Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugün test yaptırdım 17 çıktı 12. günüm doktoru aradık tebrik ederim tutmuş aşılamanız dedi sevineyimmi bilemedim pazartesi tekrar kan vericem inşallah yükselir bu arada ilk aşılamam

Eylül derya basıldı neler oldu ağrı aci varmı bilgilendirirmisin
Canim az bir sey acidi. Mikrop kapmasin diye ilac surdu doktor o yakti. Yoksa islem 3 dkk suruyor Zaten. Sonra 20 dkk yatirdilar beni. Dunden beri icim sis gibi hissediyorum. Arada bir hafif adet sancisi ve batmalar oluyor. Doktor ilactan batmalar olur dedi. Dun hep uzanmak istedim. Bugun ama iyiyim.

Kızlar bugün aşılamadan sonraki 4. Günüm kasıklarımda sancı var. Agırlık vr. Arada bir iğne batırılıyor gibi oluyor normal midir?

Arkadaslar merhaba dun doktora gittim asilama olcaktim yanliz yumuta byumedi icin asi yapamayiz dedi bana duphaston diye bi ilac verdi ne ise yariyor

Eylulderya nasılsın bekleme nasil geçiyor inşallah olumlu sonuç alırsın beni bilgilendirmeyi unutma
Merhaba cani ins ins beklemek cok zor ya. En zoru o zaten. Ilk iki gun sancilandim asilamadan sonra. Dunden beri yine arada bir kasik sancisi oluyorum ins olumlu sonuclarin etkisidir. Bir de doktor bana ilac verdi. Progesteron kan sulandirici ve folik asit. Progesteron bir cok yan etkiye sabip. Hamilelikte olan belirtileri yasatiyor.

Hadi olumu sonucu bekliyorum senin sorun neydi neden aşılama dedi doktor
Ins cnm ins ama hic bir belirtisi yok. Test gunu yaklasinca umitsizlige kapiliyorum malesef. Bn pkoluyum. Ama yumurtaliklarim en dusuk dozlara bile guzel tepki veriyor. Esimde de haraketlik sorunu var. Ileri haraketli 6-14 arasi degisiyor. Toplam haraket sayisi yuksek olsa da 80, genelde hep yavas ileri haraketli. Bu yuzden bize asilama dedi doktor. Yikndiktan snra 28 cikti ama iyi mi kotu mu bilrmiyorum.

Kizlar yardim. Sancim var. Kasiklarda, affedersiniz tam ortada. Son iki gundur ozellikle artti. Ozellikle bir is yaptiktan sonra yada uzun sure yurudukten sonra. Ayni durumu yasayan var mi kist midir nedir ltfn fikrinizi paylasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…