• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama iğnesi gonal f e bugün başlayanlar birbirimize destek olalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim arkadaşım da pko idi. Baya bir uğraştı. Tek yumurta ile aşılama oldu. İlk aşılamasında tuttu.

Şimdi hastaneden çıktım bende. Gece 12 de çatlatma iğnesi yapicam. Cuma günü aşılamam yapılcak. İnşallah tutar. Gittiğim doktorun Hastalarıyla sohbet ettim bugün. İlk aşılamada hamile kalmışlar. Umut doğdu içime biraz

Bende hiç bi sıkıntı yok. Eşimde de yok. İki yıldır olmadı. Aşılamaya karar verdik
Benim de pko var. Yumurtlamam sıkıntıydı sadece. Eşimde problem yok. Bu ay iğneye geçmiştik ben aşılama da istedim. 5. Gün bugün, sonuç bekliyorum 😊 siz yaptınız mı aşılamayı yoksa yumurta büyütme aşamasında mısınız?

Benim de pko var. Yumurtlamam sıkıntıydı sadece. Eşimde problem yok. Bu ay iğneye geçmiştik ben aşılama da istedim. 5. Gün bugün, sonuç bekliyorum 😊 siz yaptınız mı aşılamayı yoksa yumurta büyütme aşamasında mısınız?
Merhaba benimde 5. Gün nasıl hissediyorsunuz ağrınız var mı

Aşılamam cuma günü canım. İki tane olgun yumurtam oluştu klomenle. Bu gece 12 de çatlatma iğnesi olcam.hayırlısı bakalım. Aşılama esnasında acı yaşadınızmı

Aşılamam cuma günü canım. İki tane olgun yumurtam oluştu klomenle. Bu gece 12 de çatlatma iğnesi olcam.hayırlısı bakalım. Aşılama esnasında acı yaşadınızmı
Canım ben hiç acı yaşamadım aynı alttan muayene gibiydi . Ama kişiden kişiye değişir mi bilmem

Merhaba benimde 5. Gün nasıl hissediyorsunuz ağrınız var mı
Hiç bir şeyim yok valla 🤭 aslında sanki bu iyi bir şey gibi geliyor. Daha önce hiç hamile kalmadım ve daha önce o kadar çok hamilelik belirtisi yaşadım ki belirti yaşamayınca mı olacak acaba diyorum 😬

Hiç korkma benim canım çok tatlıdır. İlk iğne vurulacakken ağlayarak gitmiştim düşün yani 🤭 ama ben bile çok bir şey hissetmedim. Sadece spermleri içeri verilirken küçücük bir basınç gibi hissediyorsun. Ama kasmamaya çalıştım kendimi spermler rahatça gitsin diye.

Back