Amin canım inşallah.Yılını bekleyeceksen 1.aşılamadan sonra şansın artıyor.Diğerlerinde tutma ihtimalin daha yüksek
Aa az kalmış.Yok aşılamadan bahsettim 2.ve 3.aşılamalarda şans daha yüksekmiş.Gözün aydın ozaman canım Enazından deneyebileceğiniz tüp bebek var daha .nasıl yani canım anlayamadım
1.aşılamadan sonra tüp bebek ihtimalimi daha yüksek oluyor 3.yılımı doldurmaya 5 ay kaldı bu yüzden bekliyorum
Aa az kalmış.Yok aşılamadan bahsettim 2.ve 3.aşılamalarda şans daha yüksekmiş.Gözün aydın ozaman canım Enazından deneyebileceğiniz tüp bebek var daha .
Ben 10 aylık evliyim canım.10 aydır da tedavi görüyorum.Bende şükür hiçbir sıkıntı yok.Hsg çekildi bütün hormon tahlillerim yapıldı.Eşimde sadece morfoloji sıkıntısı var.Klomen+çatlatma iğnesi oldum sonuç negatif.İğneli tedaviye geçtik 13 yumurtam uyarıldı doktor korunun dedi biz korunmadık negatif.Bu ay aşılama oldum.Bugün 13.gün idrar testim negatif.Adetim başladığında tüp bebeğe başlıyoruz.Beklemek için zamanımız yok çünkü ben 35 eşim 40 yaşındaevet canım bu konuda biraz daha umutluyum sürekli bilgi ediniyorum haziranda randevu alacağım eğer bu doktorlar aşılama ihtimali düşük tüp bebek derse o zaman 5 ay daha beklerim bilmiyorum ya aklım çok karışık tedavi süreci çok yıprattı senin ne kadardır olmuyor canım hangi aşamadasın ve nerede tedavi görüyorsun
Ben 10 aylık evliyim canım.10 aydır da tedavi görüyorum.Bende şükür hiçbir sıkıntı yok.Hsg çekildi bütün hormon tahlillerim yapıldı.Eşimde sadece morfoloji sıkıntısı var.Klomen+çatlatma iğnesi oldum sonuç negatif.İğneli tedaviye geçtik 13 yumurtam uyarıldı doktor korunun dedi biz korunmadık negatif.Bu ay aşılama oldum.Bugün 13.gün idrar testim negatif.Adetim başladığında tüp bebeğe başlıyoruz.Beklemek için zamanımız yok çünkü ben 35 eşim 40 yaşında
Bugün gördüğüm negatife bile üzülmedim biliyor musun?Hep tüp bebekle olacakmış gibi hissediyorum.Asıl olmazsa tüp bebekle ozaman yıkılıcamhaklısın canım 10 ayda olsa sizin tüp bebek yaptırmanız çok daha hayırlı olur diğer türlü her ay tedavi başa sarılıyor oyalar sizi yanı
inşallah tüp bebek tutar ilk seferde hayırlısı ile
Buarada İzmir’de özel bir tüp bebek merkezine gidiyorum.Devletten faydalanamıyoruz evliliğimiz 1 yılı doldurmadı dahaevet canım bu konuda biraz daha umutluyum sürekli bilgi ediniyorum haziranda randevu alacağım eğer bu doktorlar aşılama ihtimali düşük tüp bebek derse o zaman 5 ay daha beklerim bilmiyorum ya aklım çok karışık tedavi süreci çok yıprattı senin ne kadardır olmuyor canım hangi aşamadasın ve nerede tedavi görüyorsun
Bugün gördüğüm negatife bile üzülmedim biliyor musun?Hep tüp bebekle olacakmış gibi hissediyorum.Asıl olmazsa tüp bebekle ozaman yıkılıcam
Buarada İzmir’de özel bir tüp bebek merkezine gidiyorum.Devletten faydalanamıyoruz evliliğimiz 1 yılı doldurmadı daha
İnşallah canım her dakika dua ediyorum hem kendime hemde benim gibi uğraşan herkeseinşallah ilk seferde bebeğiniz olur hayırlısı ile..
İnşallah canım her dakika dua ediyorum hem kendime hemde benim gibi uğraşan herkese
Bende aşılama oldum tutmadı sanırım.İlk aşılamanız mıydı ve sorun neydi acaba sizin ?Ve kaçıncı günde öğrenmiştiniz hamileliğinizi?Çok soru soruyorum hakkınızı helal edinSelamün aleyküm arkadaşlar
Kızımı aşılama yöntemiyle kucağıma aldım
Şimdi ikinci bebek istiyorum. Klomen tedavisine başladık. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Selamün aleyküm arkadaşlar
Kızımı aşılama yöntemiyle kucağıma aldım
Şimdi ikinci bebek istiyorum. Klomen tedavisine başladık. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
İlk aşılamada tuttu. Aradan 4 yıl geçtiği için kaçıncı günde öğrendiğini hatırlamıyorum. Hamile kalamama sebebim sebepsiz infertiliteBende aşılama oldum tutmadı sanırım.İlk aşılamanız mıydı ve sorun neydi acaba sizin ?Ve kaçıncı günde öğrenmiştiniz hamileliğinizi?Çok soru soruyorum hakkınızı helal edin
Canım çok geçmiş olsunKızlar hamile olduğumu öğrenmiştim çok sevinmiştim bazı arkadaşlarım biliyor beta düzensiz artmaya başladı kese var ama yolk kesesi ve embriyo yok aşılama ile hamike kalmıştım yardımlarınıza ihtiyacım var boş gebelik yaşayan var mı aranızda nolur Bilgi verin
Hayırlı olsun canım.Progestan bebeğin tutunmasını sağlıyor.Bize 1 gün arayla devam edin demişti doktor şansı yükseltiyormuşKızlar merhaba bende dün aşılama yaptirdim bugün 2.günümm progestan fitil kullanıyorum bu bebeğin tutunması için degilmi? Asilamadan nezaman sonra lişkiye girdiniz? Ben 6 gün rapor aldim calistigim için
Saol cnm tutmusmydu senin ama yumurta atıldı nasıl tutuyorkiHayırlı olsun canım.Progestan bebeğin tutunmasını sağlıyor.Bize 1 gün arayla devam edin demişti doktor şansı yükseltiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?