Aşılama Aşılama iğnesi gonal f e bugün başlayanlar birbirimize destek olalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimki 16 .Günde yapıldı aşılamam. Yumurta çatlağında yapılıyor canmhayırlı olsun seninkide

Canım merhaba hayırlı olur inşallah . Güzel duan için teşekkür ederiz . :) Umuyorum hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlar kavusuruz . Yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi veriyor sonrasında aşılama yapıyor . Bu senin yumurtana göre değişir aşılamada hiç ağrı hissetmedim ben mesela

Teşekkür ederim canım benim inşallah Çatladığından emin oluyor değil mi doktor aşılama yapmadan önce

Merhabalar kızlar ben doktora gittim bu sabah yumurta büyüklüğünü beğenmedim dedi çok üzüldümmmm... Solda buldu gibi bir tane ama oraya geçiş sağa göre daha az oluyor hsg den biliyorum... Sağda da yumurta var ama boyutunu söylemedi beğenmedi sadece (( Cuma yine gel dedi gidicem bakalım vaz mı geçecek yoksa yapacak mı aşılamayı (

Canım hemen üzüntüye kapılma cuma günü git bakalım belki iyi olur belli olmaz

Çok heyecanlıinşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Hepimiz seni tebrik ederiz burda
Ben çok sitresliyim ve hiç bir belirtim yok eğer hamile olsaydım azicikta olsa belirti olmazmiydi . Test yapsam çıkar ama ben adetimi bekliycem . Eğer hamile olsaydım bukadar üzgün olurmuydum sence

Üstüne bide burnum tıkandı . Heralde sitresten gece sürekli uyanıyorum ve sabah erken kalkıyorum

İnşallah dediğin gibi olur ama bukadar umutsuzluk çok kötü bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…