- 14 Kasım 2017
- 917
- 818
- 103
İnşallh canm benm
Canm aşılamam cumartesi günüTamam kuzum sağolasın bende çiğ çiğ yiyorum inş faydası olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallh canm benm
Canm aşılamam cumartesi günüTamam kuzum sağolasın bende çiğ çiğ yiyorum inş faydası olur
Aaa benimde o gün olursa beraber olacak tatlım inşallah güzel haberler veririz birbirimizeCanm aşılamam cumartesi günü
İnşallh canm ya hamişler oluruz inşallhAaa benimde o gün olursa beraber olacak tatlım inşallah güzel haberler veririz birbirimize
İnşallah canım benim rabbim daha fazla beklemesin i şallah doldursun kucaklarımızı bir an öncrİnşallh canm ya hamişler oluruz inşallh
Amin canm hayrlısıyla tez zamanda versin çifter çifter bizlere ve tüm isteyenlereİnşallah canım benim rabbim daha fazla beklemesin i şallah doldursun kucaklarımızı bir an öncr
Canım bende bugün kontrole gittim doktor ctesi dedi aşılamaya eşim göreve gidecekti o yüzden izin alması gerekiyor, izin alabilirsem ctesi yapılacak inşallah :)Amin canm hayrlısıyla tez zamanda versin çifter çifter bizlere ve tüm isteyenlere
Ya hadi bakalım inşallh güzel olur sonuç da bnm iptal oldu canm hormon değerlerim yüksek çıktığı için iptal etti doktorum gelecek aya kaldıCanım bende bugün kontrole gittim doktor ctesi dedi aşılamaya eşim göreve gidecekti o yüzden izin alması gerekiyor, izin alabilirsem ctesi yapılacak inşallah :)
Merhaba arkadaşlar bugün adetimin 2. Günü ve gonal f kullanmaya başladım . Ve ilk asilamam çok heyecanlıyım. Lütfen biraz yazarmisiniz bu süreçte yasadiklarinizi . Benimle aynı zamanda başlayanlar varmı iğnenin etkileri neler bı etkisi varmı nasıl aşılama yapılacak. Umuyorum bu ay hamile kalırız hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur :)
Olsun canım diğer aya umudunu kaybetme hiç. Benimde yüksekti %1 ihtimal bile olsa denemek istedik, başladık doktor direkt tüp demişti hatta. Hangi değerin yüksek çıktı birde benim doktor iğnelerle beraber yada sonrasında bakmadı hormonlarıma en başta baktığı için mi bilemedim yaYa hadi bakalım inşallh güzel olur sonuç da bnm iptal oldu canm hormon değerlerim yüksek çıktığı için iptal etti doktorum gelecek aya kaldı
Hormonlar canm e2 değerlerimden dolayı iptal etti ya MalesefOlsun canım diğer aya umudunu kaybetme hiç. Benimde yüksekti %1 ihtimal bile olsa denemek istedik, başladık doktor direkt tüp demişti hatta. Hangi değerin yüksek çıktı birde benim doktor iğnelerle beraber yada sonrasında bakmadı hormonlarıma en başta baktığı için mi bilemedim ya
İğneler den sonra bakmaları gerke canm ona göre çatlatma yapacaktı tahlil öle çıkınca iptal etti normalde gün de vermişti hatta bna belki yazmiştim sana tamamen iptal oldu geriOlsun canım diğer aya umudunu kaybetme hiç. Benimde yüksekti %1 ihtimal bile olsa denemek istedik, başladık doktor direkt tüp demişti hatta. Hangi değerin yüksek çıktı birde benim doktor iğnelerle beraber yada sonrasında bakmadı hormonlarıma en başta baktığı için mi bilemedim ya
Benim doktor bakmadı canım ama 4 yumurtam oluşmuştu herşey çok iyi dedi. Seninde bugün olacaktı diye hatırlıyorum benim bu sabah aşılamam oldu artık bekleyip göreceğiz. Hayırlıysa nasipse bizi bulsun inşallah. Önümüzdeki ay inşallah senin içinde çok güzel olur herşey. Biz iğneler dışında 750 TL aşılama ücreti verdik birde bilgin olsun canım.İğneler den sonra bakmaları gerke canm ona göre çatlatma yapacaktı tahlil öle çıkınca iptal etti normalde gün de vermişti hatta bna belki yazmiştim sana tamamen iptal oldu geri
Evet canm aynı gün olacaktık senle canım sıkkın diye dünden beri girmedim buraya yeni gördüm senin için çok sevindim rabbim hayırla güzel olumlu sınuçlandrsın inşallh nasıl geçti ağrın var mı süreci özet geçsen merka ettm inşallh iyi olcak canmBenim doktor bakmadı canım ama 4 yumurtam oluşmuştu herşey çok iyi dedi. Seninde bugün olacaktı diye hatırlıyorum benim bu sabah aşılamam oldu artık bekleyip göreceğiz. Hayırlıysa nasipse bizi bulsun inşallah. Önümüzdeki ay inşallah senin içinde çok güzel olur herşey. Biz iğneler dışında 750 TL aşılama ücreti verdik birde bilgin olsun canım.
Sıkma canını tatlım 3senedir uğraşıyoruz bizde çok sıkıldık, bunaldık. Çok zor oluyor ama Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur derler ya hani öyle düşünmeye çalış sürekli. Benim aslında tedaviden umudum yok sadece Allah bilir verecekse verir diye giriştim bu tedaviye Allah'tan umudum var sadeceEvet canm aynı gün olacaktık senle canım sıkkın diye dünden beri girmedim buraya yeni gördüm senin için çok sevindim rabbim hayırla güzel olumlu sınuçlandrsın inşallh nasıl geçti ağrın var mı süreci özet geçsen merka ettm inşallh iyi olcak canm ❤
Saol canm aynen öle diyorum zaten artık her şerde Bi Hayr var senin için çok sevindim ya sonu da iyi olcak inşallh eline sağlık merka etmiştim sonucu dualarım seninle rabbim yüzümüze baksın hayrlısıyl a olcak inşallh iyi düşün iyi olsun hiç stres etmeSıkma canını tatlım 3senedir uğraşıyoruz bizde çok sıkıldık, bunaldık. Çok zor oluyor ama Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur derler ya hani öyle düşünmeye çalış sürekli. Benim aslında tedaviden umudum yok sadece Allah bilir verecekse verir diye giriştim bu tedaviye Allah'tan umudum var sadece
Canım benim fsh yüksek çıkmıştı doktor zaman kaybetme tüp olsun dedi ama %1 bile olsa ihtimal var olabilir de dedi bizde değerlendirmek istedik. Çok şükür ki 4 yumurtam oluşmuş doktor hayret etti :) 2-3 güne bir yumurta gelişimini takip etti. En son perşembe günü 23. 00 da ovitrelle vurundum ctesi 11.30 gibi de aşılama yapıldı. İşlem yapılırken ağrım olmadı sadece sperm verilirken kasıklarım da sızlama oldu hissettim normalmiş oda. İşlem bitti 10 dk yatar pozisyonda beklettiler sonra eve geldik. Pembe bir leke oldu az birşey sonra ne akıntı oldu ne başka birşey spermler geri akmadı bile. Ben akar diye düşünüyordum :) eve geldiğimden beri kasıklarım da ağrı var ama ince ince sızlıyor, wc de daha çok oluyor afedersin idrar bekleyince özellikle. Uzun oldu ama hepsi aklında olsun diye yazdım.
İnşallah canım Allah kıymet bilecek herkesin kucağını çabucak doldursun tek duam buSaol canm aynen öle diyorum zaten artık her şerde Bi Hayr var senin için çok sevindim ya sonu da iyi olcak inşallh eline sağlık merka etmiştim sonucu dualarım seninle rabbim yüzümüze baksın hayrlısıyl a olcak inşallh iyi düşün iyi olsun hiç stres etme
Amin canm m mİnşallah canım Allah kıymet bilecek herkesin kucağını çabucak doldursun tek duam bu