Benim adetin 2. Günü başladım 7 tane 75lik gonalf ve 5gün klomen kullandım dün akşam çatlama iğnesi oldum o gece bize ilişki dedi doktor yarın sabah da 7.30 eşim sperm verip başlayacaklar inşallah siz nerde oluyorsunuz aşılamayıAynı anda aşılama olacaz çok mutlu oldum buna . Senin kaçıncı günün olcak yarın
ÇAtlar herhalde bende hiç bişey hissetmitorum iğne dün akşam on da oldum ama sancı falan ykŞuan gerçekten çok heyecanlıyım sizce yumurtam catlarmi yarın aşılama olcam bı sorun olurmu
O zaman niye yapıyor işlemi iptal etmedDoktor dediki çok uzun süre . Erkeklerde sperm uzun süre kaldığında kendi içlerinde kalitesizlesiyormus ya hiç kaliteli kalmadıysa 10 gunde
Ben Düzce'de yaşıyorum üniv. Hastanesi'nde doç Ali Yavuzcan doktorum . Ben daha adetimin 9. Gunundeyim ay bilmiyorum kafam çok karıştı bide pko hastasiymisimBenim adetin 2. Günü başladım 7 tane 75lik gonalf ve 5gün klomen kullandım dün akşam çatlama iğnesi oldum o gece bize ilişki dedi doktor yarın sabah da 7.30 eşim sperm verip başlayacaklar inşallah siz nerde oluyorsunuz aşılamayı
Bende şuan bişey hissetmiyorumÇAtlar herhalde bende hiç bişey hissetmitorum iğne dün akşam on da oldum ama sancı falan yk
Çünkü iğneleri vuruldum birkaç tane bile kaliteli siperm çıksa o bile iyi yarın gorucez yazarım sana . Olanları sabah 9 da orda olucazO zaman niye yapıyor işlemi iptal etmed
Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlansın bende 11 de transfer olacak inşallah beklemedeyim yıkama işleminiÇünkü iğneleri vuruldum birkaç tane bile kaliteli siperm çıksa o bile iyi yarın gorucez yazarım sana . Olanları sabah 9 da orda olucaz
canım bir şey olmaz 3-4 günde bir erkek boşalırsa daha kaliletli sperm olur deniliyor.Çok acayip bişey oldu bugün adetimin 9. Günüydü kontrole gittim doktor pazartesiyi beklersek yumurtanın çatlayabilir 19mm olmuş oyuzden yarın aşılama yapalım dedi cumartesi yokmuş hoca . Ben hemen çatlatma iğnesi vuruldum yarını bekliyorum. Kızlar şöyle bir sorunumuz var . Dün gece eşimle ilişki olacaktı ama çok yorgundum bigun sonra dedim . Adetim 6 gün sürdü ve toplamda eşim ile 9 gündür ilişki olmadı . Yani anliycaginiz sipermler ölmüş olma ihtimali var ozamanda asilamam iptal olabilir . Umuyorum öyle bir sorunla karsilasmam
Evet gerçekten sorun yokmuş birazdan cikicak doktorum bekliyor :) teşekkür ederimcanım bir şey olmaz 3-4 günde bir erkek boşalırsa daha kaliletli sperm olur deniliyor.
ama sorun yoksa eşinde 15 gün bile olmazsa bir sorun olmaz
aşılama sırasında da zaten hızlıları ayıklıyorlar
Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlansın bende 11 de transfer olacak inşallah beklemedeyim yıkama işleminiÇünkü iğneleri vuruldum birkaç tane bile kaliteli siperm çıksa o bile iyi yarın gorucez yazarım sana . Olanları sabah 9 da orda olucaz
Canım ne yaptın aşılama oldunmu nasıl geçtiHayırlısıyla inşallah güzel sonuçlansın bende 11 de transfer olacak inşallah beklemedeyim yıkama işlemini
Haber ver canım sevinirim çok beklediğimden telefon elimde zaten :)
Evet canım şimdi çıktım on dak yatırdılar sonra çok sıkışmıştım tualete gittim ama bişey olmaz dediler 12 si kan vermeye çağırdılar içmem için bir ilaç birde jel verdi içine sıkıp 15 dk yürü her gün dedi bakalımCanım ne yaptın aşılama oldunmu nasıl geçti
Banada jel verdi . Canım ilaç ne verdi peki . Ayrıca ağrın oldumu benim çok ağrım oldu sonrasında . Aşılama yaparken bişey hissetmedim ama . Progestan mi verdiEvet canım şimdi çıktım on dak yatırdılar sonra çok sıkışmıştım tualete gittim ama bişey olmaz dediler 12 si kan vermeye çağırdılar içmem için bir ilaç birde jel verdi içine sıkıp 15 dk yürü her gün dedi bakalım
Crinio gibi bir ismi var jel bide hap esteofemBanada jel verdi . Canım ilaç ne verdi peki . Ayrıca ağrın oldumu benim çok ağrım oldu sonrasında . Aşılama yaparken bişey hissetmedim ama . Progestan mi verdi
Canım ilk 2 gün çok sancılı oldu şimdi iyiyim ama yine hafif sancılarım var. Ya inşallah tutar ümidim yok ama yinede hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim . Bide midem bulanıyor içten hafif . Oda ilacın etkisiCrinio gibi bir ismi var jel bide hap esteofem
Sancım hep var hafif bir şekilde inşallah tutunmadadır daha önce hiç böyle olmadı yada içtiğim ilaçtan artık bilmiyorum senin sancın varmı
Ben sitede okuyorum bu hap herkese sancı yapmış benim ondan demekki 12si kan testi günü o güne kadar adet olmazsam bakalımCanım ilk 2 gün çok sancılı oldu şimdi iyiyim ama yine hafif sancılarım var. Ya inşallah tutar ümidim yok ama yinede hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim . Bide midem bulanıyor içten hafif . Oda ilacın etkisi
Demek ki bende bugün jeli kullanamadim inşallah bişey olmaz eve gidince kullanicamBen sitede okuyorum bu hap herkese sancı yapmış benim ondan demekki 12si kan testi günü o güne kadar adet olmazsam bakalım
Benimde çok ümidim yk açıkçası
reglin kaçıncı günü büyüdü yumurtan canım?Benim adetin 2. Günü başladım 7 tane 75lik gonalf ve 5gün klomen kullandım dün akşam çatlama iğnesi oldum o gece bize ilişki dedi doktor yarın sabah da 7.30 eşim sperm verip başlayacaklar inşallah siz nerde oluyorsunuz aşılamayı
inşallah sonu bebek olacak canımEvet gerçekten sorun yokmuş birazdan cikicak doktorum bekliyor :) teşekkür ederim
Tam bir hafta canım ilk beş gün klomen ve gonalf sonra iki gün daha gonal f 75 ilk geçen Cuma da aşılama oldureglin kaçıncı günü büyüdü yumurtan canım?
bence bu sefer senin tutacak canımTam bir hafta canım ilk beş gün klomen ve gonalf sonra iki gün daha gonal f 75 ilk geçen Cuma da aşılama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?