Klomen ovitrelle kullandım . Letu kullandım daha önce troidim yüksekti onu düşürdüm eşim varikosel di ameliyat oldu kısacası bir sürü bir sürü şey :)Daha önce ne şekilde tedavi gördünüz?
Ben klomen ve gonal f kullandım canımMenopur başlayan var mı
O ne ki canım ben ilk defa duyuyorumMenopur başlayan var mı
Ben klomen ve gonal f kullandım canım
o da iğpneymiş ben de ilk defa kullanıyorum.doktor bunu verince şaşırdımO ne ki canım ben ilk defa duyuyorum
Gonal f 4 gün kullandım. Klomen bittiğinde yumurta 18 buçukta kalmıştı diğeri 16 idi. Gonal f 4 gün kullandım yumurtamın biri 21 diğeri 18 olmuştu. Sonra çatlatma iğnesi kullandım.bir de gonal f yi kaç gün kullandınız?
Menopur kulanıyorum bnde ama bi tanesini acemilikten yapamadım boşa gitti.sıkıntı olurmu yaGonal f 4 gün kullandım. Klomen bittiğinde yumurta 18 buçukta kalmıştı diğeri 16 idi. Gonal f 4 gün kullandım yumurtamın biri 21 diğeri 18 olmuştu. Sonra çatlatma iğnesi kullandım.
Sanmıyorum kontrole gittiğinizde yumurtaniz buyumemisse doktor bı kaç gün daha kullandirabilir sadeceMenopur kulanıyorum bnde ama bi tanesini acemilikten yapamadım boşa gitti.sıkıntı olurmu ya
Ben ilk iki gün uzandım ağrım oldu ama şimdi uzanmiyorum 8 gün var tahlilimeAşılama yaptıranlar sonraki günler neler hissetiniz acaba.uzandınızmı süreklikaçıncı günde doktorunuz kan tahlili istedi.
İnşallah tutar canım aşılaman.verdiğin emekler karşılığını bulurBen ilk iki gün uzandım ağrım oldu ama şimdi uzanmiyorum 8 gün var tahlilime
İcimde bir ümit var bir yanımda tutmadı diyor . Annem rüyasında hamile kadın görmüşİnşallah tutar canım aşılaman.verdiğin emekler karşılığını bulur
İki hafta sürüyor heralde kan tahlilinde çıkmasıBen ilk iki gün uzandım ağrım oldu ama şimdi uzanmiyorum 8 gün var tahlilime
Olabilir herhalde bilmiyorum bakalım :)Seni görmüştür belkide annençok heyecanlı bi bekleyiş bu dönemler
Canım hadi hayırlı haberler le bekliyelim :)Aşılamam yapıldı kızlar. Çok şükür bitti. Uzanma modundayım şu an
Mutlaka yazıcam sonucumuCanım hadi hayırlı haberler le bekliyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?