- 21 Kasım 2014
- 1.345
- 1.156
İnş inş. Peki aşılamadan sonra dikkat edilecek bir şey var mı?Heyecanlanma desem yalan olur ama rahat ol baska seyler düşün inslh iyi haberler alırız cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş inş. Peki aşılamadan sonra dikkat edilecek bir şey var mı?Heyecanlanma desem yalan olur ama rahat ol baska seyler düşün inslh iyi haberler alırız cnm
Amin cnm amin. İnş hepimiz en tez zamanda olumlu sonuç alırız. Daha prk bir şey bilmiyorum ana işlemden sonra anlatırım:)Eylulderya hayırlı olsun şimdiden inşallah iyi sonuç alırsın buradan bende bilgilendirir sen sevinirim önümüzdeki ay bende yaptiricam
Aşılamadan sonra da mı ilaç veriyorlar?Asilamadan sonra ne kadar gunluk hayata don deselerde agar is yapma ilaclarini duzenli kullan cnm sonrasi allahtan
benim de aynısı oldu ilk aşılamamda..hayırlısı olsun.ben üzülmemiştim,sağlıksız gebelikti çünkü.Kizlar sevinvim kisa surdu kan degerleri dusuyor doktor bebek varmos ama dusuk olusacak dedi ilk asilamam tutmadiginda cok uzulmustum ama boylesi daha zormus ben pes ediyorum bidaha gitmicem doktora allah ne zaman uygun gorur nasip ederse artik:-(
Ins cnm hayirlisi olsunHayirlisi olsun cnm inslh olumlu sonuc alirsin
Canim ilaci keseli kac gun oldu?Cbb yok muuuiu?
Walla canim ben tam bilemiyorum. Bu konuda sen benden daha tecrubelisin. Sadece ilac prospektinde yazilani soyledm. Unutma Allah buyuktur bebege dusme dediyse dusmez doktorlar ne derse desin. Istersen yarin bir daha test yaptir en azindan icin ferah olsun. Suphede kalmamak icin.Ben ilk asilamamdada kullanmistim ertesi gun adet olmustum haklisin galiba ben oyle umut ediyorum heralde
Hayirlisi canim. Canini sikma. Belki gercekten sagliksiz gebelikti. Muhtemelen bir kac gune adet olursun.Simdi evde hassas teslerden yaptim negatifff