- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim normalde yumurtalarimin buyumesiyle falan bir sıkıntım yok ilaç kullanmam hiç ve genellikle her ay hissederim büyüdüklerinde ağrı batma gibi his olur. İnsallah senin de öyledir. Ama çatlama konusunu çok iyi takip et büyümesi yetmiyormuş catlamadiktan sonra ne önemi varMerak edip doktoru aradım dayanamadım normal bazen yumurtaların büyüdüğünü hissedebilirsin kişiden kişiye değişir dedi umarım herkes için hayırlı olur kimse hayal kırıklığına uğramasın ben nedense bu ay çok umutluyum
Senin kaç mm di yumurtan canım çatlatma iğnesini vurulmadan önceBenim normalde yumurtalarimin buyumesiyle falan bir sıkıntım yok ilaç kullanmam hiç ve genellikle her ay hissederim büyüdüklerinde ağrı batma gibi his olur. İnsallah senin de öyledir. Ama çatlama konusunu çok iyi takip et büyümesi yetmiyormuş catlamadiktan sonra ne önemi var
1 yılın sonunda o silik çizgiye bile razıyım canım nerde bende o şans.Olumsuz aşılamaları gördükçe okadar üzülüyorumki.Hep dua ettim tüp bebeğe kadar uğraşmayayım Allahım tez vakitte ver diye.Vardır bir hayır diyorum artık.Sabah yapayım yazarım sonucuYain sabah ilk idrarinla yap, insallah o meshur silik cizgiyi gorursun ay allahim cok heyecanli ya
Biri 24 mm iki tanesi de 18 mm di canımSenin kaç mm di yumurtan canım çatlatma iğnesini vurulmadan önce
Aslında ideal boyutlardaymış.30 ve üstü çatlamıyor diye biliyordum.Adetinle atarsın canım geçen ay bendede olmuştu 30 mm olan çatlamamıştı ondan sordumBiri 24 mm iki tanesi de 18 mm di canım
İdrarla yapılınca silik çıkıyor ya hamileliğin başında o yüzden öyle dedim, silik çıkarsa hamilesin demektir. İnşallah bu son tedavin son testin olur artık inşallah1 yılın sonunda o silik çizgiye bile razıyım canım nerde bende o şans.Olumsuz aşılamaları gördükçe okadar üzülüyorumki.Hep dua ettim tüp bebeğe kadar uğraşmayayım Allahım tez vakitte ver diye.Vardır bir hayır diyorum artık.Sabah yapayım yazarım sonucu
Amin canım inşallahİdrarla yapılınca silik çıkıyor ya hamileliğin başında o yüzden öyle dedim, silik çıkarsa hamilesin demektir. İnşallah bu son tedavin son testin olur artık inşallah
İnsallah canım ama adetin 2.günü gittim doktora kist var dedi dogum kontrol hapi verdi bu ay kullan kist erisin falan dedi. Atılır insallah bir an önceAslında ideal boyutlardaymış.30 ve üstü çatlamıyor diye biliyordum.Adetinle atarsın canım geçen ay bendede olmuştu 30 mm olan çatlamamıştı ondan sordum
Ben kullanmadım banada verdi bir sonraki adette gitmişti zaten.Bunlar folikül kisti hap içsende içmesende zaten adetle gidiyor.Soğan kürü bile Doğum kontrol hapından daha etkili bu kistlerde.Çünkü aşılama sonrası hamile kalma şansı daha yüksek.İlaçların etkisi devam ediyorİnsallah canım ama adetin 2.günü gittim doktora kist var dedi dogum kontrol hapi verdi bu ay kullan kist erisin falan dedi. Atılır insallah bir an önce
Canım yumurta çatlamışmı die bakan doktor yok bence benımkı adetin 21. Günü gel hem gebelik hemen progestron testi yapalım demişti hamilelik yoktu ama yumurtan çatlamış dedi o sonuca göre anlıyorlarInanmiyorum.ya bazi doktorlar catladi mi bakip ona gore asilama yapiyormus, benimki de bakmamisti halbuki ultrasonla bakabilirler cok.mu zor ; kimbilir benimkide catlamamisti , kendimizi emanet ediyoz ama ne oldu bitti bilmiyoz valla
Canım silik çizgi bile yok.Malesef olmadı.Adetimi bekliyorum.Sonra yine tedavi.Bu kez üzülmedim nedense bende kendime şaştım sanırım kaldırabiliyorum artık sabretmeyi öğrendimYain sabah ilk idrarinla yap, insallah o meshur silik cizgiyi gorursun ay allahim cok heyecanli ya
Canım moralini bozmak istemem ama morfoloji %1 sayıda çok düşük.İmkanınız varsa aşılamaya edeceğiniz masrafı tüp bebeğe yapın.Denemek isterseniz yinede deneyin ama yıpratıcı bir süreç.Bizde de morfoloji %2 sayı 130 milyon ama olmadı.Tutabilirde rabbimin hikmeti sonsuzmerhaba bayanlar. yorumlarınızı okudum hız konusundan bahsetmişsiniz tecrübeli olanlar bilgi verebilirmi
doktorumuz normal yol ile olabilir demişti 2 yıldır ilaç tedavisi görüyoruz mart ayında artık aşılama yaptırmalısın dedi
bezmialem hastanesinde temmuz ayı için görüşmeye gideceğim henüz randevu almadım
fotoğraf yükledim bu sonuca göre aşılama oranı nedir düşük mü yoksa tutabilir mi yardımcı olur musunuz?
Canım moralini bozmak istemem ama morfoloji %1 sayıda çok düşük.İmkanınız varsa aşılamaya edeceğiniz masrafı tüp bebeğe yapın.Denemek isterseniz yinede deneyin ama yıpratıcı bir süreç.Bizde de morfoloji %2 sayı 130 milyon ama olmadı.Tutabilirde rabbimin hikmeti sonsuz
Peki sende herhangi bi sıkıntı varmı?Tahlillerde vs.moralimi yüksek tutmak istiyorum ama elde değil buradaki tecrübeli arkadaşlar ihtimalin zor olacağını söylemişlerdi
kaan aydosa mail gönderdik kendisi 1 ay sonra dönüş yaptı ve sizin normal yol ile çocuğunuz olabilir morfolojiyi sorun yapmanıza gerek yok dedi
üroloji doktoruna gittik oda aynı şeyi söyledi değerleriniz güzel deyip promen k diye bir ilaç verdi 6 ay sonra olmazsa gel dedi çok karışığım ne yapabilirim bilmiyorum sadece kadın doğum doktoru aşılama önerdi
Peki sende herhangi bi sıkıntı varmı?Tahlillerde vs.
Evet prolaktini duymuştum ama ilaçlarla düşürüyorlar onu.Benim kız arkadaşımda baya prolaktinle uğraştı sonunda hamile kaldı.Deneyin canım aşılama 10 milyon spermle hamile kalan arkadaşlarımızda var.İleri hızlı %37 sanırım sizin iyi bir rakam yinede fena değil.İhtimalin %20.Belli olmaz birazda şans bu işler.1 yumurta 1 sperm size lazım olan.Rabbim ol dedikten sonra olur sıkma canınıbende prolaktin yüksekliği var ilaç kullanınca biraz daha düşüyor hsg filmi filan çektirdim herhangi bir sıkıntı yok dediler
2 kez klomen + ovitrelle oldum tutmadı
Evet prolaktini duymuştum ama ilaçlarla düşürüyorlar onu.Benim kız arkadaşımda baya prolaktinle uğraştı sonunda hamile kaldı.Deneyin canım aşılama 10 milyon spermle hamile kalan arkadaşlarımızda var.İleri hızlı %37 sanırım sizin iyi bir rakam yinede fena değil.İhtimalin %20.Belli olmaz birazda şans bu işler.1 yumurta 1 sperm size lazım olan.Rabbim ol dedikten sonra olur sıkma canını
Amin canım inşallah.Yılını bekleyeceksen 1.aşılamadan sonra şansın artıyor.Diğerlerinde tutma ihtimalin daha yüksekİnşallah canım denemekten zarar gelmez diyorum tüp bebek için 3 yıl şartını beklemeyi düşünüyorum bu süreçte de aşılama yaptırırım Allah kısmet ederse olur
bebek sahibi olmanın hiç bu kadar zorlu bir süreç olacağını tahmin bile edemezdim Allah evlat hasreti çeken herkesi evladına kavuştursun