- 8 Kasım 2023
- 119
- 114
- 28
- Konu Sahibi lazkizii52
Aaaaa çook sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin 13 gün olmuş artık bebişin seninledir Allahın izniyle çok sevindimKan sonucum 45.92 çıkmış var demi ya çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa çook sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin 13 gün olmuş artık bebişin seninledir Allahın izniyle çok sevindimKan sonucum 45.92 çıkmış var demi ya çok şükür
Çok teşekkür ederim ya inşallah artışı takip edicem iki güne bir hayırlısıAaaaa çook sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin 13 gün olmuş artık bebişin seninledir Allahın izniyle çok sevindim
Hayırlı olsuuunKan sonucum 45.92 çıkmış var demi ya çok şükür
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallahHayırlı olsuuun
Rabbım hayırlı eylesin canım benimde aşılama da 5.gunum. dua edelim birbirimizeÇok teşekkür ederim ya inşallah artışı takip edicem iki güne bir hayırlısı
Benim bugün 6.gunum de sabah ağrıyla uyandım sizde de böyle belirtiler oldu mu acabaTeşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah
Benim bugün 6.gunum de sabah ağrıyla uyandım sizde de böyle belirtiler oldu mu acaba
Canım kaçıncı günün oldu bugün nasılsın var mı bı farklılıkRabbım hayırlı eylesin canım benimde aşılama da 5.gunum. dua edelim birbirimize
10.günümdeyim, zaman geçmek bilmiyor gibi ama sabır kasık ağrısı bel ağrısı ve sabah kalktığımda şiddetli göğüs ağrısı gün içinde ara ara vuruyor. Öyle aşırı değil ama ağrılarım ara ara sancı giriyor batma oluyorCanım kaçıncı günün oldu bugün nasılsın var mı bı farklılık
Benim 11.gunde kaset testte çıkmıştı kanda da 45 çıkmıştı sizin de çıkar mı ki beklicek mısınız 15 gün napicaksiniz inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız10.günümdeyim, zaman geçmek bilmiyor gibi ama sabır kasık ağrısı bel ağrısı ve sabah kalktığımda şiddetli göğüs ağrısı gün içinde ara ara vuruyor. Öyle aşırı değil ama ağrılarım ara ara sancı giriyor batma oluyor
Allah razı olsun insaAllah bende sevinirim, salı günü kan vereceğim nasipse, kaset test yapmaya cesaret edemiyorumBenim 11.gunde kaset testte çıkmıştı kanda da 45 çıkmıştı sizin de çıkar mı ki beklicek mısınız 15 gün napicaksiniz inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Allah razı olsun insaAllah bende sevinirim, salı günü kan vereceğim nasipse, kaset test yapmaya cesaret edemiyorum
Ne dedi doktor bişey dedi mi daha mi yüksek çıkmalıydı sankiBen bugün kan verdim 1.20 çıktı
Ne dedi doktor bişey dedi mi daha mi yüksek çıkmalıydı sanki
Hadi inşallah hayırlısı olsunHenüz kendi dokturma gitmedim kan verdim sadece zaten negatif oluyor , bir kac gun sonra tekrar denerim bazen sonra pozitife donebiliyor gec dollenmeden dolayi hemsire oyle demisti, ona oyle olmuş.. d