Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
10.gun lekeler gelmeye basladi kahverengi ve sadece silince peceteye geliyordu baska bi belirtim yoktu aslinda zaten adet olacagimi dusunuyordum bide karnim cok sertti benim
Annem et pisirmis ondan tiksinmistim ama adet olacam diye kondurmadim tabi sonucu ogrenince psikolojik olarak heralde mide bulantilarim basladi

10.gun lekeler gelmeye basladi kahverengi ve sadece silince peceteye geliyordu baska bi belirtim yoktu aslinda zaten adet olacagimi dusunuyordum bide karnim cok sertti benim
Benm 2.gunden beri geliyor kahverengi lekem bugun 4. Gun peceteye geliyr bende cikolata kisti var ondan mi acaba ins tutar bizimkide

Merhaba kizlar. Bende bugun asilama yaptim.29 aralik pazartesi gunu yani adetimin 2. gunu doktora gittim bana gonal f verdi. 5 gun yaptim igneleri 75 ml olanindan. 5 gun sonunda yani c.tesi gittim 2 tane yeterli olgunlukta yumurtan olusmus geriden gelen yumurtalarda var dedi c.tesi aksami ovitrelleyi vurdum. Bugun de asilamam oldu. Benim sorum bu kadar kisa surede asilama yaptiran var mi aranizda. 1 hafta icinde asilama oldum. Doktora da sordum, ignelerin yumurtani nasil etkiledigine bagli buyumeleri dedi. Ben yine 14.gun asilama olur saniyodum.. var mi benim durumumda olaniniz..

Slm yine ben 3 gun once 2. asilamami yaptilar inslh bu sefer rabbim yuzumuze guler 2.asilamada sans daha fazlaymis bu konuda bilgisi olan varmi

Insallah cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin isteyen herkezede bu mutlulugu yasattsin belirtilerin nelerdi bugun 5.gunum ama hic bir belirtim yok senin nasildi bu bekleyiste yasadiklarin

Insallah cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin isteyen herkezede bu mutlulugu yasattsin belirtilerin nelerdi bugun 5.gunum ama hic bir belirtim yok senin nasildi bu bekleyiste yasadiklarin
Aslinda pek bi belirti olmuyor cnm hatta ben adet oluyor sandim hep leke geldi 10. Gun basladi karnimda sertlik vardi bi kac kere de midem bulandi o kadar ama simdi mode bulantisindan oluuorum

6 haftalik cnm daha
Canım belirtilerini yazmışmıydın bilmiyorum ama yazabilir misin?? ilk aşılamam benim, bugun de 10.günüm, belimde acayip ağrı var, göğüslerde baya şişlik ve ağrı var, akıntım çok fazla değil ama yinede var, kabızlık başladı sanki, ya off her ay aynı belirtileri yaşıyorum sonu hüsran oluyo inşallah bu sefer olumlu olur..:KK61:

Canım belirtilerini yazmışmıydın bilmiyorum ama yazabilir misin?? ilk aşılamam benim, bugun de 10.günüm, belimde acayip ağrı var, göğüslerde baya şişlik ve ağrı var, akıntım çok fazla değil ama yinede var, kabızlık başladı sanki, ya off her ay aynı belirtileri yaşıyorum sonu hüsran oluyo inşallah bu sefer olumlu olur..:KK61:
Adet olacak gibiydim ben 10. Gun lekeler gelmeye basladi olacam sandim ilk asilamada da oyle baslamisti sonra lekeler devam etti test yaptirdik sonuc pozitif gogusim falan sismedi benim oyle hala da sis degil biraz kasinti agri oldu ama sonucu ogrendikten sonra bide etten midem bulanmisti ama leke geliyor diye umuraamadim bu kadar hadi sonuclari yazin sizde insallah olumlu olur Rabbim herkese versin

Ke
Adet olacak gibiydim ben 10. Gun lekeler gelmeye basladi olacam sandim ilk asilamada da oyle baslamisti sonra lekeler devam etti test yaptirdik sonuc pozitif gogusim falan sismedi benim oyle hala da sis degil biraz kasinti agri oldu ama sonucu ogrendikten sonra bide etten midem bulanmisti ama leke geliyor diye umuraamadim bu kadar hadi sonuclari yazin sizde insallah olumlu olur Rabbim herkese versin
kabizlik yoktu bende afedersin ben adet olurken ishal olurum yine olmustum tabi herkese gore degisir belim agrimisti bide karnimin alt tarafi cok sertti idrar rengim koyuydu bide leke gelmeden once beyaz akintim vardi

Test gunu ayin 19 da bugun dayanamayip eczaneden hassas testlerde n aldim sanki silik bi cizgi vardi nasil heyecanlandim umarim vardir sen kac gunlukken test yaptirmistin cnm

X