Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kizlar. ben de araniza katilmak istiyorum. 3 ay klomen kullandim ve catlatma ignesi oldum. her ay 2 yumurtam olustu catladi ama gebelik olusmadi. doktor asilamaya yonlendirdi, bugun adetimin 2. gunu. klomen yerine igne verdi Gonal F klomenle yumurtan olussa da igneyle daha kaliteli yumurtalar olusuyormus dedigine gore. ben de asilama yoluna baslamis bulunuyorum/

estay benimde 10.gunum 2. Asilamam cok heyecanliyim belirtiler adet zamaniyla ayni allah herkezin dualarini kabul etsin

Test gunu ayin 19 da bugun dayanamayip eczaneden hassas testlerde n aldim sanki silik bi cizgi vardi nasil heyecanlandim umarim vardir sen kac gunlukken test yaptirmistin cnm
Cnm gerçekten mii, yaa hadi inşallah bak umutlandım ben de şimdi, bugün kan testi yapsan çıkar mı ki? Yapıcak mısın kan testi, silik olunca genelde pozitif oluyo, hadi bakalım olumlu bi sonuç yaz buraya sevinelimm

Hımm, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm, darısı bizlere inş. ben de akıntı falan var da, koyu leke şeklinde değil,. İnş.cnm olumlu olsunn tümm sonuçlar.

Bugün kan testi yapmayi dusunuyorumn ccnm bakalim hayırlısı
Bende idrar testi yapmadım daha, elim gitmiyo ya negatif olursa diye.. Yarın kan testi yapabilirim ama , 13.gün yarın belli oluyomuş zaten, hadi bakalım Allah yardımcımız olsun, olumlu sonuçlar yazalım buraya inş..

Bende idrar testi yapmadım daha, elim gitmiyo ya negatif olursa diye.. Yarın kan testi yapabilirim ama , 13.gün yarın belli oluyomuş zaten, hadi bakalım Allah yardımcımız olsun, olumlu sonuçlar yazalım buraya inş..
Sonucun ne cikti umarim olumludur

Kızlar merhaba bende ilk aşılama mi önümüzdeki ay yaptiricam bakalım ne olacak size sorum aşılama oncesi ve sonrası neler yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…