan belki bir umut diye :( ama hayla agrilarim var ondan tek umudum tutmasada agri olurmuydu bilmiyorum. İğne vurulali 7 gün oldu bu süreçte etkisi gitmesini vucuddan

Ben de test yaptım, çift çizgi çıktı. 10. Gün de yaptım , iğnedendir dediler, inşallah ondan değildir. 5 gün sonra bir daha yapıcam ama İnşallah hamişizdir
İnşallah ya 10 günde iğne etkisi gitmiş olmazmi bilemedim benimde 6 günüm iğne olalı 8 günüm . Testte eğer gid Gide kaybolursa yok demektir git Gide koyulasirsa var demektir diye dusunuyirm . Peki belirtilerin nedir benim bugün belirtim yok gibi sadece bı kere kasigima ağrı girdi. Tutmadı gibi geliyor bana agrim yok diye bilemedm

İnşallah ya 10 günde iğne etkisi gitmiş olmazmi bilemedim benimde 6 günüm iğne olalı 8 günüm . Testte eğer gid Gide kaybolursa yok demektir git Gide koyulasirsa var demektir diye dusunuyirm . Peki belirtilerin nedir benim bugün belirtim yok gibi sadece bı kere kasigima ağrı girdi. Tutmadı gibi geliyor bana agrim yok diye bilemedm
Aslında pek fazla bir belirtim Yok, sadece kaşığım ağrıyor ama adet ağrısına da benziyor. Çok kapılmak istemiyorum ama, olumsuz da düşünmek istemiyorum

Kızlar bugün 7 günüm ve yarın doktor kontrolüm var progesteron tahlili yapilcak ordan neye bakıcaklar anlamadım gebelik anlaşılıyormu yani yükseklik olursa gebelik oluyormu bilmiorum

Kızlar benim iğnenin etkisi 13 gün geçti hatta 13 gün HCG 1 çıktı yani tam geçmemişti bile bu yüzden 10 gün test yapmayın hayal kırıklığına uğrarsınız sonra

Nehira-27 Nehira-27 slm yavrum 29 haziran yani bu sabah saat 10 da 2 ci aşılamam var. tahtaya arminch aşılamalara doymuyordu yaz:KK55::) senin transfer oldu mu? Kac gun kaldi yada? Bu ay biyerlerimden belirtimidir elementlerimi:KK6:, seninle uydurucam:confused: :KK70:( bu arada bu sefer cizgiler aldatmasın diye hazir da dijital gebelik testi var, varsa bebik haftasina kadar gösteren, yoksa yokkkkk diyenlerden. Ben tamsss hazırım :rolleyes:

Son düzenleme:
Kızlar birinci asilamam tutmadı ikinci aşılamayı öneriyor musunuz sperm hareket düşüklüğü var. Yaş 34
Yoksa direk tüp bebek mi yaptırayım yada aşılama yerine yumurta takibini mi denesem ?

Kızlar birinci asilamam tutmadı ikinci aşılamayı öneriyor musunuz sperm hareket düşüklüğü var. Yaş 34
Yoksa direk tüp bebek mi yaptırayım yada aşılama yerine yumurta takibini mi denesem ?
Aynı problem benim esimde var simdi 2 ci aşılamayı oldum takside eve gidiyorum:skandal: benim sigortamin bana tanidigi 3 hakkim var olmasaydi napardim bilmiyorum tupe gidermiydim 2 ciyi denermiydim ama hakkim var deniyorum iste. Maddi açıdan rahatsan tüpe git bence seni zorlucaksa bir sans daha ver, yaa kisaca icindeki sesi dinle bol sanslar:)

Back