• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin canım :) inşallah aşılamanız sonuç verir , ilk ve son aşılamanız olur :dua: eşinizin değerlerinde sıkıntı var mıydı ?
İnşallah canim hepimizin son bekleyisleri olur. Eşimde de bir problem yok. 3 defa test yaptrdi. Kür kullaniyor zaten onun da baya etkisi var. Bir problemimiz yok ikimizinde

Dün adet oldum canım.Pazartesi iğnelere başlıyorum.Tüp bebeğe başladık
Aaaaa hangi ara karar verdin gittin görüstün ;) masallah , vakit kaybetmemekle iyi yapmissin hayirli olsun , calismiyorsan hic sorun degil , calisiyorsan da sadece bu tedavi asamasinda yumurta kontrolu icin ikide bir izin almak gerekiyor; yumurta toplandiktan sonra zor kismi bitiyor.hayirli olsun tekrar :KK9:

Aaaaa hangi ara karar verdin gittin görüstün :KK66: masallah , vakit kaybetmemekle iyi yapmissin hayirli olsun , calismiyorsan hic sorun degil , calisiyorsan da sadece bu tedavi asamasinda yumurta kontrolu icin ikide bir izin almak gerekiyor; yumurta toplandiktan sonra zor kismi bitiyor.hayirli olsun tekrar :KK9:
Canım zaten aşılama yaparken doktorumuza söylemiştik tutmazsa tüp bebeğe başlıycaz diye.Dün aradık konuştuk pazartesi için anlaştık.İşyeri sorun değil kendi yerim kapatır giderim.Yeterki olsun.Sancı oluyormu opu san sonra.Benim transferde anestezili olucak dayanamıyorum ben ağrı eşiğim düşük

@Green girls , @Canannnh , Neysesakinim Neysesakinim , @_Tokyo_
Kızlar nasılsınız test yaptımız mı
Evet yaptım cuma günü 75çıktı bugün 150 çıktı ama sabah kanamam oldu doktora gittim baktı kist patlamış olabilir dedi artışın çok güzel dış gebelik için erken defi sıvı var karnında takip edelim dedi iğne oldum prutlon mu ne adı çok acı verdi salı yine kan vereceğim bu arada aşılamanın 14.günü

Hayırlı olsun aşılamanız :) ben 2 kere aşılama yaptırdım , ikisinde de doktor , aşılama gününün ertesinden başlamak üzere 1 hafta sık ilişki önermişti, aşılamayla olmazsa normal yolla olur mantığıyla, arkadan büyüyen yumurta olursa diye.
Ben sadece aşılama olan gün istirahat ettim, ertesi gün normal yaşamıma devam ettim , tabi ağır hareket yapmamak koşuluyla :)
İlk aşılamanız mı ve aşılama sebebiniz neydi ?
Progestonu kullanmadım ama büyük ihtimal yütutunma içindir ben de crinone vjina jel kullandırmıştı doktorum tutunma içindi
Smdi tüp bebekli yaptırıyorum . .ilk asilamamda sebebi bilinmeyen inferlite dedi klomen kullandım esimin spermi de 2 milyondu öyle aşılama oldu . .bunda da başka doktora gitim çikolata kisti dedi bklm beklyorum baada günlük yaşantıma dön dedi ama yine dikka ediyorum evde yatıyorum progestn fitil kullnmstm ilkinde acaba tutmuckmi die kullnmk istemyrm jele dönmek istym kararszm

Canım zaten aşılama yaparken doktorumuza söylemiştik tutmazsa tüp bebeğe başlıycaz diye.Dün aradık konuştuk pazartesi için anlaştık.İşyeri sorun değil kendi yerim kapatır giderim.Yeterki olsun.Sancı oluyormu opu san sonra.Benim transferde anestezili olucak dayanamıyorum ben ağrı eşiğim düşük
Ayyy ne güzel ne özendim :) kendi işin olmasına :) ben çok sıkıntı çekmiştim izin alırken :(
Opudan sonra sancı olur ama ağrı kesici iğne yapıyorlar, opuda uyudum ya uyandığımda odadaydım , adet ağrısı gibi kasıklarda ağrım vardı, ağrı kesici yaptı geçti; iğnenin etkisi geçince yine ağrır zannediyordum hiç ağrımadı

Evet yaptım cuma günü 75çıktı bugün 150 çıktı ama sabah kanamam oldu doktora gittim baktı kist patlamış olabilir dedi artışın çok güzel dış gebelik için erken defi sıvı var karnında takip edelim dedi iğne oldum prutlon mu ne adı çok acı verdi salı yine kan vereceğim bu arada aşılamanın 14.günü
Ooo maşallah :) hayırlı olsun ne güzel

Ayyy ne güzel ne özendim :) kendi işin olmasına :) ben çok sıkıntı çekmiştim izin alırken :KK43:
Opudan sonra sancı olur ama ağrı kesici iğne yapıyorlar, opuda uyudum ya uyandığımda odadaydım , adet ağrısı gibi kasıklarda ağrım vardı, ağrı kesici yaptı geçti; iğnenin etkisi geçince yine ağrır zannediyordum hiç ağrımadı
Birde tüp bebekte yüzde kaç şans veriyorlar biliyor musun?Şimdiden korkmaya başladım ya tutmazsa diye

Birde tüp bebekte yüzde kaç şans veriyorlar biliyor musun?Şimdiden korkmaya başladım ya tutmazsa diye
Benim doktor bana %40 dedi ama allah bilecek artık , herşey hazır , olgunlaşan transfer ediliyor , döllenme derdi yok hazır döllenmiş transfer ediliyor , buna rağmen oranlar ne kadar düşük :(

% 40ta iyi bir değer canım sen ona takılma Allah izin verdi mi oluverir inşallah hersey yolunda olur son aşama kalmıs zorlu donemi atlatmışsınız şükür. Bende yarin sabah gitcem aşılama tarihim belli olacak iğne vuruyorum hayırlısı hepimiz için canim dualarımdasın

% 40ta iyi bir değer canım sen ona takılma Allah izin verdi mi oluverir inşallah hersey yolunda olur son aşama kalmıs zorlu donemi atlatmışsınız şükür. Bende yarin sabah gitcem aşılama tarihim belli olacak iğne vuruyorum hayırlısı hepimiz için canim dualarımdasın
İnşallah bu son tedavin olur canım, hepimiz hayırlısıyla hamile kalaydık insan psikolojik olarak bıkıyor tükeniyor bi süre sonra :( ne zaman hamileliğimizi konuşacaz , hep iğnelerden tedaviden konuşuyoruz :) yetmez mi bu kadar

Amin insallah hepimiz için son tedavilerimiz olur canım gercektende çok zorlu süreç beklemek ayrı yıpratıyor, belirsizlik ayrı yıpratıyor. Inşallah hamileliğimizi anlatacağımız günlerde tez vakitte geliverir :KK68:

Morfoloji dışında değerlerınızde sorun yok canım ben erkek infertilitesi bölümünden bakıyorum orda 0 morfoloji ile hamile kalan var rabbim yeterki ol desin :)

anladım canım inşallah :dua:
burada genelde sayı hız problemi de olduğunu söylüyorlar kür filanda yapıyoruz ama hiçbir etkisi yok galiba

Back