selam canim bende ilk tedavim gonal f vuruluyorum bugun 7.gunum yarin kontrolum var hakkimizda hayirlisi insallah 6senedir evliyim bir düşük yasadim 2017de simdi asilama surecine girdik insaallah rabbim kucaklarimizi bos birakmasin hayirli haberlerle gelelimMerhaba arkadaşlar bugün adetimin 2. Günü ve gonal f kullanmaya başladım . Ve ilk asilamam çok heyecanlıyım. Lütfen biraz yazarmisiniz bu süreçte yasadiklarinizi . Benimle aynı zamanda başlayanlar varmı iğnenin etkileri neler bı etkisi varmı nasıl aşılama yapılacak. Umuyorum bu ay hamile kalırız hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur :)
Cnm bnde kullandım gonal f 12 gün sürdü ardından ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım 36 saat sonrada aşılama oldu bugün 9.günüm hayırlısı bakalım bekliyorumMerhaba arkadaşlar bugün adetimin 2. Günü ve gonal f kullanmaya başladım . Ve ilk asilamam çok heyecanlıyım. Lütfen biraz yazarmisiniz bu süreçte yasadiklarinizi . Benimle aynı zamanda başlayanlar varmı iğnenin etkileri neler bı etkisi varmı nasıl aşılama yapılacak. Umuyorum bu ay hamile kalırız hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur :)
Yumurtanda gelişme varmı pekiselam canim bende ilk tedavim gonal f vuruluyorum bugun 7.gunum yarin kontrolum var hakkimizda hayirlisi insallah 6senedir evliyim bir düşük yasadim 2017de simdi asilama surecine girdik insaallah rabbim kucaklarimizi bos birakmasin hayirli haberlerle gelelim
bilmiyorum canim yarin hastaneye gidicem bakalim ne diceklerYumurtanda gelişme varmı peki
İlk kontrolünmü peki 7 gün içinde hiç baktırmadınmıbilmiyorum canim yarin hastaneye gidicem bakalim ne dicekler
Bende gonol f kullanıp aşılama oldum. Beklemedeyim. Klomen femara kullanmıştım diğer aylarda. Gonol f baya etkili bende 5 yumurta oluşturmuştu umarım sizde de güzel etki yaparbilmiyorum canim yarin hastaneye gidicem bakalim ne dicekler
Bende gonol f kullanıp aşılama oldum. Beklemedeyim. Klomen femara kullanmıştım diğer aylarda. Gonol f baya etkili bende 5 yumurta oluşturmuştu umarım sizde de güzel etki yapar
rapor da sorn vardi onun icin gittim ve mide bulantisi vardi onu soyledim doktor alttan muayene edicem dedi etti belki yumurta aşırı buyumustur duye ama normal dedi 4.gunumde gittimİlk kontrolünmü peki 7 gün içinde hiç baktırmadınmısorun.
Bnmki 2 yada 3 günde bir kontrole çagırıyodu orda bakarken sekreterine söylediğinde duyuyodum ben gün gün büyüme oluyodu eb 17 mm oldu tamamdır dedi sende takip et derimrapor da sorn vardi onun icin gittim ve mide bulantisi vardi onu soyledim doktor alttan muayene edicem dedi etti belki yumurta aşırı buyumustur duye ama normal dedi 4.gunumde gittim
ya bazen ne söylediklerini anlamiyorum canim yaa bazende söylüyorlarBnmki 2 yada 3 günde bir kontrole çagırıyodu orda bakarken sekreterine söylediğinde duyuyodum ben gün gün büyüme oluyodu eb 17 mm oldu tamamdır dedi sende takip et derim
İşte aslında dikkatli dinlesenya bazen ne söylediklerini anlamiyorum canim yaa bazende söylüyorlar
ben muayene odasindayken konusuyolar anamm bana deseler anlicamda yokkk kendilerine konuşuyorlarİşte aslında dikkatli dinlesen
Kaç yapıyosun iğneyiben muayene odasindayken konusuyolar anamm bana deseler anlicamda yokkk kendilerine konuşuyorlar
37.5 canimKaç yapıyosun iğneyi
Yükseltmedimi hiç hep aynımı yaptın .ben 50 ile başladım 50 ile bitirdim benle birlikte aynı hastanede iki arkadaşım daha vardı onların yükseldi ama bnm aynı kaldı37.5 canim
zaten 7gun boyle vur gel dedi yarin gidicem neolcak bilmiyorumYükseltmedimi hiç hep aynımı yaptın .ben 50 ile başladım 50 ile bitirdim benle birlikte aynı hastanede iki arkadaşım daha vardı onların yükseldi ama bnm aynı kaldı
Göbekten dimizaten 7gun boyle vur gel dedi yarin gidicem neolcak bilmiyorum
evet canim pazar gunu bi tek ben vurdum her gun eczamiza vurduyorum gobustenGöbekten dimi
Aa ben kendim yapıyodum evdeevet canim pazar gunu bi tek ben vurdum her gun eczamiza vurduyorum gobusten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?