- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 39
Canım bugun vuruldum ben eve geçince sana fotosunu atiyim bı tane iğne var 600mg hergun 75mg vuruyorsun normal şırınga gibi değil iğnesi ayarlanabiliyor kaç gram vurucaksan ayarlayip vuruyorsun daha sonra siringayi dolaba koyuyorsun ertesi gün iğne ucunu değişip tekrar 75 mg vuruyorsun bu böyle devam ediyor doktor ikinci iğne yumurtanın gelişmesine bağlı dediBişey sormak istiyorum :) yazılanları okadar okuyorum ama gene anlamıyorum bu iğne olayını :))) 2 kutu kullandım dedin ya, 1 kutunun içinde kaç iğne var, yani 7 gün iğne yaptırdın, 7 iğne mi 450 tl.
Bende hergün hastaneye gidip yaptırdım işimi garantiye alayım diyeAyy şimdi anlar gibi oldum :)))) sağol . Şimdi 1 tanesinin içinde atıyorum 300 mg var sen onu az az yapıyorsun her gün dimi :)) ay bn kesin kendim yapamam bunu ayarlayamam acilde falan yaptırırım :) bugün benim yasmin in son günü, bu akşam da içecem sonra adet olmayı bekleyecem, olunca da iğnlre bşlayacaz allahım şükür :))))
Annnaaaa anladım :))) tek bir şırınga var ,içinde belli bir miktar var sen onu azcık azcık yapıyon ayarlayıp da dimi :) sanırım anladım :))) tamam eve geçmeni bekliyorum , benim de bugün yasmin son :) adet olunca peşinden geliyorum :))) iğnelerle :)))Canım bugun vuruldum ben eve geçince sana fotosunu atiyim bı tane iğne var 600mg hergun 75mg vuruyorsun normal şırınga gibi değil iğnesi ayarlanabiliyor kaç gram vurucaksan ayarlayip vuruyorsun daha sonra siringayi dolaba koyuyorsun ertesi gün iğne ucunu değişip tekrar 75 mg vuruyorsun bu böyle devam ediyor doktor ikinci iğne yumurtanın gelişmesine bağlı dedi
Evet canım doğru :) kaynanamdayim eve geçince aticamAnnnaaaa anladım :))) tek bir şırınga var ,içinde belli bir miktar var sen onu azcık azcık yapıyon ayarlayıp da dimi :) sanırım anladım :))) tamam eve geçmeni bekliyorum , benim de bugün yasmin son :) adet olunca peşinden geliyorum :))) iğnelerle :)))
Yordun mu hiç kendini gündüzden yada üşüttün mü ki? Normal adet zamanındaki kasık ağrısı gibi mi farklı mı ?Arkadaşlar benim kasıklarıma çok kötü bir Ağrı saplandı ve sızlamam var vajinal bölgemde sanki bacaklarım titriyor normal değildir heralde bu durum napsam ki bi acile mi gitsem
Annnaaaa anladım :))) tek bir şırınga var ,içinde belli bir miktar var sen onu azcık azcık yapıyon ayarlayıp da dimi :) sanırım anladım :))) tamam eve geçmeni bekliyorum , benim de bugün yasmin son :) adet olunca peşinden geliyorum :))) iğnelerle :)))
Çok teşekkür ederim canım , zahmet oldu sana da. daha neler öğrencez bakalım :)) şimdi bu 1 tane şırınga dimi epi topu. Bunun içindekini azcık azcık hergün yaptırıyoruz dimi. Doktor kaç mg derse artık. Böyle yapacaklarını küçük küçük iğne yapsalarmış, peki eczanede kolaylıkla bulunuyor mu bu iğneler, ayyy klomen kullanımı bundan kolaydı bu iğne zor gibi :)) kendin mi vuruldun iğneyi biyerde mi yaptırdın? Ben kendim cesaret edemeyecem heralde
Yok farklıydı çorabım ayağımda yoktu battaniyenin altında yatıyordum ona rağmen oldu ama şu anda iyiyimYordun mu hiç kendini gündüzden yada üşüttün mü ki? Normal adet zamanındaki kasık ağrısı gibi mi farklı mı ?
Evet canım bu ben Aydın’da yaşıyorum burada bulamadım İstanbul’dan kuzenim yolladı..bende kendim vuramam canım en ufak hatamda ilaç dan damlar falan boşa gider ilaç hastaneye gidip vurulcamÇok teşekkür ederim canım , zahmet oldu sana da. daha neler öğrencez bakalım :)) şimdi bu 1 tane şırınga dimi epi topu. Bunun içindekini azcık azcık hergün yaptırıyoruz dimi. Doktor kaç mg derse artık. Böyle yapacaklarını küçük küçük iğne yapsalarmış, peki eczanede kolaylıkla bulunuyor mu bu iğneler, ayyy klomen kullanımı bundan kolaydı bu iğne zor gibi :)) kendin mi vuruldun iğneyi biyerde mi yaptırdın? Ben kendim cesaret edemeyecem heralde
İnsan bi tedirgin oluyor ama sonra vurulduktan sonra en azından benim acımamıştıÇok teşekkür ederim canım , zahmet oldu sana da. daha neler öğrencez bakalım :)) şimdi bu 1 tane şırınga dimi epi topu. Bunun içindekini azcık azcık hergün yaptırıyoruz dimi. Doktor kaç mg derse artık. Böyle yapacaklarını küçük küçük iğne yapsalarmış, peki eczanede kolaylıkla bulunuyor mu bu iğneler, ayyy klomen kullanımı bundan kolaydı bu iğne zor gibi :)) kendin mi vuruldun iğneyi biyerde mi yaptırdın? Ben kendim cesaret edemeyecem heralde
İçinde zaten azıcık var risk alamamÇok teşekkür ederim canım , zahmet oldu sana da. daha neler öğrencez bakalım :)) şimdi bu 1 tane şırınga dimi epi topu. Bunun içindekini azcık azcık hergün yaptırıyoruz dimi. Doktor kaç mg derse artık. Böyle yapacaklarını küçük küçük iğne yapsalarmış, peki eczanede kolaylıkla bulunuyor mu bu iğneler, ayyy klomen kullanımı bundan kolaydı bu iğne zor gibi :)) kendin mi vuruldun iğneyi biyerde mi yaptırdın? Ben kendim cesaret edemeyecem heralde
Acıması değil canım ilacı bulamam burada bidaha yok burdaİnsan bi tedirgin oluyor ama sonra vurulduktan sonra en azından benim acımamıştı
Sen iğneleri saat kaçta vuruluyordunİnsan bi tedirgin oluyor ama sonra vurulduktan sonra en azından benim acımamıştı
Bizim burda da o ilaç yoktu ama onun yerine Gonal f verdi doktorAcıması değil canım ilacı bulamam burada bidaha yok burda
Ben 17:32 de vurulmuştum her günSen iğneleri saat kaçta vuruluyordun
Israrla bunu istedi canım okadar mağdur oldumki ağlıcaktım nerdeyse klomen yada bu dedi klomen istemedim veremem başka dedi hiç memnun değilim doktorumdan ama başlamış bulundum artıkBizim burda da o ilaç yoktu ama onun yerine Gonal f verdi doktor
Anlaşması mı var ne tuhaf bi doktormuş bende en olmadı izmirden ailemden isterim dedim ama doktorum sağolsun değiştirdiIsrarla bunu istedi canım okadar mağdur oldumki ağlıcaktım nerdeyse klomen yada bu dedi klomen istemedim veremem başka dedi hiç memnun değilim doktorumdan ama başlamış bulundum artık
Ya ben ilk iğneyi bugün sabah 11 de vuruldum sordum diğerlerini kavda vurulayım dedim hergun bu saatte vur dedi akşam vurulsam eşim götürürdü hastaneye bişe olurum acaba yarın akşam vurulsamBen 17:32 de vurulmuştum her gün
Hemşeri çıktık ya kız :)))Evet canım bu ben Aydın’da yaşıyorum burada bulamadım İstanbul’dan kuzenim yolladı..bende kendim vuramam canım en ufak hatamda ilaç dan damlar falan boşa gider ilaç hastaneye gidip vurulcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?