Akşam vurulma canım hergün ayni saatte olması gerekiyor çünküYa ben ilk iğneyi bugün sabah 11 de vuruldum sordum diğerlerini kavda vurulayım dedim hergun bu saatte vur dedi akşam vurulsam eşim götürürdü hastaneye bişe olurum acaba yarın akşam vurulsam
Aydındamısın sendeHemşeri çıktık ya kız :)))
Aydında yok muozaman işimiz zor nasıl olmaz ki bukadar yaygın kullanılan bişey allah yardım etsin bize ve sabır versin. Çok stres oluyorum ben,
Yaygın değil canım bu ilaç Adana’da da yoktuHemşeri çıktık ya kız :)))
Aydında yok muozaman işimiz zor nasıl olmaz ki bukadar yaygın kullanılan bişey allah yardım etsin bize ve sabır versin. Çok stres oluyorum ben,
Hımm zor olcak benım için ama napıyım sonu güzel olur inşallahAkşam vurulma canım hergün ayni saatte olması gerekiyor çünkü
Yaygınlıktan değil sanırım o eczacı bana demiştiki ilaçlara zam gelicek depolarda tutuyorlarYaygın değil canım bu ilaç Adana’da da yoktu
İnşallah canımHımm zor olcak benım için ama napıyım sonu güzel olur inşallah
Yok bütün depoları arastırdık kardeşim eczacı Burdada arkadaşım var yok bulamadık zaten 450 tl daha ne kadar zam yapacaklarYaygınlıktan değil sanırım o eczacı bana demiştiki ilaçlara zam gelicek depolarda tutuyorlar
Acısını geçtim de doğru dozda ayarlayıp vurdum mu diye korkarım en güzeli hastanede yaptırmakİnsan bi tedirgin oluyor ama sonra vurulduktan sonra en azından benim acımamıştı
Kız o ne :) 17:32 :) 17:30 değil 32 :) çok istikrarlıymışsın :)Ben 17:32 de vurulmuştum her gün
Allahım biz burda ne umutlar peşindeyiz, buna zam yapılcak diye ipne mi saklıyorlarki töbe töbe , aydınlıyım canım ben de ama muğlada yaşıyorumYok bütün depoları arastırdık kardeşim eczacı Burdada arkadaşım var yok bulamadık zaten 450 tl daha ne kadar zam yapacaklar
Çok ilginçEvet bu ara maalesef ilaç bulmak sıkıntılıovitrelle çatlatma iğnesi için 4-5ilçe aradık güya istanbuldayız ama hemen bulamadık
Iyi gidiyo çok şükür canım heyecanlı bekleyiş devam ediyo duygu karmaşasındayım bi gün kesin olmuştur diye umut dolu geçiyo günüm ertesi gün olmaması durumunada alış diyorum öyle böyle derken vakit geçiyo işte
Evet oldukça heyecanlıyım... Bu saat oldu hala uyku tutmadı...
Karman çorman canım.. Aynı erolumun dediği gbi bir gün full bebeğim oradaymış gibi konuşuyorum şr gün tüp benek araştırıyorum nasılsa olmadı diye...
Karman çorman canım.. Aynı erolumun dediği gbi bir gün full bebeğim oradaymış gibi konuşuyorum şr gün tüp benek araştırıyorum nasılsa olmadı diye...
Çok karışık
Ama şu var şunu sorayım...? Şimdi bu çatlatma iğnesini ben geçen hafta pazartesi gece oldum bu iğne kasık Ağrı'sı bel Ağrı'sı göğüs kaşıntısı vs vs yapıyor kabul...
Ama bunların gitgide azalması gerekmez mi?
Benlm günden güne belim çok ağrıyor bugün doğrulamadım hiç... Kabız da oldum...
Göğüslerim de bi kaşıntı aynı şekil sağ kasık Ağrı'm...
Hani iğne etkisi diyoruz ama ilk gün daha hafifiydi bunlar...?
Aşılamadan sonra ilaç yada jel vermiş miydi doktor, bana vermişti ve onların yan etkisi olarak yaşadım senin yukarda yazdıklarını. Ben senin için pozitif hissediyorum :)Karman çorman canım.. Aynı erolumun dediği gbi bir gün full bebeğim oradaymış gibi konuşuyorum şr gün tüp benek araştırıyorum nasılsa olmadı diye...
Çok karışık
Ama şu var şunu sorayım...? Şimdi bu çatlatma iğnesini ben geçen hafta pazartesi gece oldum bu iğne kasık Ağrı'sı bel Ağrı'sı göğüs kaşıntısı vs vs yapıyor kabul...
Ama bunların gitgide azalması gerekmez mi?
Benlm günden güne belim çok ağrıyor bugün doğrulamadım hiç... Kabız da oldum...
Göğüslerim de bi kaşıntı aynı şekil sağ kasık Ağrı'm...
Hani iğne etkisi diyoruz ama ilk gün daha hafifiydi bunlar...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?