Sagolcnm darisi sana ilk asilamamda 10.gun leke geldi 12 gun adetim baslamisti ikincide de yine 10. Gun leke geldi yine olmadi dedim sonra devam etti doktoru aradim test yaptir dedi yaptirdim pozitif leke gelirken annem et pisirmis ondan midem bulandi ama adet olacam diye hic firsat vermedim hamile olduguma simdi de bugun sabah midem bulandi bide asilama yaptirdiktan bi hafta sonra alt karinda sertlik vardi uzun oldu ama yardimci olmusumdurGozun aydim canm bende dun yaptirdim ilk asilamn mi senin ne gibi belirtilerin oldu kan mi kahverengi leke mi geldi anlatirmisi
Kahverengi lekeydi gelen kan degilSagolcnm darisi sana ilk asilamamda 10.gun leke geldi 12 gun adetim baslamisti ikincide de yine 10. Gun leke geldi yine olmadi dedim sonra devam etti doktoru aradim test yaptir dedi yaptirdim pozitif leke gelirken annem et pisirmis ondan midem bulandi ama adet olacam diye hic firsat vermedim hamile olduguma simdi de bugun sabah midem bulandi bide asilama yaptirdiktan bi hafta sonra alt karinda sertlik vardi uzun oldu ama yardimci olmusumdur
Sagol canm benm ilk asilamam dun asilama yaptirdim bugun hafif sancim var kasigimda insallah tutar yemeyecegimiz ya da yapmamamiz gereken bisey varmi ben calisyrm topuklu giymem sakincali olurmu senceSagolcnm darisi sana ilk asilamamda 10.gun leke geldi 12 gun adetim baslamisti ikincide de yine 10. Gun leke geldi yine olmadi dedim sonra devam etti doktoru aradim test yaptir dedi yaptirdim pozitif leke gelirken annem et pisirmis ondan midem bulandi ama adet olacam diye hic firsat vermedim hamile olduguma simdi de bugun sabah midem bulandi bide asilama yaptirdiktan bi hafta sonra alt karinda sertlik vardi uzun oldu ama yardimci olmusumdur
Veeeeeeeeee ikinci asilamam mutlu sonla bitti iki haftalik hamileyimmmmmmmm bes gumdur leke geliyordu bebegim tutunuyormusbbana rabbim herkese bu duyguyu yasatsin
Insaallh cnm isteyen herkese versin rabbimgözün aydın canım darısı başımıza inşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına umut oldun bana
Valla ayakkabi konusunu bilmm de annem giymemem konusunda israrli bide ben 10 gun annem gilde yattim cok kalkmadimSagol canm benm ilk asilamam dun asilama yaptirdim bugun hafif sancim var kasigimda insallah tutar yemeyecegimiz ya da yapmamamiz gereken bisey varmi ben calisyrm topuklu giymem sakincali olurmu sence
Sanci oluyor ya bir hafta boyu oldu benimValla ayakkabi konusunu bilmm de annem giymemem konusunda israrli bide ben 10 gun annem gilde yattim cok kalkmadim
Kahverengi lekem geliyrdu doktor bisey olmaz dedi aradim da insallah bizimkide tutar dua et bizleredeSanci oluyor ya bir hafta boyu oldu benim
Insallah yaaa gercekten zor bi surec Rabbim cok aratmasin yardim etsin herkese her namazdan sonra dua ediyorum herkeseKahverengi lekem geliyrdu doktor bisey olmaz dedi aradim da insallah bizimkide tutar dua et bizlerede
Insallah olur tatlim benimki ikincide olur insallah seninki de olurmerhaba arkadaşlar. bende yarın ikinci aşılamamı olacağım. dualarınızı beklıyorum. özellikle hamile arkadaşlardan
Insallah canim. Psikolojik olarak yorulmaya basladim artik.seninde daha cok yeni sanirim. Allahim saglikla kucaklarimiz doldursun ins.Insallah olur tatlim benimki ikincide olur insallah seninki de olur
Kac yumurta ve kac mm ile yapilmisti asilaman.Insallah olur tatlim benimki ikincide olur insallah seninki de olur
Ben buda olmasa gitmeyecektim bi daha evet cok yeni daha Allahim tamamina erdirir insallah hayirlisiyla dort tane yumurtam vardi mmlerni bilmiyorum amaKac yumurta ve kac mm ile yapilmisti asilaman.
Ben en son cuma gitmidtm kontrole. Suan gelisme vardir ins. Yumurtalarda. Ama srninki kadat fazla degil benimki. Dua et nolur. Rabbim saglikla versin insallah senin kucagnadaB
Ben buda olmasa gitmeyecektim bi daha evet cok yeni daha Allahim tamamina erdirir insallah hayirlisiyla dort tane yumurtam vardi mmlerni bilmiyorum ama
Ben en son cuma gitmidtm kontrole. Suan gelisme vardir ins. Yumurtalarda. Ama srninki kadat fazla degil benimki. Dua et nolur. Rabbim saglikla versin insallah senin kucagnada[/e
ediyorum emin ol onu Rabbim sana verecekse tek yumurtayla bile verir insallah tutar gercekten seni cok iyi anliyorum elinden geldigince dinlen asilamadan sonra
Senin kacinci gunden lekelerin gelmeye basladi canim rengu neydi belirtilerim nlerdi anlatirmisinDun sabahtan lekeler gelmeye basladi halen devm ediyor bu ayda umutlar suya dustu###yine bana husran yine bana hasret varrrrr###
10.gun lekeler gelmeye basladi kahverengi ve sadece silince peceteye geliyordu baska bi belirtim yoktu aslinda zaten adet olacagimi dusunuyordum bide karnim cok sertti benimSenin kacinci gunden lekelerin gelmeye basladi canim rengu neydi belirtilerim nlerdi anlatirmisin