Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Hayır Can'ım hiç bi ilaç jel olmadı

Şuan varya belim kopuyor ya yaş 25 kendimi 90 hissediyorum bu ağrıcan

O şişlik bende de bar Can'ım işte labızlıktan dolayı...

Bu cuma yapsak kan testi sonuç kesin vermez Di mi? Bu cuma benim çat iğnesinin 12. Aşılamanın da 10. Günü oluyor

Demekki herkes aynı gel gitleri yaşıyor :) bende de öyleydi :) insan her iki duruma da hazırlamak istiyor kendini ondan kaynaklanıyor :) inallah güzel haber vereceksiniz bize heyecanla bekleyecez sonra benim süreç başlayacak beni bekleyecez :)))

Azcık sabır :) biliyorum insan duramıyor ama beklersen adet olmadıkça umutlanmak daha güzel oluyor

Sırayla Senin adet me Zaman ki Can'ım? Benşm önümüzde ki salı günü belli adet olurum ve yine em baştan birlikte başlarız

Sırayla Senin adet me Zaman ki Can'ım? Benşm önümüzde ki salı günü belli adet olurum ve yine em baştan birlikte başlarız
Yok canım sen adet olma ben tek giderim :) benim dün yasmin bitti, 1 hafta içinde adet olmam gerekiyor olunca gitcem iğnelere başlayacam inşallah

Sonuç olumsuzsa kndimi hazırlamak istiyorum Can'ım ya
Cumartesiden önce yaparsan çatlatma iğnesinin etkisiyle idrar testinin pozitif çıkma ihtimali var diye biliyorum, öyle olursada yanlış alarm olacak, cumartesiden sonra yap. Ama yapacağın zaman mutlaka haber ver :))

Kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz :) ben bugün pek havamda değilim de yazamadım

Neyin var canım nasılsın
Anlatması zor :) biraz canım sıkkın, işle ilgili kısmen eşimle ilgili.mesela x kişisi ile ilgili bişey anlatıyorum evde,( x işyerinde herhangi biri) ben haklı da olsam haksız da olsam karşı tarafa ılımlı yaklaşıyor herzaman. Normalde es geçiyordum bugün tepki gösterdim. Erkekler bazen ilginç eşin de olsa. Ki ben saçmalamış ve haksız olsam bile bazen insan destek ve onay beklediği oluyor rahatlamak için.

Anladım canım seni valla çok bi yaşım yok canım ya ama bu hayattan yada evlilikten ne anladın dersen kocalara iyi kötü bişey bahsedilmiycek yani en azından benim eşim için gerekli diyip bazı şeyleri detaya girmeden bilmesi gerektiği kadar konuşup geçerim

Kesinlikle bütün eşler için gerekli bu, bilmesi gerektiği kadar. İnsan bu durumu gördükçe üzülüyor. Nasıl yani onunla paylaşmayacaksam herşeyi kimle paylaşacam diyorsun, yalnız hissediyorsun eşime dedim ki herkese gösterdiğin şu yüce anlayışlı gönlünü bana karşı da göstersen, bana gelince şak şak eleştir, amaaaan çok bozuğum şuan valla.

Ilk de ben de sen gibi düşündüm 14 aylık evliyim öyle bi yerdeyim ki 14 aydır teröristlerle iç içe yaşıyorum alışmaya çalışıyorum. Ilk zamanlar bende dedim hep eşimle konuşmazsam kimle konuşurum ailem 1600 km uzakta. Mecbur kalmadıkça anlatmiycam eşime dedim bu tutumumunda farkına vardı şimdi ağzımın içine bakıyo dinlemek fikir vermek konuşmak için ama ben kendimi ağırdan satıyorum. Karı koca sohbetimiz aşırı koyudur mesela akşam işten geldi mı tv açılmaz evde yemekten sonra sohbet ederiz 1 saate yakın çaylarımızı içeriz öyle tv açılır. Ama bu konuşmamda dahi dikkat ederim kişisel birine ait olmaz kurduğum cümleler. Bende geçim yolunu böyle buldum

Zor işler, evlilik zor, hayat zor, iş hayatı aşırı zor, herşey zor. Ben de bulacam bi yolunu inşallah. İlk başta anlar mısın acaba diye nasıl anlatcağımı bilememiştim anladın sağol :)

Zor işler, evlilik zor, hayat zor, iş hayatı aşırı zor, herşey zor. Ben de bulacam bi yolunu inşallah. İlk başta anlar mısın acaba diye nasıl anlatcağımı bilememiştim anladın sağol :)
Anlamaya çalıştım canım anladıysam ne mutlu bana hayat zor ama olsun canım Allah sağlıkla imtihan etmesin yeterki dertsiz derman vermesin gerisini bi şekilde hallederiZtey tey

Anlamaya çalıştım canım anladıysam ne mutlu bana hayat zor ama olsun canım Allah sağlıkla imtihan etmesin yeterki dertsiz derman vermesin gerisini bi şekilde hallederiZtey tey
Amin amin . Gece gece neşelendirdin az önce ağlamaklıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…