• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Ya ben ilk iğneyi bugün sabah 11 de vuruldum sordum diğerlerini kavda vurulayım dedim hergun bu saatte vur dedi akşam vurulsam eşim götürürdü hastaneye bişe olurum acaba yarın akşam vurulsam
Akşam vurulma canım hergün ayni saatte olması gerekiyor çünkü

Acaba bana nasıl bi iğne verecek doktor umarım bulunan ve işime yarayacak bişey olur allahım yardım et bize amin

hanmeli hanmeli , Erolummm Erolummm
Nasıl gidiyor nasılsınız :)
Iyi gidiyo çok şükür canım heyecanlı bekleyiş devam ediyo duygu karmaşasındayım bi gün kesin olmuştur diye umut dolu geçiyo günüm ertesi gün olmaması durumunada alış diyorum öyle böyle derken vakit geçiyo işte :halay:sen nasılsın canım iyisin InşAllah :KK36:

hanmeli hanmeli , Erolummm Erolummm
Nasıl gidiyor nasılsınız :)
Karman çorman canım.. Aynı erolumun dediği gbi bir gün full bebeğim oradaymış gibi konuşuyorum şr gün tüp benek araştırıyorum nasılsa olmadı diye...
Çok karışık

Ama şu var şunu sorayım...? Şimdi bu çatlatma iğnesini ben geçen hafta pazartesi gece oldum bu iğne kasık Ağrı'sı bel Ağrı'sı göğüs kaşıntısı vs vs yapıyor kabul...

Ama bunların gitgide azalması gerekmez mi?
Benlm günden güne belim çok ağrıyor bugün doğrulamadım hiç... Kabız da oldum...
Göğüslerim de bi kaşıntı aynı şekil sağ kasık Ağrı'm...
Hani iğne etkisi diyoruz ama ilk gün daha hafifiydi bunlar...?

Canım bende ara ara kasık ağrısı devam ediyo kabızım ayrıca da bide karnım şiş gaz sancısı çekiyorum. Nedendir bilemedim bi sonuca varmamak yani belirsizlik düşündürücü insanı. Hani deseler ki evet hamilesin o yüzden bel ağrın var seve seve çekersin ağrını
Karman çorman canım.. Aynı erolumun dediği gbi bir gün full bebeğim oradaymış gibi konuşuyorum şr gün tüp benek araştırıyorum nasılsa olmadı diye...
Çok karışık

Ama şu var şunu sorayım...? Şimdi bu çatlatma iğnesini ben geçen hafta pazartesi gece oldum bu iğne kasık Ağrı'sı bel Ağrı'sı göğüs kaşıntısı vs vs yapıyor kabul...

Çok karışık

Aşılamadan sonra ilaç yada jel vermiş miydi doktor, bana vermişti ve onların yan etkisi olarak yaşadım senin yukarda yazdıklarını. Ben senin için pozitif hissediyorum :)

Back