Aşılama Aralık

18 Aralık 9 gümün oluyor takvime göre Salı günü adet ama sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı erken mi diye bilmiyorum
Benimde 19 Aralık'ta yaptım dün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı adetmisim gibi bazen sancım oluyor

Kızlar hala çıkmadı sonuç devlette verdim 6-7 saat demişlerdi. Gerçi biliyorum negatif ama fakirin ekmeği umut bi umut bekliyorum

Hayırlı olsun canm . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah pozitif olur sonucunuzz biz aynı gün aşılama yaptırmıştık ben bu sabah idrar testi yaptım tertemiz negatif çıktı sanmıyorum değişeceğini 11. Gündü

İnşallah pozitif olur sonucunuzz biz aynı gün aşılama yaptırmıştık ben bu sabah idrar testi yaptım tertemiz negatif çıktı sanmıyorum değişeceğini 11. Gündü
Pes etmek yok cnm sabırla devam ikinci asilamani yap Ocak ayinda

16 sinda asilama yaptirmistim.
Freely marka testte dun 2 dk da silik cizgi cikti.
Bir gebenin gunlugu testinde ilk bikac dk negatifti. Yarim saat sonra atarken silik cizgi gordum ama kuruma gibiydi.
Kafam karisti diye awox erken gebelik yaptim o negatif cikti.
Dun yaptigim testler bu sekilde. Bugun freely test yaptim tekrar yine hemen silik cizgi cikti.
Ne dusunmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…