Aşılama Aşılama iğnesi gonal f e bugün başlayanlar birbirimize destek olalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gonal f 4 gün kullandım. Klomen bittiğinde yumurta 18 buçukta kalmıştı diğeri 16 idi. Gonal f 4 gün kullandım yumurtamın biri 21 diğeri 18 olmuştu. Sonra çatlatma iğnesi kullandım.
Menopur kulanıyorum bnde ama bi tanesini acemilikten yapamadım boşa gitti.sıkıntı olurmu ya

Aşılama yaptıranlar sonraki günler neler hissetiniz acaba.uzandınızmı süreklikaçıncı günde doktorunuz kan tahlili istedi.

Merhabalarrrröncelikle yazılan herşeyi okudum Rabbim kucaklarınızı doldursun inşallahBen de ilk aşılamamı olacağımmm çok heyecanlıyım gerçektenÇok değişik bir süreç. Eşimin değerleri az düşüktü sonra iyi bir üroloğa göründük bir ilaç verdi değerleri 3 katına çıktı. Bizde ilaca devam edelim dedik. Ben de iğneye 3 nisan da ( reglimin 2.günü) başladım (75 lik) 8 nisanda( reglimin 7.günü) pazartesi görmek istedi. Tahminen kaçıncı günlere denk geliyor aşılama arkadaşlar? Bir de ben anlayamadım çatladığında mı aşılama işlemi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…