Geçen Cuma aynı hislerle oldum aşılama bakalım hakkımızda hayırlısıBenimde ilk aşılamam cuma günü olcak.heyecanlıyımbir yandanda ümitsiz.
Bende hiç bi sıkıntı yok. Eşimde de yok. İki yıldır olmadı. Aşılamaya karar verdikBenim arkadaşım da pko idi. Baya bir uğraştı. Tek yumurta ile aşılama oldu. İlk aşılamasında tuttu.
Benim de pko var. Yumurtlamam sıkıntıydı sadece. Eşimde problem yok. Bu ay iğneye geçmiştik ben aşılama da istedim. 5. Gün bugün, sonuç bekliyorumBende hiç bi sıkıntı yok. Eşimde de yok. İki yıldır olmadı. Aşılamaya karar verdik
İstanbul Bezmialem de oldum 1100 tl 150 de yıkama işlemi rapor çıktı ilaçlara 350 tl verdim canımNerde aşılama yaptırdınız. Ve ne kadar tutmuştu aşılamanız
Merhaba benimde 5. Gün nasıl hissediyorsunuz ağrınız var mıBenim de pko var. Yumurtlamam sıkıntıydı sadece. Eşimde problem yok. Bu ay iğneye geçmiştik ben aşılama da istedim. 5. Gün bugün, sonuç bekliyorumsiz yaptınız mı aşılamayı yoksa yumurta büyütme aşamasında mısınız?
Aşılamam cuma günü canım. İki tane olgun yumurtam oluştu klomenle. Bu gece 12 de çatlatma iğnesi olcam.hayırlısı bakalım. Aşılama esnasında acı yaşadınızmıBenim de pko var. Yumurtlamam sıkıntıydı sadece. Eşimde problem yok. Bu ay iğneye geçmiştik ben aşılama da istedim. 5. Gün bugün, sonuç bekliyorumsiz yaptınız mı aşılamayı yoksa yumurta büyütme aşamasında mısınız?
Canım ben hiç acı yaşamadım aynı alttan muayene gibiydi . Ama kişiden kişiye değişir mi bilmemAşılamam cuma günü canım. İki tane olgun yumurtam oluştu klomenle. Bu gece 12 de çatlatma iğnesi olcam.hayırlısı bakalım. Aşılama esnasında acı yaşadınızmı
Benimde ümidim yok geçen cuma asilamam oldu ilk defa . 1 yumurtam oluşmuş 19 ml ve bende pko hastasiyimİlk aşılaması tutan çok yok
Kaç yıllık evlisin canım. Ne kadar süredir olmuyor gebelikBenimde ümidim yok geçen cuma asilamam oldu ilk defa . 1 yumurtam oluşmuş 19 ml ve bende pko hastasiyim
Aşılama sonrası ne kadar uzandırdılar seni canm. Çok soru soruyorum biliyorum. K.bakmayınBenimde ümidim yok geçen cuma asilamam oldu ilk defa . 1 yumurtam oluşmuş 19 ml ve bende pko hastasiyim
5 yıllık evliyim canım 5 yıldır olmuyor :) ilk asilamam bakalım ne olacakKaç yıllık evlisin canım. Ne kadar süredir olmuyor gebelik
Sorabilirsin istediğin kadar 10 dk dedi ben 15 dakka falan yattımAşılama sonrası ne kadar uzandırdılar seni canm. Çok soru soruyorum biliyorum. K.bakmayın
Hiç bir şeyim yok vallaMerhaba benimde 5. Gün nasıl hissediyorsunuz ağrınız var mı
Daha önce ne şekilde tedavi gördünüz?5 yıllık evliyim canım 5 yıldır olmuyor :) ilk asilamam bakalım ne olacak
Hiç korkma benim canım çok tatlıdır. İlk iğne vurulacakken ağlayarak gitmiştim düşün yaniAşılamam cuma günü canım. İki tane olgun yumurtam oluştu klomenle. Bu gece 12 de çatlatma iğnesi olcam.hayırlısı bakalım. Aşılama esnasında acı yaşadınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?