Aşılama Aralık

Bana sadece progesteron verdi geceleri 2 adet fitil. Sadece beyaz fitilin akıntısını görüyorum çamaşırımda. Sildiğimde falanda bişey yok yani bu kasık huzursuzluğundan başka hiçbir problemim yok zaten bazen unutuyorum aşılama yaptığımızı o derece yani bana ayın 30unda gel kana bakalım dedi Dr. Heralde bi c.tesi yada pazar kendimi tutamayıp evde kaset test yaparım diye düşünüyorum. 30una kadar sabredebileceğimi sanmıyorum

Aynıdır herhalde verdikleri ilaçların etkileri bana hiç gel bakalım falanda demedi zaten takvime göre de 31 Aralık bat diyor inşallah biz ve bekleyen herkes yeni yıla yeni umutlarla üç kişi girer

Aynıdır herhalde verdikleri ilaçların etkileri bana hiç gel bakalım falanda demedi zaten takvime göre de 31 Aralık bat diyor inşallah biz ve bekleyen herkes yeni yıla yeni umutlarla üç kişi girer
Amin canım inşallah benimde 2sini gösteriyor takvimim 30 günlük döngüde ama bazen 26-28-30 oluyor döngüm. Kendi bünyeme çok güvenemiyorum ben haftaya c.tesi günü kaset test yapacağım çünkü iğnenin tam 14. Günü oluyor heralde etkisi geçer diye düşünüyorum

Bence erken gebelik testi daha iyi sonuç verir adetin 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor ya kaset test gecikince veriyor

Boşver canım unutmak daha iyi strese girmemek Bence direk kan ver evde baktıkça stres oluyoruz. Bende yarın tekrar gideceğim kontrole inşallah büyümüştür yumurta çok umuduk yokda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…