- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 39
Asilamaniz ne zaman yapılacak akıntı olabilir takılma okadar kan meselesini pek bilemedimKizlar nolur bana da yanit verin. Bugun 10. gunum ve gece yatmadan once ovulasyon akintimin geldigini gordum. Hatta cok afedersiniz kanli ve yogun bir akintiydi. Bir sefer geldi, baska olmadi. Su anda da muthis sekilde belim agriyor. Iyi de benim dr randevum yarindi ve pazartesi gunu de asilamam yapilacakti. Yumurtam erkenden catlamis olabilir mi? Bu ay bosa gitmis midir acaba sizce? Ne dersiniz?
Asilamaniz ne zaman yapılacak akıntı olabilir takılma okadar kan meselesini pek bilemedim
Hayırlı olsun tedaviniz :) inşallak ilk ve son olur :) ne aşamada tedaviniz şuan , geç gördüm yazdığınızıselam arkadaşlar ,
ben de aşılama tedavisine başladım, 4 gündür günde 100 ünite gonal-f kullanıyorum.. bugün kontrole gittim,10,9,8,7,6,6,6,6 yumurta boyutlarım.. perşembe tekrar kontrole çağırdı..
bizim aşılama sebebimiz erkek infertilitesi,ilk aşılamamız inşallah son olur ..
Geçmiş olsunCanım benim ki dış gebelik oldu ayda yılda bir tuttu oda yanlış yerdeKeşke hiç olmasaydı şuan ki stres daha kötü
Canım BN test yapmıştım olumluydu gebelik vardı ama 3gundur ateş titreme kusma olunca düşük gerçekleşti olmadı
Neden iş yaptın canımBende anlamadım tutunamadı sanırım bıde sureklı ıs yaptım dınlenmeye hıc fırsatım olmadı bnmde 4. Haftam olacaktı
Kontrolden sonra yaz canım merak ettim ben de nasıl bişey ?Pazartesi yapilacak kismetse. Bugun kontrolum var. Gittigimde soracagim.
Hayırlı olsun tedaviniz :) inşallak ilk ve son olur :) ne aşamada tedaviniz şuan , geç gördüm yazdığınızı
Kontrolden sonra yaz canım merak ettim ben de nasıl bişey ?
Ne kusuru canım :) normal olsun da gerisi önemli değil. Bu yolda tek yaptığımız şey sabretmek ve beklemek hep beklemek :) biz biran önce olsun istiyoz hep ama uzuyor hep, yumurta sağlam büyüsün 2-3 gün geç olsun bişey olmaz :) bayramda inşallah güzel bi hediye alırsın :)Canim ancak yazabiliyorum kusuruma bakma. Doktor kanli akinti olabilir yumurtlama zamanlarinda normal dedi. Ama yumurtam yeterince buyumemis daha. 14 mm. Yarin aksam ustu icin yeniden cagirdi kontrole. Muhtemelen asilama sali gunune kalacak
Bugun 11. gunum.
Ne kusuru canım :) normal olsun da gerisi önemli değil. Bu yolda tek yaptığımız şey sabretmek ve beklemek hep beklemek :) biz biran önce olsun istiyoz hep ama uzuyor hep, yumurta sağlam büyüsün 2-3 gün geç olsun bişey olmaz :) bayramda inşallah güzel bi hediye alırsın :)
Indallah olur insallah :)Ah var ya bir olsa bir olsa cifte bayram olur yemin ederim. Esime babalar gununde surpriz yapabilmeyi cok isterdim. Ondan birkac gun sonra da benim dogum gunum. Hayal bile edemiyorum :)
Indallah olur insallah :)
Ben de tup bebek tedavimi tamamladim, 5 temmuzda transfer var, 13 temmuz dogum gunum test gunum olsa ne guzel olurdu allahim
Aynen bizde artık o kısmından bakarak seviniyoruz. Umutlarımız Ekim de tüp bebeğe kaldı .Geçmiş olsunbilmiyorumki bu daha mı kötü , en azından olacağını gördük mü desem
Bu surecte kendiliginden olur belki hic belli olmaz bu isler :)Aynen bizde artık o kısmından bakarak seviniyoruz. Umutlarımız Ekim de tüp bebeğe kaldı .
Hayirli olsun canim :) normal gibi duruyor bende de olmustu , ozellikle ilk asilamamda boyle olmustu ama 2.de cok olmadi bagisiklik kazanmistim sanirsam :)Nehira-27 merhaba dun aşılama oldum 1 haziran. Esimin spermlerin de hareket dusuklu yetersizlik ve hacim dusuklugu vardı. Aşılama sonrasi hafif agrim oldu sonra katlanarak artti yurumek daha istemiyorum dun bugune kasiklarim yumurtalıklarim cok agriyor bu normal mi? Böyle olan varmı ?
Teşekkür ederim :) sayfayi sesizce basindan sonuna kadar takip etmis biri olarak okuduklarim dunki aşılmayla uctu gitti:) sen transfere hazirlaniyorsun yanlis aklimda kalmadiysa rabbim emeklerini emeklerimizi bosa cikarmasin dilegim..( beni de haziran listene eklermisinHayirli olsun canim :) normal gibi duruyor bende de olmustu , ozellikle ilk asilamamda boyle olmustu ama 2.de cok olmadi bagisiklik kazanmistim sanirsam :)
:))) masallah sıkı takipcisin :) aynen tup bebek tedavisiyle embriyolarim donduruldu. 1 ay sonra transferim var insallah sabirsizlikla bekliyorum .Teşekkür ederim :) sayfayi sesizce basindan sonuna kadar takip etmis biri olarak okuduklarim dunki aşılmayla uctu gitti:) sen transfere hazirlaniyorsun yanlis aklimda kalmadiysa rabbim emeklerini emeklerimizi bosa cikarmasin dilegim..( beni de haziran listene eklermisin
Öyle olmuyor benimki söylenir 3 gün atrslendım çamaşır falan yıkıyamadım bı gece bı uyandım çamaşır a söyleniyordinleneceksin canım senin canından daha önemli mi evi ...ok götüürüyor haftalardır evi bile süpürmüyorum.
dikkat etmelisin kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?