Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar sevinvim kisa surdu kan degerleri dusuyor doktor bebek varmos ama dusuk olusacak dedi ilk asilamam tutmadiginda cok uzulmustum ama boylesi daha zormus ben pes ediyorum bidaha gitmicem doktora allah ne zaman uygun gorur nasip ederse artik:-(

Kizlar sevinvim kisa surdu kan degerleri dusuyor doktor bebek varmos ama dusuk olusacak dedi ilk asilamam tutmadiginda cok uzulmustum ama boylesi daha zormus ben pes ediyorum bidaha gitmicem doktora allah ne zaman uygun gorur nasip ederse artik:-(
benim de aynısı oldu ilk aşılamamda..hayırlısı olsun.ben üzülmemiştim,sağlıksız gebelikti çünkü.

Ya kizlar kafam cok karisti benim tahlil sonucum pazitifti yazmistim sonra 4 e dustu dr bana ilaci kes adet olursun demisti ilaci kestimama adet olmadim kan degerleri tekrar yukselirmi yada asilama degilde asilamadan sonra beraberlikte hamile kalabilirmiyim

Persembe mi biraktin? Bana doktor senin soyledigin ilaci verdi. Ilac kagidindan ilac birakildigindan 3-7 gun sonra adet olunur diye yaziyordu.

Ben ilk asilamamdada kullanmistim ertesi gun adet olmustum haklisin galiba ben oyle umut ediyorum heralde
Walla canim ben tam bilemiyorum. Bu konuda sen benden daha tecrubelisin. Sadece ilac prospektinde yazilani soyledm. Unutma Allah buyuktur bebege dusme dediyse dusmez doktorlar ne derse desin. Istersen yarin bir daha test yaptir en azindan icin ferah olsun. Suphede kalmamak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…