- 6 Haziran 2017
- 336
- 175
- 23
- 33
Kızlar aşılamanın 15.günü ve idrar testi negatif
Slm yavrum gittim ben doktorlarima iki doktorum ortak calisiyor) ve baska doktora yalnis teshis dediler yeniden ultrason kan idrar tarandi temiz oyle birsey yok bana o teshisi koyan doktor da o gece antibiyotik igne yaptim iyi gelmistir demis doktoruma, verdigi ilaclari kullanmamistim kendi doktoruma gidim oyle icerim diye. Ilaclari icmemi soylediler bin sukur ki herse yolun da ikinci asilama gectim, dun adet oldum bugu igneye basladim, cok korkmustum . Sana gelelim varmi guzel haber test yaptin mi tekrar?Büyük geçmiş olsun. ...
Perşembe günü kan testini alıcam kesin sonucu alınca negatifse tüp bebeğe geçicez canım
4hazirandı canımBenim de negatif canim. Asilamam 5 hazirandi. Senin de mi ayni tarihti?
Oluyorlar tabi :)Kızlar merakimdan soruyorum da eşlerinin size ne gibi destek oluyor bu yolda ? En basiti negatif olduğunda manevi destekte bulunuyorlar mi
Oluyor canım daha zamanı varmış demek ki yada hayırlısı böyleymiş üzülme ben çocuk için evlenmedim birbirimize yeteriz gibi konuşmalar ama o an duymuyorsun umursamıyorsun bileKızlar merakimdan soruyorum da eşlerinin size ne gibi destek oluyor bu yolda ? En basiti negatif olduğunda manevi destekte bulunuyorlar mi
Kızlar merakimdan soruyorum da eşlerinin size ne gibi destek oluyor bu yolda ? En basiti negatif olduğunda manevi destekte bulunuyorlar mi
2 ci aşılama ignelerine basladim bugun bakalım bu sefer ne olacak:)Bu adet donemini bos gececegiz biz. Artik bir dahakineSen ne durumdasin?
10 gun sonra bende basliycam insallh hadi hayirlisi canimmm once senin guzel haberlerini aliriz sonra bizim :)2 ci aşılama ignelerine basladim bugun bakalım bu sefer ne olacak:)
Teşekkür ediyorum guzellik amin rabbim güldürsün yüzümüzü. Bu arada yumurtan catladigi günü de muhakkak degerlendir takviye birlikleri oncesi yollamissin ama gününde de destek ekip yollarsan tam olur:)10 gun sonra bende basliycam insallh hadi hayirlisi canimmm once senin guzel haberlerini aliriz sonra bizim :)
Nabzi benimle atıyor ben iyiysem negatiflere oda iyi, ben üzgünsem olmadigina degil, benim üzülmeme daha cok üzülüyor. Benim icin uzulmek kafaya takmak bir kac saat bile degildir. çoğunlukla makaraya vuruyorum geciyoruz ama o yine de Sarılıyor öpüyor dahaa cok sarılıyor disari cikariyor asmaz yüzünü doktorsa gidiyoruz öf pöf etmez bana yardim eder tatlı tatlı atlatıp yeni aya bakiyoruz. Bu ilk aşılama negatif oldu beni mutlu etmek icin gitmiş elbise almış :)) yabide korkarak actimpaketi ama, elbiseye de bayıldımmmm.
Peki senin esin??
2 ci aşılama ignelerine basladim bugun bakalım bu sefer ne olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?