Annem et pisirmis ondan tiksinmistim ama adet olacam diye kondurmadim tabi sonucu ogrenince psikolojik olarak heralde mide bulantilarim basladi10.gun lekeler gelmeye basladi kahverengi ve sadece silince peceteye geliyordu baska bi belirtim yoktu aslinda zaten adet olacagimi dusunuyordum bide karnim cok sertti benim
Benm 2.gunden beri geliyor kahverengi lekem bugun 4. Gun peceteye geliyr bende cikolata kisti var ondan mi acaba ins tutar bizimkide10.gun lekeler gelmeye basladi kahverengi ve sadece silince peceteye geliyordu baska bi belirtim yoktu aslinda zaten adet olacagimi dusunuyordum bide karnim cok sertti benim
Benim de oyle geldi hadi insallah tutmustur ne zaman test gununBenm 2.gunden beri geliyor kahverengi lekem bugun 4. Gun peceteye geliyr bende cikolata kisti var ondan mi acaba ins tutar bizimkide
Daha bi hafta var doktor adet okursanda okmazsanda gel dediBenim de oyle geldi hadi insallah tutmustur ne zaman test gunun
sallah tutar inan dua ediyorum tum olmayanlaraDaha bi hafta var doktor adet okursanda okmazsanda gel dedi
Benimde ilki tutmadi ama ikinci tuttu bende oyle duymustum ins tutmustur cnm seninkideSlm yine ben 3 gun once 2. asilamami yaptilar inslh bu sefer rabbim yuzumuze guler 2.asilamada sans daha fazlaymis bu konuda bilgisi olan varmi
Aslinda pek bi belirti olmuyor cnm hatta ben adet oluyor sandim hep leke geldi 10. Gun basladi karnimda sertlik vardi bi kac kere de midem bulandi o kadar ama simdi mode bulantisindan oluuorumInsallah cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin isteyen herkezede bu mutlulugu yasattsin belirtilerin nelerdi bugun 5.gunum ama hic bir belirtim yok senin nasildi bu bekleyiste yasadiklarin
6 haftalik cnm dahaKac aylik oldu cmm senin
Canım belirtilerini yazmışmıydın bilmiyorum ama yazabilir misin?? ilk aşılamam benim, bugun de 10.günüm, belimde acayip ağrı var, göğüslerde baya şişlik ve ağrı var, akıntım çok fazla değil ama yinede var, kabızlık başladı sanki, ya off her ay aynı belirtileri yaşıyorum sonu hüsran oluyo inşallah bu sefer olumlu olur..6 haftalik cnm daha
Adet olacak gibiydim ben 10. Gun lekeler gelmeye basladi olacam sandim ilk asilamada da oyle baslamisti sonra lekeler devam etti test yaptirdik sonuc pozitif gogusim falan sismedi benim oyle hala da sis degil biraz kasinti agri oldu ama sonucu ogrendikten sonra bide etten midem bulanmisti ama leke geliyor diye umuraamadim bu kadar hadi sonuclari yazin sizde insallah olumlu olur Rabbim herkese versinCanım belirtilerini yazmışmıydın bilmiyorum ama yazabilir misin?? ilk aşılamam benim, bugun de 10.günüm, belimde acayip ağrı var, göğüslerde baya şişlik ve ağrı var, akıntım çok fazla değil ama yinede var, kabızlık başladı sanki, ya off her ay aynı belirtileri yaşıyorum sonu hüsran oluyo inşallah bu sefer olumlu olur..
Test gunun ne zamanestay benimde 10.gunum 2. Asilamam cok heyecanliyim belirtiler adet zamaniyla ayni allah herkezin dualarini kabul etsin
kabizlik yoktu bende afedersin ben adet olurken ishal olurum yine olmustum tabi herkese gore degisir belim agrimisti bide karnimin alt tarafi cok sertti idrar rengim koyuydu bide leke gelmeden once beyaz akintim vardiAdet olacak gibiydim ben 10. Gun lekeler gelmeye basladi olacam sandim ilk asilamada da oyle baslamisti sonra lekeler devam etti test yaptirdik sonuc pozitif gogusim falan sismedi benim oyle hala da sis degil biraz kasinti agri oldu ama sonucu ogrendikten sonra bide etten midem bulanmisti ama leke geliyor diye umuraamadim bu kadar hadi sonuclari yazin sizde insallah olumlu olur Rabbim herkese versin