Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Bişey sormak istiyorum :) yazılanları okadar okuyorum ama gene anlamıyorum bu iğne olayını :))) 2 kutu kullandım dedin ya, 1 kutunun içinde kaç iğne var, yani 7 gün iğne yaptırdın, 7 iğne mi 450 tl.
Canım bugun vuruldum ben eve geçince sana fotosunu atiyim bı tane iğne var 600mg hergun 75mg vuruyorsun normal şırınga gibi değil iğnesi ayarlanabiliyor kaç gram vurucaksan ayarlayip vuruyorsun daha sonra siringayi dolaba koyuyorsun ertesi gün iğne ucunu değişip tekrar 75 mg vuruyorsun bu böyle devam ediyor doktor ikinci iğne yumurtanın gelişmesine bağlı dedi

Bende hergün hastaneye gidip yaptırdım işimi garantiye alayım diye

Annnaaaa anladım :))) tek bir şırınga var ,içinde belli bir miktar var sen onu azcık azcık yapıyon ayarlayıp da dimi :) sanırım anladım :))) tamam eve geçmeni bekliyorum , benim de bugün yasmin son :) adet olunca peşinden geliyorum :))) iğnelerle :)))

Evet canım doğru :) kaynanamdayim eve geçince aticam

Arkadaşlar benim kasıklarıma çok kötü bir Ağrı saplandı ve sızlamam var vajinal bölgemde sanki bacaklarım titriyor normal değildir heralde bu durum napsam ki bi acile mi gitsem

Arkadaşlar benim kasıklarıma çok kötü bir Ağrı saplandı ve sızlamam var vajinal bölgemde sanki bacaklarım titriyor normal değildir heralde bu durum napsam ki bi acile mi gitsem
Yordun mu hiç kendini gündüzden yada üşüttün mü ki? Normal adet zamanındaki kasık ağrısı gibi mi farklı mı ?

Çok teşekkür ederim canım , zahmet oldu sana da. daha neler öğrencez bakalım :)) şimdi bu 1 tane şırınga dimi epi topu. Bunun içindekini azcık azcık hergün yaptırıyoruz dimi. Doktor kaç mg derse artık. Böyle yapacaklarını küçük küçük iğne yapsalarmış, peki eczanede kolaylıkla bulunuyor mu bu iğneler, ayyy klomen kullanımı bundan kolaydı bu iğne zor gibi :)) kendin mi vuruldun iğneyi biyerde mi yaptırdın? Ben kendim cesaret edemeyecem heralde

Yordun mu hiç kendini gündüzden yada üşüttün mü ki? Normal adet zamanındaki kasık ağrısı gibi mi farklı mı ?
Yok farklıydı çorabım ayağımda yoktu battaniyenin altında yatıyordum ona rağmen oldu ama şu anda iyiyim

Evet canım bu ben Aydın’da yaşıyorum burada bulamadım İstanbul’dan kuzenim yolladı..bende kendim vuramam canım en ufak hatamda ilaç dan damlar falan boşa gider ilaç hastaneye gidip vurulcam

İnsan bi tedirgin oluyor ama sonra vurulduktan sonra en azından benim acımamıştı

İçinde zaten azıcık var risk alamam

Bizim burda da o ilaç yoktu ama onun yerine Gonal f verdi doktor
Israrla bunu istedi canım okadar mağdur oldumki ağlıcaktım nerdeyse klomen yada bu dedi klomen istemedim veremem başka dedi hiç memnun değilim doktorumdan ama başlamış bulundum artık

Israrla bunu istedi canım okadar mağdur oldumki ağlıcaktım nerdeyse klomen yada bu dedi klomen istemedim veremem başka dedi hiç memnun değilim doktorumdan ama başlamış bulundum artık
Anlaşması mı var ne tuhaf bi doktormuş bende en olmadı izmirden ailemden isterim dedim ama doktorum sağolsun değiştirdi

Evet canım bu ben Aydın’da yaşıyorum burada bulamadım İstanbul’dan kuzenim yolladı..bende kendim vuramam canım en ufak hatamda ilaç dan damlar falan boşa gider ilaç hastaneye gidip vurulcam
Hemşeri çıktık ya kız :)))
Aydında yok mu ozaman işimiz zor nasıl olmaz ki bukadar yaygın kullanılan bişey allah yardım etsin bize ve sabır versin. Çok stres oluyorum ben,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…