Merhaba herkese
Yaklasık 2-3 aydır nerdeyse asılama ıle ılgılı okumadıgım şey kalmadı en sonunda üye olup bende hikayemi yazmaya karar verdim.1 sene 3 aylık evlıyım ve yaklasık 7-8 aydır korunmuyoruz. Kımılerıne cok az gelebılır ama yaş faktorunden ötürü doktor maceralarıma cabuk atıldık. Önce klasık testler istediler rahım filmi sperm testi gibi.. rahım filmim temız cıktı dıger tahlıllerımde de hıcbır sorun yok. Esımın de sonucları cok kotu olmamakla bırlıkte morfolojisi %1 bunun ğzerime aşılama denemek istedim ve 14 haziran günü ilk aşılamam yapıldı. Gonal f igne kullandım ve catlama ignesi. Yalnız doktorum herkesten farklı olarak nedense bana aşılamadan sonraki 7. Gün Chroiomon diye bir igne daha verdi. Catlama ignesine benzer olsa da rahımdekı tutunmayı kolaylastıean bır ıgne oldugunı söyledi. Daha sonra ayın 28 inde de kan testi yapmamı söyledi. Ben tabi dayanamadım ve 25 inde yaptım. Beta hcg 36 cıktı ertesı gun bir saha yaptım 26 cıktı. Asılamadan sonraki 13 ve 14. Günlerimdi. Bu arada ucuz israr testinden ve pahalı erken gebelık testinden de ebu sabah yaptım ıkısı de pozotıf cıktı. Simdiiiiiii kafalardaki o deli soru. Regl olacak mıydımmm olmayacak mıydımm bunların hepsi ignelerden mi artmıstı