• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama iğnesi gonal f e bugün başlayanlar birbirimize destek olalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalarrrr🤗öncelikle yazılan herşeyi okudum Rabbim kucaklarınızı doldursun inşallah🙏🏻Ben de ilk aşılamamı olacağımmm çok heyecanlıyım gerçekten🥰☺Çok değişik bir süreç. Eşimin değerleri az düşüktü sonra iyi bir üroloğa göründük bir ilaç verdi değerleri 3 katına çıktı. Bizde ilaca devam edelim dedik. Ben de iğneye 3 nisan da ( reglimin 2.günü) başladım (75 lik) 8 nisanda( reglimin 7.günü) pazartesi görmek istedi. Tahminen kaçıncı günlere denk geliyor aşılama arkadaşlar? Bir de ben anlayamadım çatladığında mı aşılama işlemi olacak🙈
Benimki 16 .Günde yapıldı aşılamam. Yumurta çatlağında yapılıyor canm:KK54:hayırlı olsun seninkide

Merhabalarrrr🤗öncelikle yazılan herşeyi okudum Rabbim kucaklarınızı doldursun inşallah🙏🏻Ben de ilk aşılamamı olacağımmm çok heyecanlıyım gerçekten🥰☺Çok değişik bir süreç. Eşimin değerleri az düşüktü sonra iyi bir üroloğa göründük bir ilaç verdi değerleri 3 katına çıktı. Bizde ilaca devam edelim dedik. Ben de iğneye 3 nisan da ( reglimin 2.günü) başladım (75 lik) 8 nisanda( reglimin 7.günü) pazartesi görmek istedi. Tahminen kaçıncı günlere denk geliyor aşılama arkadaşlar? Bir de ben anlayamadım çatladığında mı aşılama işlemi olacak🙈
Canım merhaba hayırlı olur inşallah . Güzel duan için teşekkür ederiz . :) Umuyorum hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlar kavusuruz . Yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi veriyor sonrasında aşılama yapıyor . Bu senin yumurtana göre değişir aşılamada hiç ağrı hissetmedim ben mesela

Canım merhaba hayırlı olur inşallah . Güzel duan için teşekkür ederiz . :) Umuyorum hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlar kavusuruz . Yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi veriyor sonrasında aşılama yapıyor . Bu senin yumurtana göre değişir aşılamada hiç ağrı hissetmedim ben mesela
Teşekkür ederim canım benim inşallah🤲 Çatladığından emin oluyor değil mi doktor aşılama yapmadan önce

Merhabalar kızlar ben doktora gittim bu sabah yumurta büyüklüğünü beğenmedim dedi :110: çok üzüldümmmm... Solda buldu gibi bir tane ama oraya geçiş sağa göre daha az oluyor hsg den biliyorum... Sağda da yumurta var ama boyutunu söylemedi beğenmedi sadece :((( Cuma yine gel dedi gidicem bakalım vaz mı geçecek yoksa yapacak mı aşılamayı :((

Merhabalar kızlar ben doktora gittim bu sabah yumurta büyüklüğünü beğenmedim dedi :110: çok üzüldümmmm... Solda buldu gibi bir tane ama oraya geçiş sağa göre daha az oluyor hsg den biliyorum... Sağda da yumurta var ama boyutunu söylemedi beğenmedi sadece :KK43:(( Cuma yine gel dedi gidicem bakalım vaz mı geçecek yoksa yapacak mı aşılamayı :KK43:(
Canım hemen üzüntüye kapılma cuma günü git bakalım belki iyi olur belli olmaz

Çok heyecanlı😊inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Hepimiz seni tebrik ederiz burda
Ben çok sitresliyim ve hiç bir belirtim yok eğer hamile olsaydım azicikta olsa belirti olmazmiydi . Test yapsam çıkar ama ben adetimi bekliycem . Eğer hamile olsaydım bukadar üzgün olurmuydum sence

Üstüne bide burnum tıkandı . Heralde sitresten gece sürekli uyanıyorum ve sabah erken kalkıyorum

İnşallah dediğin gibi olur ama bukadar umutsuzluk çok kötü bişey

Back