Aşılama Aralık

mavii444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
10
2
27
Herkese tekrardan selamlar. Bir kaç gün önce hsg ile alakalı başlık açmıştım.
Herşey çok şükür temiz çıktı tüm sonuçlarımız. Eşimin daha önce verdiği testlerde sonuçlar düşüktü. Ama bu hafta verdiğinde total sperm sayısı 85 milyon çıktı. İleri hareketli yüzdesi de 26.
Yıkama sonrasında ileri hareketli 80e çıktı. Doktor aşılama ile başlayacağız dedi. Yaklaşık 1 buçuk senedir deniyoruz. Geçen sene özelde bir kere aşılama yaptırdık tutmadı.
Aralık ayında adetimin üstüne gidip aşılama için tedaviye başlayacağız. Süreci az çok biliyorum ama yinede yaşanmış deneyimlere yorumlara ihtiyacım var. Aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz? Öncesinde özellikle yaptığınız (eşiniz yada sizin) bir uygulama varmıydı? Kaçıncı aşılamanızda gebe kaldınız? Aşılama öncesi sperm sayı ve hareketliliği nasıldı? vs. deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Bu sefer inanılmaz umutluyum içim kıpır kıpır oluyor ama kendimi diğer ihtimale de hazırlıyorum. Süreç çok sabır gerektiriyor ama umutlu ve inançlı olmalıyız. Bu arada hepinizin dualarını da bekliyorum. Bu yolda bebek isteyen tüm anne baba adaylarının duaları kabul olsun kucakları boş kalmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…