Aşılama Aralık

Ay heyecanlı olmaz olur muuu inşallah sivilceler ilaçtadır çünkü çok heves edip üzülmekte istemiyorum açıkçası. İnşallah cuma günü kam verdiğimde eğer olumlu ise aşağı yukarı bir değer çıkar diye düşünüyorum rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

Aynen öyle sabırla sakinle beklemek lazım benim bu ay olmayacak gibi yumurta yeteri kadarı büyümedi sanki büyümez de artık

Annem ben ve kardeşimde de sivilce çıkarmış ilk zamanlar ağrılı sivilceler o da belirti sayılabilir bence güzel düşünelim

Aynen öyle sabırla sakinle beklemek lazım benim bu ay olmayacak gibi yumurta yeteri kadarı büyümedi sanki büyümez de artık
Benim sağ da büyüdü 18 mm herhalde doktor Cumartesi baktı ,Cumartesi gecesi saat 2 de iğne yaptım bir tane vermiş sağ karından hemen Pazartesi de 1 de aşılamam olmuştu, aksine sol kapalı ama sol sağdan inat eder gibi daha çok büyüdü bu ay

Klomen yada letu vs kullandığın halde mi büyümedi benim normalde büyüyor ama yinede doktor ilaçla daha iyi büyür diye verdi ben kullandımİnşaAllah sizin de aşılamanız olur biran önce

Klomen yada letu vs kullandığın halde mi büyümedi benim normalde büyüyor ama yinede doktor ilaçla daha iyi büyür diye verdi ben kullandımİnşaAllah sizin de aşılamanız olur biran önce
Evet canım önceki tedavimde geçen sene yani 3 kez kullandım o zaman sadece 1 aşılama yapılmıştı ilk sadece çatlatma yapmıştık. O dönem 3 seferde de çok güzel büyümüştü. Yine klomen kullandım bu ay ama büyüme olmadı istenildiği gibi

Anladım canım ilacın dozu normalde doktor bana gün de 2 defa demişti adetin 5 . günü kullandım 5 gün boyunca ama bazen de 3 çıkıyormuş bazı yumurta tembelliği olunca ,diğer ilaçları dener belki doktorun hepsinin dozu aynı değil

Valla ben geçen senede günde 1 tane kullandım. Bu sefer de öyle dediler adetin 3. Günü başladım 5 gün 1 er tane içtim acaba vücut ilaca mı alıştı bilemedim Bu arada beslenmeme falan çok dikkat ediyorum kilo verme süreci geçirdim devam ettiriyorum spor falan ama bu ay böyle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…