Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Haydaaa e hamilesin sen be yavrucum. Artik biraz umitlensen mi acaba? Bence hayirli olsun diyebiliriz.
Ay bak ben cok merak ederim simdi. Ben de yarin sabah test yapiciim. Yarin daha 11. gunum gerci ama :)
Ne yazikki hamile filan degilim kandirikci cizgiymis sozde en iyi testlerden biri. İnsan hissediyor ya umitlenemedim İsin kötü yani aksam fenalastim acile gittik meger asilama yuzunden sag tupumde sivi birikmiş ve bu iyi birsey degil tedavi gorucem pazartesi tekrar gidicem gecici mi bilmiyorum.

Gunaydiiiin. Test yaptim. Yillarin profesyonel testcisi olarak cok cok silik bir cizgi gordugume yemin edebilirim! Esim de beni teyit etti hatta :) Var gibi ama umitlenmeyelim dedi. Bi bak bakalim, sence durumlar nasil?
İnsallahhhhhh vardir benim testten sonra ben birsey diyemiyorum. Umarimmm bebegin seninledir:)

Nehira-27 1 ci aşılama negatif.. tupumde sivi birikmis bununla ilgili birsey biliyormusun . Aranizda böyle birsey yaşayan oldu mu kizlar????

Aaa ama bayagi cizgi vardi ya tuh uzuldum bak simdi. Ayrica tupte sivi birikmesi nasil bir sey ki acaba? Ilk defa duyuyorum. Odem gibi bir durum mu mesela? Insallah basit bir durumdur. Haberdar et mutlaka.

Büyük geçmiş olsun. ...

Aaa ama bayagi cizgi vardi ya tuh uzuldum bak simdi. Ayrica tupte sivi birikmesi nasil bir sey ki acaba? Ilk defa duyuyorum. Odem gibi bir durum mu mesela? Insallah basit bir durumdur. Haberdar et mutlaka.
Bilmiyorum ama, korkunc bir agriydi halada agriyor yurtdışındayim ben almancam cok yok ve zaten sıvı birikmiş tüpte ve bu iyi birşey degil deiler bunu duyunca beynimden vuruldum esime sen devam et dedim. Gecicimi kalicimi bilmiyorum nette arastirdim çoğunun tüpünü almislar. Ben ayrica aylar oncesinden hsg cekilmistim tuplerim acik ve cok iyi cikmisti.Hamile kalsam o sivi rahme akip bebegi olduruyormus netten okuduklarim bunlar. Pazartesi kendi doktoruma gidince ogrenicem yazarim ilgin icin tesekkurler :)

yosuntek teşekkür ederim...

Çok geçmiş olsun canım inşallah tüpü almadan da çözümünü bulurlar

Kızlar bugün 14.günüm sabah uyandığımda yatakta kasık ağrım çoktu kendi kendime tamam kesin adet oldun kalk wc ye dedim gittim baktım hiç birşey yok bir de ayağa kalkınca ağrı geçti progestanı akşam yatmadan önce yapıyorum biraz yürüyorum yatıyorum acaba o ağrı yaparım bide bugün adet olalı 30.gün siz de adetmiş gibi sancı çektiniz mi son günler

Tesekkur ederim saol umarım kolay atlatırım. Hala adet olmadim 17 günüm olsam rahatlasam sanncilar hafifller belki de.Son günlerde adet oldum olucam sancıları yasayani cok okudum yerlesmeden kaynaklida adete benzeyen sancilar oluyormus guzel haberlerini aliriz umarim:)

Canım idrar testi yaptığında negatif mi çıkmıştı. Belki bana da umut olursun. Dün yaptım negatif çıktı gece yaptım ama 13.gündü

Ya kızlar ben çok halsizim bacaklarım kollarim kopacak gibi ağrıyor midem yanıyor sol kasığım adet olacakmış gibi feci ağrıyor şuradan şuraya gidesim yok ağlıyorum saatlerdir içim sıkılıyor neden oluyor böyle bilgisi olan var mı
Bu arada çatlatma iğnemin 9 günü Asilamamin da 7 günü

Asilamanin 7 ci gunu yedinci gun yerlesme günleri umarım bu agrilarin sebebi ondandir aglamaa uzan dinlen güzel dusun sakinleş kafani oraya verme nekadar düşünürsen o kadar agrir.

Asilamanin 7 ci gunu yedinci gun yerlesme günleri umarım bu agrilarin sebebi ondandir aglamaa uzan dinlen güzel dusun sakinleş kafani oraya verme nekadar düşünürsen o kadar agrir.

İnşallah yerleşme ağrısıdır cnm ya dün den beri yatıp uyudum o kadar ağrım vardı yarim ağrı kesici içmek zorunda kaldim ama goguslerimde büyüme ve hassasiyet yok acaba göğüste hassasiyet ve büyüme olmak zorunda mı

Nehira-27 canim bugun asilama sonrasi 13. gunum. Sabahki testim tertemiz negatifti. Yarin da test yapacagim ama sanirim bu ay olmadi. Ilk denememizdi zaten. Bir ay ara verip Temmuz'da yeniden deneyelim diyoruz. Insallah herkesin gonlune gore olur.

Kızlar Asilamamin 8 günü iğnenin 10 günü sizce kana baktırsam gebelik belli olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…