Aşılama Aralık

Vallahi ben baya belirti yaşadım yani iyimi kötümü bilemedim ama şuan da bel ağrısı bacak ağrısı ve akıntı var . Sizin de inşaAllah pozitif olur
Bakalım yarın göreceğiz sonucu 😒 benimde akıntım var ama sabah kalktığımda sadece oluyor. Oda fitilin fazlası yani akıntı bile değil 😵‍💫

Kızlar selammmmm normalde pazartesi günü kan vermem gerekiyor ama dayanamıyorum yarına randevu aldım kan vereceğim 🙈 ama aksi gibi ne bir adet belirtim nede farklı bi belirtim var 😵‍💫 beklemek çok yorucu 🤷‍♀️😮‍💨 sizlerde durumlar nasıl acaba?
Canını sıkma herkeste belirti olacak diye bir şey yok benim üç gündür kasıklarım da çok batma var ve çok gaz problemim var yarın adetime dört gün kalmış olacak sabah erken gibi testi yapmayı düşünüyorum duruma göre belki ben de kan veririm

Aralık 16 aşılamam olmuştu 11 . Gün bugün pozitifi gördüm❤️🦋
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah nasıl öğrendin bir de belirtilerin neler benim adetime beş gün var aşılama yaptıralı dokuz gün oldu üç gündür kasıklarımda batma gibi sancılarım ve gaz şişkinliğim ve fazlaca bel ağrım var sanki iki gündür de ara ara baş dönmem var gibi ayrıca beyaz akışkan akıntım var korkuyorum yarın sabah test yapabilirim

Canını sıkma herkeste belirti olacak diye bir şey yok benim üç gündür kasıklarım da çok batma var ve çok gaz problemim var yarın adetime dört gün kalmış olacak sabah erken gibi testi yapmayı düşünüyorum duruma göre belki ben de kan veririm
Benim bugün 8 gün sadece adetmisim gibi karnım ağrıyor bide hep tuvalete gidiyorum sürekli ıslaklık hissi var evde test yaptım dayansmadim ama negatif çıktı çok korkuyorum 😥

X