• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Saol cnm tutmusmydu senin ama yumurta atıldı nasıl tutuyorki
Benim bugün 13.günüm.Gebelik testi yaptım negatif çıktı.Benim tutmadı sanırım.Canım progestan rahim duvarını kalınlaştırıyor ve bebeğin oraya tutunmasını sağlıyor görevi bu.Eğer hamilelik oluşmazsa adet olmanı sağlıyor ayrıca

Benim bugün 13.günüm.Gebelik testi yaptım negatif çıktı.Benim tutmadı sanırım.Canım progestan rahim duvarını kalınlaştırıyor ve bebeğin oraya tutunmasını sağlıyor görevi bu.Eğer hamilelik oluşmazsa adet olmanı sağlıyor ayrıca
:( inş tutar saymicam günü. .öyle düşünme rabbim ol der ve olur belki tutmuştur geç gozukecektr

Kesinlikle zararlı değil aşılamanın da düşünürsen normal ilişkiden bir farkı yok.Tüp bebekte belki yasaktır.Çünkü ozaman embriyo zarar görebilir
Anladım cnmmm saol peki vajinal jel mi etkili ? Yoksa progestan fitilmi asilamadan sonra Bana fitil verdi bi arkadansa jel daha iyi dedi ama ?

Ben duphaston kullandım.Progestan bende baş dönmesi yaptı.O hapı içebiliyorsun da vajinal olaraktan kullanabiliyorsun.Hepsinin içeriği aynı sonuçta progesteron

Kızlar hamile olduğumu öğrenmiştim çok sevinmiştim bazı arkadaşlarım biliyor beta düzensiz artmaya başladı kese var ama yolk kesesi ve embriyo yok aşılama ile hamike kalmıştım yardımlarınıza ihtiyacım var boş gebelik yaşayan var mı aranızda nolur Bilgi verin :KK61:
Geçmiş olsun, çok net bilmiyorum ama arkadaşımın başına geldi, üzmek isstemem seni ama gebeliği sonlandı sonra, takdiri ilahi rabbim sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Canım silik çizgi bile yok.Malesef olmadı.Adetimi bekliyorum.Sonra yine tedavi.Bu kez üzülmedim nedense bende kendime şaştım sanırım kaldırabiliyorum artık sabretmeyi öğrendim
Yeni bakabildim canım kusur bakma :( geçmiş olsun , testi tekrarldın mı belki geç yansıyacaktır idrara bi umut.

Kızlar merhaba bende dün aşılama yaptirdim bugün 2.günümm progestan fitil kullanıyorum bu bebeğin tutunması için degilmi? Asilamadan nezaman sonra lişkiye girdiniz? Ben 6 gün rapor aldim calistigim için
Hayırlı olsun aşılamanız :) ben 2 kere aşılama yaptırdım , ikisinde de doktor , aşılama gününün ertesinden başlamak üzere 1 hafta sık ilişki önermişti, aşılamayla olmazsa normal yolla olur mantığıyla, arkadan büyüyen yumurta olursa diye.
Ben sadece aşılama olan gün istirahat ettim, ertesi gün normal yaşamıma devam ettim , tabi ağır hareket yapmamak koşuluyla :)
İlk aşılamanız mı ve aşılama sebebiniz neydi ?
Progestonu kullanmadım ama büyük ihtimal yütutunma içindir ben de crinone vjina jel kullandırmıştı doktorum tutunma içindi

Hemencecik olsa ya  :anneadayı::emir_bebek::anne:
Aşılama tedavisi uzun sğrmez canım :) sabret kaç gün oldu başlayalı :) en fazla 1 hafta 10 gün sürer :)
Ben aşılamaları geçtim tüp bebek tedavisi bile oldum o daha zahmetli , Allah sizleri uğraştırmasın :dua:
İnşallah olgun sapsağlam yumurtan büyür ve döllenir

merhaba bayanlar. yorumlarınızı okudum hız konusundan bahsetmişsiniz tecrübeli olanlar bilgi verebilirmi
doktorumuz normal yol ile olabilir demişti 2 yıldır ilaç tedavisi görüyoruz mart ayında artık aşılama yaptırmalısın dedi
bezmialem hastanesinde temmuz ayı için görüşmeye gideceğim henüz randevu almadım
fotoğraf yükledim bu sonuca göre aşılama oranı nedir düşük mü yoksa tutabilir mi yardımcı olur musunuz?:KK200:
Morfoloji dışında değerlerınızde sorun yok canım ben erkek infertilitesi bölümünden bakıyorum orda 0 morfoloji ile hamile kalan var rabbim yeterki ol desin :)

Back