• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Aynen canim cok gec kalmisiz cidden. Ne bileyim herhalde hep kesin bu ay olacak diye diye diye 4 yili yemisiz valla farkinda olmadan :) Siz hangi asamadasiniz bu arada?
Biz bu ay olacak bu ay olacak diye beklemedik yani öyle bi süreç yaşamamıza fırsat kalmadı :) çocuk düşünmeye başladık, muayene olmaya gittim öylsine kist çıktı, doktor dedi normal yolla olamsı çok zor zaman kaybetmeyelim, yaşınız da var, eşim üden test istedi onda da sıkıntı olunca hiç normal yolla deneyin demedi, direk aşılamayla başaldık, 2 kere denedik olmadı, şimdi tüp tedavisindeyim; o da şöyle tedavi iğne ilaç kısmı bitti, yumurtalar toplandı, döllendi, embriyolar donduruldu, 1,5 ay rahim dinlendirmeden sonra transfer olacak son aşama gibi bişey :) inşallah olur da tekrar uğraşmayız

Biz bu ay olacak bu ay olacak diye beklemedik yani öyle bi süreç yaşamamıza fırsat kalmadı :) çocuk düşünmeye başladık, muayene olmaya gittim öylsine kist çıktı, doktor dedi normal yolla olamsı çok zor zaman kaybetmeyelim, yaşınız da var, eşim üden test istedi onda da sıkıntı olunca hiç normal yolla deneyin demedi, direk aşılamayla başaldık, 2 kere denedik olmadı, şimdi tüp tedavisindeyim; o da şöyle tedavi iğne ilaç kısmı bitti, yumurtalar toplandı, döllendi, embriyolar donduruldu, 1,5 ay rahim dinlendirmeden sonra transfer olacak son aşama gibi bişey :) inşallah olur da tekrar uğraşmayız
Benim aşılamam tutmazsa ara vermeden bu ay tüp bebeğe başlıyoruz bizde.Heryolu denemiş olduk tüp bebek hariç.İnşallah yüzümüz güler

Anladim canim. Insallah sonucu guzel olur. Beklemek hic kolay bir sey degil. :)

Merhaba kızlar benim de ilk denemem olucak ikinci iğnemi vuruldum bugün 28.inde kontrole gidicem gonal f 37,5 alıyorum glikofen , bebe aspirini ve folik asitte alıyorum benim sebepsiz infertilite 2,5 yıllık evliyim hiç korunmadık maalesef olmadı iğneleri vurulduktan bir saat sonra kasık ağrısı başlıyor az az sizde de oldu mu ve ben nedense bu defa çok ümitliyim Allah isteyen herkese bu mübarek günlerin hayrına nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun cancazım :KK43: ben de 2.aşılamamda 17.gün adet olmuştum ve umutlanmıştım olacaksa bari hemen olsa gelmeyip gelmeyip insanı umutlandırıyor ya :kızgın::KK61: sinir bozucu. Sen şimdi boşver doktoru tedaviyi nasıl olsa şehir dışındasın koyver gitsin ve kendiliğinden olsun :)
Öyle yapacağız artık :))) artık sizlerden güzel haberler bekliyoruz; )

Merhaba kızlar benim de ilk denemem olucak ikinci iğnemi vuruldum bugün 28.inde kontrole gidicem gonal f 37,5 alıyorum glikofen , bebe aspirini ve folik asitte alıyorum benim sebepsiz infertilite 2,5 yıllık evliyim hiç korunmadık maalesef olmadı iğneleri vurulduktan bir saat sonra kasık ağrısı başlıyor az az sizde de oldu mu ve ben nedense bu defa çok ümitliyim Allah isteyen herkese bu mübarek günlerin hayrına nasip etsin inşallah
Merhaba hoşgeldin ekledim sizi de listeye :) umarım başlığımız hayırlı gelir size :)
Ben de 2.aşılama mı gonal -f le yaptırmıştım ama öyle bi kasık ağrısı yaşadığımı hatırlamıyorum .

Kızlar benim 12.günüm korkuyorum test yaptırmaya olmadı gibi.Hiçbirşey hissetmiyorum
İdrar testi yapacaksan 1-2 gün daha bekle , kan testi yaptıracaksan yaptır gitsin :) işkence etme kendine , bu dönemleri dibine kadar yaşadığım için böyle tavsiye ediyorum, kıvranmaktansa bir an önce yaptırıp kurtulmak mantıklı . İnşallah güzel haber alırsın ve bize de verirsin haberi inşallah aminnnnn

Sanderling Sanderling tekrar test yaptın mı canım , ya herkesten hamile haberi almak istiyor insan , kendim de umutlanmak istiyorum, tedavilerimizin işe yaradığını düşünmek istiyorum allahım amin
Canım malesef test yapmayi düşünürken adet oldum :duduk: Meğer yumurtam hiç catlamamis bile :KK43: kist oluşmuş bu ay da onunla ugrasicam

İdrar testi yapacaksan 1-2 gün daha bekle , kan testi yaptıracaksan yaptır gitsin :) işkence etme kendine , bu dönemleri dibine kadar yaşadığım için böyle tavsiye ediyorum, kıvranmaktansa bir an önce yaptırıp kurtulmak mantıklı . İnşallah güzel haber alırsın ve bize de verirsin haberi inşallah aminnnnn
Erken testlerden evde 1 tane var.Yarın sabah yapsammı diye düşündüm çıkarmı?

Canım malesef test yapmayi düşünürken adet oldum :duduk: Meğer yumurtam hiç catlamamis bile :KK43: kist oluşmuş bu ay da onunla ugrasicam
Inanmiyorum.ya bazi doktorlar catladi mi bakip ona gore asilama yapiyormus, benimki de bakmamisti halbuki ultrasonla bakabilirler cok.mu zor ; kimbilir benimkide catlamamisti , kendimizi emanet ediyoz ama ne oldu bitti bilmiyoz valla

Aaaa demekki asilamadan 20 gun sonra bile adet olunabiliyor , bazilari 11-12 gun sonra oluyor ne guzel, bende 2.asilamamda 17.gun olmustum umutlanmistim.gecikti diye :( cabuk baslasa da umutlandirmasa bari , bu kirmizi kartlar yakamizi ne zaman birakcak acaba

Merhaba hoşgeldin ekledim sizi de listeye :) umarım başlığımız hayırlı gelir size :)
Ben de 2.aşılama mı gonal -f le yaptırmıştım ama öyle bi kasık ağrısı yaşadığımı hatırlamıyorum .
Merak edip doktoru aradım dayanamadım normal bazen yumurtaların büyüdüğünü hissedebilirsin kişiden kişiye değişir dedi umarım herkes için hayırlı olur kimse hayal kırıklığına uğramasın ben nedense bu ay çok umutluyum

Kızlar ben tüp bebek sayfasında okumuştum çatlasın diye havuç yiyorlardı bende çatlama iğnesini olduğum gün denemek istiyorum sonuçta sebze zararı yok

Inanmiyorum.ya bazi doktorlar catladi mi bakip ona gore asilama yapiyormus, benimki de bakmamisti halbuki ultrasonla bakabilirler cok.mu zor ; kimbilir benimkide catlamamisti , kendimizi emanet ediyoz ama ne oldu bitti bilmiyoz valla
Bizim de ilk tecrübe olduğu için cahilligimize geldi doktora hiç sormadik bile catladi mi acaba ultrasonla bakarmisiniz diye. Bakmalari lazim ama rastgele iş yapiyorlar demekki. Sonra gel de kılı kırk yarma dimi? İnsallah bundan sondaki süreçte aksilik yaşamayız

Back