• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Büyük geçmiş olsun. ...
Slm yavrum gittim ben doktorlarima iki doktorum ortak calisiyor) ve baska doktora yalnis teshis dediler yeniden ultrason kan idrar tarandi temiz oyle birsey yok bana o teshisi koyan doktor da o gece antibiyotik igne yaptim iyi gelmistir demis doktoruma, verdigi ilaclari kullanmamistim kendi doktoruma gidim oyle icerim diye. Ilaclari icmemi soylediler bin sukur ki herse yolun da ikinci asilama gectim, dun adet oldum bugu igneye basladim, cok korkmustum . Sana gelelim varmi guzel haber test yaptin mi tekrar? maya_gallo maya_gallo

Nehira-27 Nehira-27 1 asilama negatif, 2 cisi pozif olur insallah. 2 asilama icin igenelere basladım. Senin transfere kac gun kaldi nerdesin yoksun??

Kızlar merakimdan soruyorum da eşlerinin size ne gibi destek oluyor bu yolda ? En basiti negatif olduğunda manevi destekte bulunuyorlar mi
Oluyor canım daha zamanı varmış demek ki yada hayırlısı böyleymiş üzülme ben çocuk için evlenmedim birbirimize yeteriz gibi konuşmalar ama o an duymuyorsun umursamıyorsun bile

Kizlar bi sorum olcakti aceba yumurta catmadigindami yumurta beyazi gibi ve sunen bi sivi geliyor cunku bugun yumurta beyazi gibi bi sivi geldi ve sol alt kasigima adet sancisi gibi kramplar giriyor yumurtalama testi yaptim ve gectigimiz iki gunde var olarak cikti ve degerlendirdik simdi bugun yumurta catladiysa bugunude degerlendirmek gerekirmi aceba tesekkurler yardimlariniz icin bi arada ben esimde cok destekci ve hemen hemen ayni cumleleri kullaniyor zamani varmis uzulme sen gibi

Kızlar merakimdan soruyorum da eşlerinin size ne gibi destek oluyor bu yolda ? En basiti negatif olduğunda manevi destekte bulunuyorlar mi
Nabzi benimle atıyor ben iyiysem negatiflere oda iyi, ben üzgünsem olmadigina degil, benim üzülmeme daha cok üzülüyor. Benim icin uzulmek kafaya takmak bir kac saat bile degildir. çoğunlukla makaraya vuruyorum geciyoruz ama o yine de Sarılıyor öpüyor dahaa cok sarılıyor disari cikariyor asmaz yüzünü doktorsa gidiyoruz öf pöf etmez bana yardim eder tatlı tatlı atlatıp yeni aya bakiyoruz. Bu ilk aşılama negatif oldu beni mutlu etmek icin gitmiş elbise almış :)) yabide korkarak actim :KK33:paketi ama, elbiseye de bayıldımmmm. :KK37:

Peki senin esin??

10 gun sonra bende basliycam insallh hadi hayirlisi canimmm once senin guzel haberlerini aliriz sonra bizim :)
Teşekkür ediyorum guzellik amin rabbim güldürsün yüzümüzü. Bu arada yumurtan catladigi günü de muhakkak degerlendir takviye birlikleri oncesi yollamissin ama gününde de destek ekip yollarsan tam olur:)

Nabzi benimle atıyor ben iyiysem negatiflere oda iyi, ben üzgünsem olmadigina degil, benim üzülmeme daha cok üzülüyor. Benim icin uzulmek kafaya takmak bir kac saat bile degildir. çoğunlukla makaraya vuruyorum geciyoruz ama o yine de Sarılıyor öpüyor dahaa cok sarılıyor disari cikariyor asmaz yüzünü doktorsa gidiyoruz öf pöf etmez bana yardim eder tatlı tatlı atlatıp yeni aya bakiyoruz. Bu ilk aşılama negatif oldu beni mutlu etmek icin gitmiş elbise almış :)) yabide korkarak actim :KK33:paketi ama, elbiseye de bayıldımmmm. :KK37:

Peki senin esin??

Maşallah cnm size o zaman
Benim eşim her konuda duyarlı olsa da bebek konusunda çok duyarlı değil ben demesem on sene tedavi olmadan bekleriz

Kızlar bugün asilamamin 10 günü
Akşam banyodan sonra pembe kanamam geldi yerleşme kanaması desem dun HCG ye baktirdim 2 çıkmıştı sanırım o da iğnenin etkisiydi ( iğnenin 11 günüydü )
Şimdi akşam bu kanamam neden geldi ki ? Adet mi oldum dersiniz ? (Adetime 4 gün vardı)

Back