Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Kızlar nisanda aşılama olmuştum ondan sonra âdet olamıyorum kahverengi ve siyah renkte oluyor şu anda yine öyle o yüzden tedaviye gidemiyorum doktor bu şekilde tedavi olmaz dedi.Allahim nasıl bir sınavdan geçiyoruz önceden adet olmayım diye dua ederken şimdi adet olayım diye dua ediyorum.Sizde öyle olan varmı soğan suyu içiyorum sökülsün diye bol bol su içiyorum kist mi oldu acaba doktor geçen ay baktı kist yok dedi

Önceden öyle değildi 1-2 gün kahve akıntı gelip sökülüyordu iğnelerden dolayımı sizce çok moralim bozuk birde göbeğim şiş birkaç kilo aldım bu yüzden tatile yazlıga gidicez millet hamile sanıcak zaten sürekli canımı acıtiyorlar insanlar laf almak için arada mesaj atıyorlar seni rüyamda hamile gördüm diye benim psikolojim bozuldu kızlar yardım edin

Benim de aşılamalardan sonra adetlerim normal olmadı , kahverengi ve siyahtı iğrençti, ama doktor bana böyle olmaz dememişti, o adet kabul edilmiyor mu zaten, aşılama a iğne ilaçlarından o şekilde gelmiyor mu ? Neden başlayamayız dedi doktor acaba?

selam arkadaşlar ,
ben de aşılama tedavisine başladım, 4 gündür günde 100 ünite gonal-f kullanıyorum.. bugün kontrole gittim,10,9,8,7,6,6,6,6 yumurta boyutlarım.. perşembe tekrar kontrole çağırdı..

bizim aşılama sebebimiz erkek infertilitesi,ilk aşılamamız inşallah son olur ..

Önceden vücudumuz normaldi canım , şimdi hem düzenimiz kalmadı hem bi sürü ilaç iğne çatlatması bilmem nesi, etkiliyor tabi. Tatile seni tanımayanalrın olduğu biyere git , yada ertele biraz daha yazın başındayız dur bakalım ozamana kadar neler değişir , ben de bu aralar hiç insan göresim yok hiç, ne bieyere gidiyorum nede birilerinin gelmesini istiyom , işyerinde bile odamdan çıkmıyom hiç,

Valla bilmiyorum o yüzden bu ay da gidemiyorum doktora tam sökülmesi lazım dedi bana birde geçen ay gittiğimde rahmin kalınlaşmış demişti o yüzden adet olamiyorum sanirim o zaman normal dimi içim rahatladı biraz o zaman herkeste olabiliyor

Bayramda gidicez maalesef herkesin tanıdığı yere bi görseniz vücudum zayıf göbeğim 4 aylık hamile gibi eşime dedim zaten ben denize girmicem 1,2 gün başka bir sahile götür girersem orda girerim dedim

Bence normal çünkü benim de 2 aşılamam oldu ikisinin arkasından da adetlerim siyahtı
Mesela tüp bebek tedavisi için bi sürü iğne yaptım klomen kulladım, yumurta toplndı 5 gün sonrasında adet oldum , bu adetim kırmızılıydı, normalde 6 gün sürerdi , bunda 5 gün sürdü mesela , ben yumurtaların hepsi toplanıyor , atılacak bişey kalmıyor diye adet olmayız zannediyordum oluyormuşuz :) siyah değildi ama normale takın kırmızıydı
Aşılamada neden öyle oldu bilmem ? Heee şimdi bişey düşündüm, aşılamada iğne yedim, ama hamile kalmadım ya o yumurta atılırken öyle kirli siyah çıktı, ama tüp bebekte ymurtalar alındı toplandı, vücudun atacağı yumurta kalmadı, artıkların atılmasaydı ondan az sürdü demekki :) durdukça bişeyler düşünüyoz bak :)

Bayramda gidicez maalesef herkesin tanıdığı yere bi görseniz vücudum zayıf göbeğim 4 aylık hamile gibi eşime dedim zaten ben denize girmicem 1,2 gün başka bir sahile götür girersem orda girerim dedim
Ozaman sıkıntı insan bu psikolojideyken kimsenin bişey demesini istemiyor , geçiştir diyecem ama ben de sinir oluyorum elimizde değil, denize girme dediğin gibi adetmiş gibi yaparsın :) bayramdan sonra bi ara eşinle gidersin biyerlere bilemdim ki :)

Yakında biz doktor olacaz canım onlardan daha çok şey biliyoruz

Yakında biz doktor olacaz canım onlardan daha çok şey biliyoruz
:)))) valla öyle oldu :) zatn bu kk dan çok şey öğrndim :) ilk kasım 2017 de doktor kist var aşılama yapcaz deyince keşfettim kk yı :) eşİme diyom ki iyiki keşfetmişim yoksa senin başının etini yerdim :) şimdi diyom bütün konuşma ihtiyacımı orda karşılıyom :)

Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere versin tez zamanda adetin3. Günü ilaçlara başladım 3gün femara kullandım şimdi iğne kullanıyorum 37.5 iğnelerde 5.gun olacak bugün cuma kontrol var bakalım

Selam kızlar cuma günü kontrolümde sağda 14 15 16 mmde yumurtalarim vardi bugün kontrole gittiğimde 3ü de çatlamış hemde ovitrelle igne vurulmadan. Doktor yumurta sıvısı mevcut dedi progesteron hormonuma bakıldı yüksek çıkınca aşılama yapıldı ne gündü ya sabahtan beri hastanedeyim insallah verdiğimiz emekler boşa çıkmaz hepimiz için hayırlısı olsun

Merhaba canım adetim sökülmüyordu ya 1 tatlı kaşığı çörek otu yedim adetim hemen söküldü normale döndü Tesadüfmü oldu yoksa çörek otundanmı bilmiyorum hergün yemeyi düşünüyorum belki yumurtalıklara iyi gelir.

Bende anlamadım tutunamadı sanırım bıde sureklı ıs yaptım dınlenmeye hıc fırsatım olmadı bnmde 4. Haftam olacaktı
dinleneceksin canım senin canından daha önemli mi evi ...ok götüürüyor haftalardır evi bile süpürmüyorum.
dikkat etmelisin kendine...

Kizlar nolur bana da yanit verin. Bugun 10. gunum ve gece yatmadan once ovulasyon akintimin geldigini gordum. Hatta cok afedersiniz kanli ve yogun bir akintiydi. Bir sefer geldi, baska olmadi. Su anda da muthis sekilde belim agriyor. Iyi de benim dr randevum yarindi ve pazartesi gunu de asilamam yapilacakti. Yumurtam erkenden catlamis olabilir mi? Bu ay bosa gitmis midir acaba sizce? Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…