Aşılama Aşılama iğnesi gonal f e bugün başlayanlar birbirimize destek olalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynı anda aşılama olacaz çok mutlu oldum buna . Senin kaçıncı günün olcak yarın
Benim adetin 2. Günü başladım 7 tane 75lik gonalf ve 5gün klomen kullandım dün akşam çatlama iğnesi oldum o gece bize ilişki dedi doktor yarın sabah da 7.30 eşim sperm verip başlayacaklar inşallah siz nerde oluyorsunuz aşılamayı

Ben Düzce'de yaşıyorum üniv. Hastanesi'nde doç Ali Yavuzcan doktorum . Ben daha adetimin 9. Gunundeyim ay bilmiyorum kafam çok karıştı bide pko hastasiymisim
ÇAtlar herhalde bende hiç bişey hissetmitorum iğne dün akşam on da oldum ama sancı falan yk
Bende şuan bişey hissetmiyorum
O zaman niye yapıyor işlemi iptal etmed
Çünkü iğneleri vuruldum birkaç tane bile kaliteli siperm çıksa o bile iyi yarın gorucez yazarım sana . Olanları sabah 9 da orda olucaz

Çünkü iğneleri vuruldum birkaç tane bile kaliteli siperm çıksa o bile iyi yarın gorucez yazarım sana . Olanları sabah 9 da orda olucaz
[/QUOTE]
Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlansın bende 11 de transfer olacak inşallah beklemedeyim yıkama işlemini
Haber ver canım sevinirim çok beklediğimden telefon elimde zaten :)

Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlansın bende 11 de transfer olacak inşallah beklemedeyim yıkama işlemini
[/QUOTE]
Şimdi sperm verdik sonucu bekliyoruz bakalım benim aşılama öğleden sonraya kalabilir . Yıkama işlemi sonucunu söylerim hadi bakalım :)

canım bir şey olmaz 3-4 günde bir erkek boşalırsa daha kaliletli sperm olur deniliyor.
ama sorun yoksa eşinde 15 gün bile olmazsa bir sorun olmaz
aşılama sırasında da zaten hızlıları ayıklıyorlar

canım bir şey olmaz 3-4 günde bir erkek boşalırsa daha kaliletli sperm olur deniliyor.
ama sorun yoksa eşinde 15 gün bile olmazsa bir sorun olmaz
aşılama sırasında da zaten hızlıları ayıklıyorlar
Evet gerçekten sorun yokmuş birazdan cikicak doktorum bekliyor :) teşekkür ederim

[/QUOTE]
Canım ne yaptın aşılama oldunmu nasıl geçti

[/QUOTE]
Evet canım şimdi çıktım on dak yatırdılar sonra çok sıkışmıştım tualete gittim ama bişey olmaz dediler 12 si kan vermeye çağırdılar içmem için bir ilaç birde jel verdi içine sıkıp 15 dk yürü her gün dedi bakalım

Evet canım şimdi çıktım on dak yatırdılar sonra çok sıkışmıştım tualete gittim ama bişey olmaz dediler 12 si kan vermeye çağırdılar içmem için bir ilaç birde jel verdi içine sıkıp 15 dk yürü her gün dedi bakalım
[/QUOTE]
Banada jel verdi . Canım ilaç ne verdi peki . Ayrıca ağrın oldumu benim çok ağrım oldu sonrasında . Aşılama yaparken bişey hissetmedim ama . Progestan mi verdi

Banada jel verdi . Canım ilaç ne verdi peki . Ayrıca ağrın oldumu benim çok ağrım oldu sonrasında . Aşılama yaparken bişey hissetmedim ama . Progestan mi verdi
[/QUOTE]
Crinio gibi bir ismi var jel bide hap esteofem
Sancım hep var hafif bir şekilde inşallah tutunmadadır daha önce hiç böyle olmadı yada içtiğim ilaçtan artık bilmiyorum senin sancın varmı

Sancım hep var hafif bir şekilde inşallah tutunmadadır daha önce hiç böyle olmadı yada içtiğim ilaçtan artık bilmiyorum senin sancın varmı
[/QUOTE]
Canım ilk 2 gün çok sancılı oldu şimdi iyiyim ama yine hafif sancılarım var. Ya inşallah tutar ümidim yok ama yinede hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim . Bide midem bulanıyor içten hafif . Oda ilacın etkisi

Canım ilk 2 gün çok sancılı oldu şimdi iyiyim ama yine hafif sancılarım var. Ya inşallah tutar ümidim yok ama yinede hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim . Bide midem bulanıyor içten hafif . Oda ilacın etkisi
[/QUOTE]
Ben sitede okuyorum bu hap herkese sancı yapmış benim ondan demekki 12si kan testi günü o güne kadar adet olmazsam bakalım
Benimde çok ümidim yk açıkçası

Ben sitede okuyorum bu hap herkese sancı yapmış benim ondan demekki 12si kan testi günü o güne kadar adet olmazsam bakalım
[/QUOTE]
Demek ki bende bugün jeli kullanamadim inşallah bişey olmaz eve gidince kullanicam

Demek ki bende bugün jeli kullanamadim inşallah bişey olmaz eve gidince kullanicam
[/QUOTE]
Sanmam baban saat vermedi günde bir dedi ama yarın kullanacağınıda dengeleyip geç yap bari
Yazık vücudumuza bir sürü ilaç

reglin kaçıncı günü büyüdü yumurtan canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…