• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
En son girdiğimde sayfa 100lerdeydi şimdi 300 küsur sayfa olmuş tabiki hepsini okuyamadım, ben 1 aşılama yaptım sonu hüsrandı, eşimde hareket yoktu çok şükür tedavisi bitti ikimizde turp gibiyiz doktorlar olur artık dedi ama olmuyor:) beklemenin anlamı yok diye düşündük, biz çabalayalım uğraşalım vermezse takdir Allah’ın dedik ve yeni bir adım attık:) nasipse tüp bebeğe başlicaz, ön görüşmemizi yaptık pazartesi ilk randevu,muayene,yol haritası ❤️ Yaşayacağım her aşamayı detaylı olarak yazıcam inşallah, bu arada msjların hepsini okuyamadım aranızda tüp bebek deneyen varsa tavsiye,bilgi hepsine açığım:) Rabbim bu yaz yüzlerimizi hayırlısıyla güldürsün:KK200::anneadayı:

Kızlar selam :) bayramda yoğun geçti yazamadım, kusura bakmayın hiç cevap vermemiş gibi oldum :KK42: bayram arkası da izinliydim buraya takılamadım :) yazılanların hepsini okumaya çalıştım :) hepimizde bir mücadele devam ediyoruz :) yılmak yok :) Armin Armin yazdıklarına çok güldüm benim gibi bi manyak daha var dedim :)
Benim transfere inşallah 12 gün kaldı kısmetse :dua: ama hiç düşünmek istemiyorum düşününce kalbim sıkışıyor :)
Haziran ayı vurmuş sayfayı ya :KK43: inşallah temmuz gümbür gümbür gelir hepimize

En son girdiğimde sayfa 100lerdeydi şimdi 300 küsur sayfa olmuş tabiki hepsini okuyamadım, ben 1 aşılama yaptım sonu hüsrandı, eşimde hareket yoktu çok şükür tedavisi bitti ikimizde turp gibiyiz doktorlar olur artık dedi ama olmuyor:) beklemenin anlamı yok diye düşündük, biz çabalayalım uğraşalım vermezse takdir Allah’ın dedik ve yeni bir adım attık:) nasipse tüp bebeğe başlicaz, ön görüşmemizi yaptık pazartesi ilk randevu,muayene,yol haritası ❤️ Yaşayacağım her aşamayı detaylı olarak yazıcam inşallah, bu arada msjların hepsini okuyamadım aranızda tüp bebek deneyen varsa tavsiye,bilgi hepsine açığım:) Rabbim bu yaz yüzlerimizi hayırlısıyla güldürsün:KK200::anneadayı:
Hoşgeldin cancazım :) sen gideli çok sayfalar aktı burda :) yeni atttığın adım inşallah hayırlı olur

Kızlar selam :) bayramda yoğun geçti yazamadım, kusura bakmayın hiç cevap vermemiş gibi oldum :KK42: bayram arkası da izinliydim buraya takılamadım :) yazılanların hepsini okumaya çalıştım :) hepimizde bir mücadele devam ediyoruz :) yılmak yok :) Armin Armin yazdıklarına çok güldüm benim gibi bi manyak daha var dedim :)
Benim transfere inşallah 12 gün kaldı kısmetse :dua: ama hiç düşünmek istemiyorum düşününce kalbim sıkışıyor :)
Haziran ayı vurmuş sayfayı ya :KK43: inşallah temmuz gümbür gümbür gelir hepimize
Az kalmış yavru transferrineeee 2 aşılama ignelerine basladım bu sefer senle gun sayicaz hep beaber:)) ne guzel yaa keske bizimkisi de transfer olsaydı senin gorucu usulü birlesmisler evlerine gonderilcekler iyi bir ev sahibi ol kendine iyi bak relaks ol :-)Ben inaniyorum kalicak yada kalicaklarrrrr :KK19:Benim nazli kibirli begenmiyor kimseyi bakalim bu sefer ne olucak.:bicak:

Merhaba bnm ilk aşılama tedavisine başladık 4 buçuk senelik evliyim iki yıl tedavi gördük ama hep olumsuz sonuçlandı biraz ara vermeye karar verdik 1 yıl geçti bu süreçte kendimi topladım ve tedavi olmaya karar verdik Pazartesi doktora gittim aşılama tedaviye başladık bnmde hiç bir sorun yok herşey temiz çok şükür Eşimde sprem sayısı düşük doktorum eşimi üroloji gönderdi üroloji doktoru bu değerlerle eşin normal hamile kalamaz demiş aşılamaya uygun gördü menogon 75 iğne verdi bu gün 3 gün oluyor doktora takviye gıda ve ilaç verdi %43 hızlı ileri var tutma olasılığı varmıdır sizce tecrübelerinize ihtiyaçım var bu konu kafama çok takıyor yardımcı olurmusunuz ? Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar asilamanin ikinci günü . Aşılaması tutanlar iki günde neler hissetttiniz nelere dikkat ettiniz neler yediniz sürekli yattinizmi anlatır mısınız

Kizlar 2 gundur dis agrisindan oluyorum evde. Agridan atesim cikti. Gozumu zor aciyorum. Yarin hemen dis doktorundan randevu alicam. Bunu soyleyecegimi hic ummazdim ama su anda iyi ki asilamam tutmamis bu ay diyorum resmen.

Az kalmış yavru transferrineeee 2 aşılama ignelerine basladım bu sefer senle gun sayicaz hep beaber:)) ne guzel yaa keske bizimkisi de transfer olsaydı senin gorucu usulü birlesmisler evlerine gonderilcekler iyi bir ev sahibi ol kendine iyi bak relaks ol :-)Ben inaniyorum kalicak yada kalicaklarrrrr :KK19:Benim nazli kibirli begenmiyor kimseyi bakalim bu sefer ne olucak.:bicak:
Bende ikinci aşılamaya bugün iğneler le baslıcam ilk aşılama tuttu ama bebek anne babasını sevmedi bizi çabuk terketti inşallah bu ikincisi tutar bende sızke şafak sayacam :halay:

Ay evet beraber sonuç bekleyelim :) mutlu sonuçlar alalım, şimdi bunlar görücü uaulü birleştirildi nazlanma lüksleri olmadı, şimdi balayındalar :) transfer günü eve yerleştircem onları :) evi beğenmemezlik olmasın diye çok güzel hazırlıyom :halay::KK70:onları zorla o eve yerleştircem , sende o evde tanışacakları için orayı romantik hale getir orayı birbirlerini beğensinler ;)

Merhaba benimde aşılama da 4uncu günüm acaba neler hissetttiniz ilk asilamam bu arada
İnan ilk günler değilde bı hafta sonra sol yumurtlama aşılama yapıldı orda birşeyler olduğu hissettim anlatılmaz bı ağırlık bı kıpırdam bı boğaza durmanın ordakıhalı gibi farklı şey ama Rabbim nasıp etmedi inş bu sefer olur ya

İnan ilk günler değilde bı hafta sonra sol yumurtlama aşılama yapıldı orda birşeyler olduğu hissettim anlatılmaz bı ağırlık bı kıpırdam bı boğaza durmanın ordakıhalı gibi farklı şey ama Rabbim nasıp etmedi inş bu sefer olur ya

İnşallah hepimizn benimde sağ yumurtalıkta yapıldı bı basiklik var sanki assagida doğru basiyolar bide aşırı derecede gazını var sizede böyle olmusmuydu

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benim de ikinci aşılamam oldu , ohss riski de var şimdilik beklemedeyim. 14 gün var test sonucuna , ilk aşılamada erken yapmıştım. Bu aşılamada bekleyeceğim sonuna kadar.tüp bebeğe giderken yumurta çoğalmaması sebebi ile aşılamaya dönmek zorunda kaldık. herkesin gönlündekine bir an önce kavuşması dileğiyle.:KK66:

Kızlar çok şükür bebeğimi gördüm kalp atışını duymadım ama doktorum gördü kalp i atmaya başlamış diye severim onu :) 6 hafta gözüküyor ultrasonda benim hesabıma.gore de 6+ 4 idi

Kızlar merhaba aşılamanın 5 günü çatlatma iğnesi inde 7 günü ben herzamanki gbi merakima yenik düşüp test yaptım pozitif çıktı acaba iğneden olabilirmi tek bı tane ovitrella iğne vurmustum

Back