- 21 Kasım 2014
- 1.345
- 1.156
Tesekkur ederim. InsAllah en yakin zamanda olumlu sonuc aliriz teadviden.Hayirli olsun eylül derya
estay benimde 10.gunum 2. Asilamam cok heyecanliyim belirtiler adet zamaniyla ayni allah herkezin dualarini kabul etsin
Cnm gerçekten mii, yaa hadi inşallah bak umutlandım ben de şimdi, bugün kan testi yapsan çıkar mı ki? Yapıcak mısın kan testi, silik olunca genelde pozitif oluyo, hadi bakalım olumlu bi sonuç yaz buraya sevinelimmTest gunu ayin 19 da bugun dayanamayip eczaneden hassas testlerde n aldim sanki silik bi cizgi vardi nasil heyecanlandim umarim vardir sen kac gunlukken test yaptirmistin cnm
Hımm, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm, darısı bizlere inş. ben de akıntı falan var da, koyu leke şeklinde değil,. İnş.cnm olumlu olsunn tümm sonuçlar.Adet olacak gibiydim ben 10. Gun lekeler gelmeye basladi olacam sandim ilk asilamada da oyle baslamisti sonra lekeler devam etti test yaptirdik sonuc pozitif gogusim falan sismedi benim oyle hala da sis degil biraz kasinti agri oldu ama sonucu ogrendikten sonra bide etten midem bulanmisti ama leke geliyor diye umuraamadim bu kadar hadi sonuclari yazin sizde insallah olumlu olur Rabbim herkese versin
Bende idrar testi yapmadım daha, elim gitmiyo ya negatif olursa diye.. Yarın kan testi yapabilirim ama , 13.gün yarın belli oluyomuş zaten, hadi bakalım Allah yardımcımız olsun, olumlu sonuçlar yazalım buraya inş..Bugün kan testi yapmayi dusunuyorumn ccnm bakalim hayırlısı
Kacinci gunun cnm benim 15. Gunde cikmisti kandaKan testi yapicam dedim ama cok korktum yapamadim cnm
Sonucun ne cikti umarim olumludurBende idrar testi yapmadım daha, elim gitmiyo ya negatif olursa diye.. Yarın kan testi yapabilirim ama , 13.gün yarın belli oluyomuş zaten, hadi bakalım Allah yardımcımız olsun, olumlu sonuçlar yazalım buraya inş..
Hayirli olsun canim. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin!Kantesti yaptirdim bugun ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
Ben de ilkini galiba cuma gunu yaptiracagim.Kızlar merhaba bende ilk aşılama mi önümüzdeki ay yaptiricam bakalım ne olacak size sorum aşılama oncesi ve sonrası neler yaptiniz
Tebrikleer cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip ettsin insallahAmin cnm inşallah
Tşk ederim. Çok heyacanlıyım.Cok basit bir islem cnm 2 dak. Bitiyor ve ağrı falan da olmuyor