Benimki 16 .Günde yapıldı aşılamam. Yumurta çatlağında yapılıyor canmMerhabalarrrröncelikle yazılan herşeyi okudum Rabbim kucaklarınızı doldursun inşallah Ben de ilk aşılamamı olacağımmm çok heyecanlıyım gerçekten ☺Çok değişik bir süreç. Eşimin değerleri az düşüktü sonra iyi bir üroloğa göründük bir ilaç verdi değerleri 3 katına çıktı. Bizde ilaca devam edelim dedik. Ben de iğneye 3 nisan da ( reglimin 2.günü) başladım (75 lik) 8 nisanda( reglimin 7.günü) pazartesi görmek istedi. Tahminen kaçıncı günlere denk geliyor aşılama arkadaşlar? Bir de ben anlayamadım çatladığında mı aşılama işlemi olacak ☺
Tesekkürler canım senin de hayırlı olsun inşallah güzel haberini alırızBenimki 16 .Günde yapıldı aşılamam. Yumurta çatlağında yapılıyor canmhayırlı olsun seninkide
Canım merhaba hayırlı olur inşallah . Güzel duan için teşekkür ederiz . :) Umuyorum hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlar kavusuruz . Yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi veriyor sonrasında aşılama yapıyor . Bu senin yumurtana göre değişir aşılamada hiç ağrı hissetmedim ben meselaMerhabalarrrröncelikle yazılan herşeyi okudum Rabbim kucaklarınızı doldursun inşallah Ben de ilk aşılamamı olacağımmm çok heyecanlıyım gerçekten ☺Çok değişik bir süreç. Eşimin değerleri az düşüktü sonra iyi bir üroloğa göründük bir ilaç verdi değerleri 3 katına çıktı. Bizde ilaca devam edelim dedik. Ben de iğneye 3 nisan da ( reglimin 2.günü) başladım (75 lik) 8 nisanda( reglimin 7.günü) pazartesi görmek istedi. Tahminen kaçıncı günlere denk geliyor aşılama arkadaşlar? Bir de ben anlayamadım çatladığında mı aşılama işlemi olacak ☺
Teşekkür ederim canım benim inşallahCanım merhaba hayırlı olur inşallah . Güzel duan için teşekkür ederiz . :) Umuyorum hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlar kavusuruz . Yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi veriyor sonrasında aşılama yapıyor . Bu senin yumurtana göre değişir aşılamada hiç ağrı hissetmedim ben mesela
Zaten çatlatma iğnesi vuruluyorsun 1 gün öncesinde . Ama yinede ben catlamismi diye sordum çatlamış dedi baktıTeşekkür ederim canım benim inşallahÇatladığından emin oluyor değil mi doktor aşılama yapmadan önce
Benim hiç ağrım yok yaaKızlar ağrınız falan oluyormu. Ben hiç bişey hissetmiyorum
Kaç günün kaldı canım testeBenim hiç ağrım yok yaa
6 gün kaldı daha çok varKaç günün kaldı canım teste
Hadi hayırlısı. az kalmış6 gün kaldı daha çok var
Beklerken gerçekten zor ama burası bana iyi geliyor:)Hadi hayırlısı. az kalmış
Canım hemen üzüntüye kapılma cuma günü git bakalım belki iyi olur belli olmazMerhabalar kızlar ben doktora gittim bu sabah yumurta büyüklüğünü beğenmedim dediçok üzüldümmmm... Solda buldu gibi bir tane ama oraya geçiş sağa göre daha az oluyor hsg den biliyorum... Sağda da yumurta var ama boyutunu söylemedi beğenmedi sadece (( Cuma yine gel dedi gidicem bakalım vaz mı geçecek yoksa yapacak mı aşılamayı (
inşallah canım benim bakalım hayırlısıCanım hemen üzüntüye kapılma cuma günü git bakalım belki iyi olur belli olmaz
Benim 1 gün kaldıKızlar nasıl geçiyor günlerinizkan testine kaç gününüz kaldı.
Çok heyecanlıBenim 1 gün kaldı
Ben çok sitresliyim ve hiç bir belirtim yok eğer hamile olsaydım azicikta olsa belirti olmazmiydi . Test yapsam çıkar ama ben adetimi bekliycem . Eğer hamile olsaydım bukadar üzgün olurmuydum senceÇok heyecanlıinşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Hepimiz seni tebrik ederiz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?