• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
İşin tuhaf yanı testlerim çok hafif çift çizgi çıkıyor bende diorumki iğnenin etkisi olsa beta da gozukurdu Diorum o yüzden Karman corman oldum offf :KK43:
Çok erken yapmışsın testi benim evdeki testlerim 9.gune kadar pozitif çıkıyordu bekle bence nasip en iyi sonuç adetın 14. Yapılan kan testınde çıkar canım

Bugün doktor kontrolün vardı bir yumurta 19 ml olmuş beş gün iğne yaptık cumartesi çatlatmak pazartesi aşılama olck ilki tutmısdu bu tutacak mı bakalım bu ay progesteron ılacda verecekmıs doktor kozlar sız kaç gün iğne kullanıyorsunuz ben gecen aşılama da 4 kutu bu ay da 5 kutu ogne oldum bu da tutmazsa üçüncüde yazılan 13 kutu iğneyi raaporfa alıp üçüncüsü tutmazsa 4u için ılacım oldun doktor parasını oderım artık

Selam arkadaşlar. Bende de çikolata kisti var. Yaklaşık 2,5 -3 cm di.Gerçi doktor artık iyice küçüldüğünü yok denecek kadar minik olduğunu söylüyor ama 2,5yıldır istememize rağmen hamile kalamadım bir kez aşılama denedim. Takibi doğru yapılmadı. İki ay da başka bir doktorla yumurta takibi yapıldı. Olmadı. Şimdi bu ay yeniden aşılama deneyeceğim. Rahim filmi, amh hepsi çok iyi ama kısmet

2.aşılamam da hamile kaldım yaş faktörü var bence bir an 9nce s9nica kavuşmak istiyorsaniz tüp bebek yaptırın onda tutma olasılığı yüksek ben tüp bebek yatıracaktım doktor ilk aşılamanın üstünden 8 ay geçmiş o yüzden 2. De deneyle8m dedi nasip bundaymisti

Cnm ya Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Valla ne yalan soyleyim sadece bir tüp bebeğe verecek paramız var o yüzden ince eleyip sık dokumam lazim eğer tutmazsa ikinciyi borçla yapmak zorunda kalicam bilmiyorum bakalım dün int pressed jel siparisi verdim bu ay da öyle deneyecegim olmazsa öbür ay belki devlette aşılama için ugrasirim en son da tüp bebek :(

Canım devlette aynı özel gibi farklı bi izni yok ki dedim ya üniversite de yaptırıyorum 1 defa kontrola gittim bu kadar ama eşinin devlette yapılmış 2 farklı testini isitiyorlar özele gideceksen hiç gitme bence

Cnm yumurta buyumuş mu diye iki kez doktor kontrole çağırdı ilk muayeneyi de sayarsak üç kez. Ben bir ay içinde üç kez is yerinden izin alamazdim özel olunca öğle aramdan çaldım öğle arası koşa koşa gittim geldim devlet öğle arası yada akşam beşten sonra açık olmadığı için bana böyle bir avantajı oldu ilk ve sondu zaten bir daha tüp bebek olmadığı sürece özele gitmem

Cnm yumurta buyumuş mu diye iki kez doktor kontrole çağırdı ilk muayeneyi de sayarsak üç kez. Ben bir ay içinde üç kez is yerinden izin alamazdim özel olunca öğle aramdan çaldım öğle arası koşa koşa gittim geldim devlet öğle arası yada akşam beşten sonra açık olmadığı için bana böyle bir avantajı oldu ilk ve sondu zaten bir daha tüp bebek olmadığı sürece özele gitmem
İlk muayeneye gittim iğneleri vuruldum kontrola gittim daha sonra aşılamada gittim canım bu kadar tüp bebek için hazırlık yapıyorum ben devlette 2-3 iğneli aşılama şartı rapor çıkarmak için ben ilk aşılamamı özelde yaptırdım o sayılmıyor mesela şuan devlette 1.aşılama tutmadı 2. Denicez rapor için 3.denermiyim onu bilmiyorum ama canım bunlar vesile rabbim ol desin yeter :)

Back