- 24 Aralık 2017
- 358
- 397
- 23
- 42
Benim bugün 13.günüm.Gebelik testi yaptım negatif çıktı.Benim tutmadı sanırım.Canım progestan rahim duvarını kalınlaştırıyor ve bebeğin oraya tutunmasını sağlıyor görevi bu.Eğer hamilelik oluşmazsa adet olmanı sağlıyor ayrıcaSaol cnm tutmusmydu senin ama yumurta atıldı nasıl tutuyorki
Benim bugün 13.günüm.Gebelik testi yaptım negatif çıktı.Benim tutmadı sanırım.Canım progestan rahim duvarını kalınlaştırıyor ve bebeğin oraya tutunmasını sağlıyor görevi bu.Eğer hamilelik oluşmazsa adet olmanı sağlıyor ayrıca
Amin canım Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsunmalesef boş gebelik hakkında bilgim yok. Rabbim tekrardan yüzünüzü güldürsün İnşAllah
Kesinlikle zararlı değil aşılamanın da düşünürsen normal ilişkiden bir farkı yok.Tüp bebekte belki yasaktır.Çünkü ozaman embriyo zarar görebilirDoktor asilamadan sora ilişki diyor ya zararlı degilmi mesela bugün 2.günüm ilişki normal ama sonralarında?
Anladım cnmmm saol peki vajinal jel mi etkili ? Yoksa progestan fitilmi asilamadan sonra Bana fitil verdi bi arkadansa jel daha iyi dedi ama ?Kesinlikle zararlı değil aşılamanın da düşünürsen normal ilişkiden bir farkı yok.Tüp bebekte belki yasaktır.Çünkü ozaman embriyo zarar görebilir
Geçmiş olsun, çok net bilmiyorum ama arkadaşımın başına geldi, üzmek isstemem seni ama gebeliği sonlandı sonra, takdiri ilahi rabbim sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar versinKızlar hamile olduğumu öğrenmiştim çok sevinmiştim bazı arkadaşlarım biliyor beta düzensiz artmaya başladı kese var ama yolk kesesi ve embriyo yok aşılama ile hamike kalmıştım yardımlarınıza ihtiyacım var boş gebelik yaşayan var mı aranızda nolur Bilgi verin
Ben adetimin 12.gununde aşılama oldum. Yumurtalarim erken buyuduler cunku. Herkesin yumurta duzeyi farkli oluyor.Aşılama olanlar adetin kaçıncı gününde oldular acaba
Yeni bakabildim canım kusur bakmaCanım silik çizgi bile yok.Malesef olmadı.Adetimi bekliyorum.Sonra yine tedavi.Bu kez üzülmedim nedense bende kendime şaştım sanırım kaldırabiliyorum artık sabretmeyi öğrendim
Hayırlı olsun aşılamanız :) ben 2 kere aşılama yaptırdım , ikisinde de doktor , aşılama gününün ertesinden başlamak üzere 1 hafta sık ilişki önermişti, aşılamayla olmazsa normal yolla olur mantığıyla, arkadan büyüyen yumurta olursa diye.Kızlar merhaba bende dün aşılama yaptirdim bugün 2.günümm progestan fitil kullanıyorum bu bebeğin tutunması için degilmi? Asilamadan nezaman sonra lişkiye girdiniz? Ben 6 gün rapor aldim calistigim için
Hoşgeldin canım :) inşallah aşılamanız sonuç verir , ilk ve son aşılamanız olur
Aşılama tedavisi uzun sğrmez canım :) sabret kaç gün oldu başlayalı :) en fazla 1 hafta 10 gün sürer :)Hemencecik olsa ya 
Morfoloji dışında değerlerınızde sorun yok canım ben erkek infertilitesi bölümünden bakıyorum orda 0 morfoloji ile hamile kalan var rabbim yeterki ol desin :)merhaba bayanlar. yorumlarınızı okudum hız konusundan bahsetmişsiniz tecrübeli olanlar bilgi verebilirmi
doktorumuz normal yol ile olabilir demişti 2 yıldır ilaç tedavisi görüyoruz mart ayında artık aşılama yaptırmalısın dedi
bezmialem hastanesinde temmuz ayı için görüşmeye gideceğim henüz randevu almadım
fotoğraf yükledim bu sonuca göre aşılama oranı nedir düşük mü yoksa tutabilir mi yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?