• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Merhaba canim bende aşilamam icin 2 kutu puregon 300 mg kullandim yani toplamda 600 mg.
Puregonun özel bir kalemi var bana hastane vermisti ve evde kendim göbekten vuruyordum.
Ben ilk 75 mg dozlan başladim sonrada yükseltik 7 gün boyunca vurdum 5 yumurtam oldu ve 600 mg bana yetti.
Adetin 8 günü catlama ignemi oldum 10 günde aşilamam oldu.
Ilacim icinde toplam 450 tl ödedik.
Yumurtalarin gec veya fazla büyümediyse doktor yine ilac yazabilir.
Youtubede puregon pen yazinca video var nasil yapildigi.
Umarim hepinizin aşilamasi tutar :)

Merhaba canim bende aşilamam icin 2 kutu puregon 300 mg kullandim yani toplamda 600 mg.
Puregonun özel bir kalemi var bana hastane vermisti ve evde kendim göbekten vuruyordum.
Ben ilk 75 mg dozlan başladim sonrada yükseltik 7 gün boyunca vurdum 5 yumurtam oldu ve 600 mg bana yetti.
Onu göbeğinin tek tarafından mı vurmuştun ve yumurtaların kaç cm olmuştu

İnşallah banada yeter banada fiyat 450 dediler ama benim kardeşim eczacı biraz uygun aldım az önce ilk iğnemi vuruldum 75 mg doz hayırlısı olsun inşallah

Ben de ayni durumdayım yaşım 31 amh değerim 1.5 çıkınca doktor tüp bebek planlaması yapalım artık dedi ben de Mayıs gibi düşünüyorum inşallah bu arada bir mucize olur da gerek kalmaz
Arkadaşım1,5 la mı tüp bebek önerdiler sana ? İyi bir değer değil mi 1.5

Bişey sormak istiyorum :) yazılanları okadar okuyorum ama gene anlamıyorum bu iğne olayını :))) 2 kutu kullandım dedin ya, 1 kutunun içinde kaç iğne var, yani 7 gün iğne yaptırdın, 7 iğne mi 450 tl.

Ayy şuan senin yerinde olmak isterdim :)))) sona yaklaşınca çok heyecanlı oluyor :))) inşallah karnında bebiş vardır şuan :))
Bende acaba yarın evde test yapsam mı diye düşündüm hem 14 Şubat hediyesi olsun eşime diye ama hatalı olabiliyor dedi tanıdığım

Bişey sormak istiyorum :) yazılanları okadar okuyorum ama gene anlamıyorum bu iğne olayını :))) 2 kutu kullandım dedin ya, 1 kutunun içinde kaç iğne var, yani 7 gün iğne yaptırdın, 7 iğne mi 450 tl.
Onunkini bilmiyorum ama Benim iğnem kalem şeklindeydi içinde 450 mg hazırdı tepesinden kaç mg kullanmak gerekiyorsa ayarlanıyordu ona göre vuruluyordu ben 75 mg kullandığım için 6 kullanımlıktı

Bende acaba yarın evde test yapsam mı diye düşündüm hem 14 Şubat hediyesi olsun eşime diye ama hatalı olabiliyor dedi tanıdığım
Yarın 11 gün geçmiş oluyor, kan testinde çıkar ama idrarda çıkar mı acaba, eğer pozitifse çok güzel hediye olur :) ya da 3-4 gün daha beklesen mi :) ay ilk aşılama günlerimi hatırladım o son günler nasıl geçmiyor :)

Yarın 11 gün geçmiş oluyor, kan testinde çıkar ama idrarda çıkar mı acaba, eğer pozitifse çok güzel hediye olur :) ya da 3-4 gün daha beklesen mi :) ay ilk aşılama günlerimi hatırladım o son günler nasıl geçmiyor :)
Evet insan bi heyecan yapıyor gerçi ağrım da var ama gene de umudumu kaybetmek istemiyorum

Onunkini bilmiyorum ama Benim iğnem kalem şeklindeydi içinde 450 mg hazırdı tepesinden kaç mg kullanmak gerekiyorsa ayarlanıyordu ona göre vuruluyordu ben 75 mg kullandığım için 6 kullanımlıktı
Ayy şimdi anlar gibi oldum :)))) sağol . Şimdi 1 tanesinin içinde atıyorum 300 mg var sen onu az az yapıyorsun her gün dimi :)) ay bn kesin kendim yapamam bunu ayarlayamam acilde falan yaptırırım :) bugün benim yasmin in son günü, bu akşam da içecem sonra adet olmayı bekleyecem, olunca da iğnlre bşlayacaz allahım şükür :))))

Back